Columbus – Pittsburgh 1:2 (kon.) | Philadelphia – Toronto 4:2 (kon.) | Ottawa – Chicago 5:3 (kon.)
Dallas – Nashville 7:3 (kon.) | Calgary – NY Rangers 4:3 (kon.) | Edmonton – Anaheim 4:3 (po pr.)
Washington – Boston 2:4 (kon.) | Colorado – San Jose 3:2 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
Toronto Maple Leafs
cz Sobota 29.03.2014, 00:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:39
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Philadelphia se vrací do dvoubrankového vedení. Chybu v obraně Toronta potrestal WAYNE SIMMONDS, jenž se mezi kruhy dostal ke kotouči a střelou po ledě překonal Berniera. Asistence: Andrew MacDonald.
     
    46:18
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto reaguje na inkasovanou branku tím nejlepším způsobem. Po dlouhém obléhání Masonovy branky se ke kotouči dostal DAVE BOLLAND, jenž dokázal dopravit kotouč do branky. Asistence: Mason Raymond, Jake Gardiner.
     
    44:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Velký tlak přinesl Philadelphii velmi důležitou branku. Van Riemsdyk špatnou rozehrávkou přihrál kotouč na hůl Hartnella, jenž okamžitě našel CLAUDA GIROUXE, který se střelou z levého kruhu nemýlil, když poslal kotouč pod horní tyčku. Asistence: Scott Hartnell.
     
    31:03
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Philadelphia využívá v dnešním utkání další přesilovou hru ve velmi krátké době. Střelu Timonena od modré čáry tečoval SCOTT HARTNELL a Bernier nedokázal včas zareagovat. Branku ještě potvrdil videozáznam. Asistence: Kimmo Timonen, Claude Giroux.
     
    20:04
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak tomu se dá těžko uvěřit. Hned po čtyřech sekundách druhé třetiny JAMES VAN RIEMSDYK vyrovnává stav utkání. Obrana Flyers hned po vhazování propadla a útočník Toronta toho využil, dostal se do útočného pásma a střelou z mezikruží se nemýlil. Asistence: Tyler Bozak.
     
    5:35
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Přesilová hra Philadelphie pět na tři trvala pouhé tři vteřiny. Giroux vyhrál vhazování na Timonena, který našel na pravém kruhu VINCENTA LECAVALIERA, který z první zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Kimmo Timonen, Claude Giroux.

    Jan Šlapáček

    Góly a asistencie: 6. Lecavalier (Timonen, Giroux), 32. Hartnell (Timonen, Giroux), 45. Giroux (Hartnell), 53. Simmonds (MacDonald) – 21. Van Riemsdyk (Bozak), 47. Bolland (Raymond, Gardiner)


    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Timonen, Coburn, Grossman, Streit, L. Schenn, MacDonald – Voráček, Giroux, Hartnell – Simmonds, B. Schenn, McGinn – Raffl, Couturier, Read – Hall, Lecavalier, Rinaldo
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Gunnarsson, Gardiner, Franson, Gleason, Rielly – Kessel, Bozak, Van Riemsdyk – Lupul, Kadri, Raymond – Clarkson, Bolland, Kulemin – Orr, McClement, Bodie

    Rozhodca: Kozari, Walsh – Cormier, Lazarowich

    Diváci: 19 963