CFC Janov – AS Rím 1:0 (kon.) | Juventus – Cagliari 3:0 (kon.) | Catania – Bergamo 2:1 (kon.)
AC Miláno – Sassuolo 2:1 (kon.) | Chievo – Inter 2:1 (kon.) | Lazio – Bologna 1:0 (kon.)
Neapol – Hellas Verona 5:1 (kon.) | Parma – Livorno 2:0 (kon.) | Fiorentina – Turín 2:2 (kon.)
koniec
SSC Neapol
5:1 (3:0)
Hellas Verona
Nedeľa 18.05.2014, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    77
    Neapol dal gól!
    Dlhý center zo stredu pola spracoval na ľavej strane Lorenzo Insigne, ktorý sa následne zbavil beka a posunul loptu Mertensovi a DRIES MERTENS sa prudkou gólovou strelou, ktorá končí v sieti, stáva spolu so Zapatom druhým dvojgólovým strelcom dnešného stretnutia.
     
    66
    Hellas Verona dala gól!
    Priamy kop z pravej strany zahrával sám faulovaný JUAN ITURBE a peknou zatočenou strelou, ktorá sa obtrela o múr brániacich hráčov znižuje na 1:4. Pre Iturbeho je to gól s poradovým číslom 8 v tomto ročníku.
     
    61
    Neapol dal gól!
    Po prudkej prihrávke do behu si vo veľkej rýchlosti vymenil Zapata loptu s Mertensom, ale tá sa dostala k Albertazzimu, ktorý ju posúval gólmanovi. Lenže DRIES MERTENS bol rýchlejší, obhodil si na zemi gólmana a pohodlnou strelou do odkrytej brány poslal Neapol do štvorgólového vedenia. Mertens tak týmto gólom dosiahol v tejto sezóne hranicu desiatich presných zásahov.
     
    25
    Neapol dal gól!
    Po voľnom kope, ktorý nasledoval po Marquinhovom faule sa znovu pred pokutovým územím hostí rozpútal ofenzívny kolotoč, ktorý dirigovali hráči v bledomodrých dresoch. Po Callejónovom centri z pravej strany sa pohodlne presadzuje hlavičkou DUVAN ZAPATA a dáva svoj druhý gól v tomto zápase.
     
    13
    Neapol dal gól!
    Jorginho rozohrával domácu akciu zo stredového kruhu, odkiaľ našiel pekným pasom Insigneho, ten posúval Mertensovi, ktorý prešprintoval s loptou bližšie k bráne a posunul ju na hranicu šestnástky Zapatovi. DUVAN ZAPATA sa obtočil okolo svojej osi a pomedzi dvoch obrancov peknou prízemnou strelou poslal loptu do siete. Je to jeho štvrtý gól v ročníku a Neapol vďaka nemu vedie už 2:0.
     
    5
    Neapol dal gól!
    Skóre dnešného duelu otvára JOSÉ CALLEJÓN, ktorý potešil domácich fanúšikov už svojím pätnástym presným zásahom v tejto sezóne.

    Tomáš Pajerský

    Góly: 5. Callejón, 13. Zapata, 25. Zapata, 61. Mertens, 77. Mertens – 66. Iturbe

    Karty:   21. Callejón (NEA), 59. Radoševič (NEA) – 54. Agostini (VER)


    SSC Neapol: Doblas – M. Britos, Henrique, F. Ghoulam, B. Džemaili, C. Maggio, Jorginho, D. Zapata, D. Mertens, José Callejón, L. Insigne
    Náhradníci: A. Réveillère, R. Colombo, G. Mesto, C. Zúñiga, G. Pandev, J. Radošević, Pepe Reina, G. İnler, I. Łasicki

    Hellas Verona: Nicolas – A. Agostini, Rafael Marques, F. Cacciatore, D. Maietta, M. Donadel, E. Hallfreðsson, Marquinho, J. Sala, L. Toni, J. Iturbe
    Náhradníci: Rafael, M. Albertazzi, D. Cacia, B. Janković, E. Cirigliano, G. Donsah, V. Moras, M. Rabusic, J. Gómez Taleb, A. González, D. Borra

    Rozhodca: L. Pairetto – S. Di Francesco, G. Tasso