Sassuolo – Cagliari 1:1 (kon.) | AS Rím – Bergamo 3:1 (kon.)
koniec
AS Rím
3:1 (2:0)
Atalanta Bergamo
Sobota 12.04.2014, 20:45 • Stadio Olimpico (Rím) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    78
    Atalanta dala gól!
    Bergamo sa napokon predsa len dočkalo čestného zásahu. Pár šancí si už na to vypracovalo, ale gól prichádza až teraz. Na pravej strane dostal príliš veľa priestoru Benalouane, ktorý ho využil na presný center do šestnástky. Na zadnej žrdi naň naskakoval holohlavý GIULIO MIGLIACCIO, ktorý hlavičkoval presne k pravej žrdi. De Sanctis nestihol zareagovať.
     
    63
    AS Rím dal gól!
    Rímske AS pridáva i tretí gól do Consigliho siete, čím sa zrejme dostáva už do rozhodujúceho vedenia. Na pravej strane prehadzoval Maicon na Ljajiča, ktorý z prvej vysunul GERVINHA. Srbova kolmica dokonale oklamala ofsajdovú pascu Bergama a strapatý Riman z Pobrežia Slonoviny povedľa Consigliho poľahky skóruje. 3:0 a zrejme definitívne tri body pre Vlkov.
     
    44
    AS Rím dal gól!
    Lahôdková akcia rímskeho AS znamená zdvojnásobenie domáceho vedenia. Na pravej strane dostal príliš veľa priestoru Gervinho, ktorý sa dostal až do šestnástky. Odtiaľ prihrával na Tottiho, ktorý nádherným oblúčikom vyzval De Rossiho. Ten na ľavom okraji šestnástky prihral doprava na ADEMA LJAJIČA, ktorý prestrelil rozhodené zadné rady Atalanty Bergamo. Domáci idú do zaslúženého dvojgólového vedenia.
     
    13
    AS Rím dal gól!
    Dlho to však už neplatilo a rímska vlčica už pálila ostrými. Stredopoliar De Rossi posielal šikovný oblúčik na nabiehajúceho Doda, ktorý z ľavej strany ešte stihol vrátiť loptu pod seba. Zmocnil sa jej líder Totti, ktorého vo vápne zahákol Stendardo. Po jeho zákroku sa možno mohla kopať penalta, no to je už teraz jedno. Lopta sa totiž odrazila na hranicu šestnástku, kde bol nachystaný RODRIGO TADDEI. Ten sa do strely poriadne položil a ostrý projektil už Consigli na ceste do siete nezastavil. Po zásluhe sa domáci dostávajú do vedenia!

    Erik Farkaš

    Góly: 13. Taddei, 44. Ljajič, 63. Gervinho – 78. Migliaccio

    Karty:   6. Stendardo (BER), 32. Cigarini (BER), 67. Estigarribia (BER)


    AS Rím: De Sanctis – Maicon, Rafael Tolói, Leandro Castan, Dodô – Taddei, De Rossi, Nainggolan – Ljajič, Totti (C), Gervinho
    Náhradníci: Lobont, Skorupski – Bastos, Jedvaj, Torosidis, Romagnoli, Ricci, Mazzitelli
    Manažér: Rudi Garcia

    Atalanta Bergamo: Consigli – Benalouane, Stendardo, Yepes, Brivio – Estigarribia, Cigarini, Migliaccio, Bonaventura – De Luca, Denis (C)
    Náhradníci: Frezzolini, Sportiello – Bellini, Bentancourt, Carmona, Baselli, Lucchini, Giorgi, Livaja, Raimondi, M. Koné, Nica
    Manažér: Stefano Colantuono

    Rozhodca: Marco Guida – A. Padovan, G. Vuoto – M. Passeri