Piešťany – Košice 1:4 (kon.)
koniec
ŠHK 37 Piešťany
1:4 (1:2, 0:2, 0:0)
HC Košice
Sobota 29.03.2014, 17:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    34:38
    Košice dali gól!
    A myslím si, že je rozhodnuté. Hneď vzápätí strieľajú Oceliari OLIVEROM JOKEĽOM ďalší gól. Zahrám sa na trénera, nasadil by som do hry Tomeka.
    Asistencia: Klouček.
     
    34:23
    Košice dali gól!
    A pre Piešťany to začína byť kritické. Po ľavej strane sa cez Chyla pretlačil MAREK BARTÁNUS a pomedzi nohy prekonal Martina Šúreka, ktorý dnes asi nechytá najlepší zápas.
     
    14:30
    Košice dali gól!
    Košičania otáčajú skóre, keď výbornú prihrávku medzi obrancov dostal MATEJ ČEŠÍK, bol rýchlejší ako brániaci beci a strelou pomedzi nohy tak trochu zahanbil brankára Šúreka.
    Asistencia: Bicek, Sojčík.
     
    08:48
    Košice dali gól!
    A z čista jasna sa podarilo hosťom vyrovnať zásluhou RICHARDA JENČÍKA, ktorý využil domáce zaváhanie.
    Bez asistencie.
     
    06:38
    Piešťany dali gól!
    Piešťany presilovku napokon využili. Puk poskakoval na bránkovisku po nie najistejšom zákroku Rasťa Staňu, dôrazne ho sledoval TIBOR MELICHÁREK, ktorý puk pretlačil do siete. Košický fanclub namiesto povzbudenia skanduje HRAJTE HOKEJ.
    Asistencia: Nemec, Brňák.

    Vlado Zimányi

    Góly a asistencie: 7. Melichárek (Nemec, Brňák) – 9. Jenčík, 15. Češík (Bicek, Sojčík), 35. Bartánus (Chovan), 35. Jokeľ (Klouček)


    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek – Filip (C), Drgoň, Lušňák, Peško, Saliji – Brňák, Rais, Nemec (A), Mišura, Melichárek (A) – Bučka, Škadra, Románek, Hamrák, Haring – Cuník, Hruška, Stupka, Holovič, Chylo
    HC Košice: Staňa – Černák, Štrbák (C), Bartánus, Bartoš, Jenčík (A) – Kolba, Šeda, Svatoš, Chovan, Jokeľ – Klouček, Deyl, Bicek (A), Češík, Sojčík – Macejko, Hinďoš, Skalický, Hrnka, Pašek

    Rozhodca: D.Konc, Mullner – Sčensný, Šefčík