Trenčín – HC Slovan 4:1 (kon.) | B. Bystrica – Košice 6:5 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
HC MONACObet Banská Bystrica
6:5 (1:2, 1:2, 3:1 - 0:0)
HC Košice
Sobota 29.03.2014, 17:00 • Zimný štadión Banská Bystrica • Hokejová extraliga juniorov play-off
Partner:
     
    Banská Bystrica dala gól!
    Víťazný samostatný nájazd premenil RASTISLAV GAŠPAR.
     
    48:10
    Banská Bystrica dala gól!
    A je vyrovnané! Bystrica zovrela hostí v útočnom pásme, Rusňák niekoľkokrát vytiahol obdivuhodné zákroky, ale na strelu MICHALA MACKA z pravého kruhu už bol prikrátky. Asistencie: Mário Róth.
     
    47:50
    Banská Bystrica dala gól!
    Ďalšia využitá presilová hra aj zo strany domácich. Ambroz prihrával popred Rusňáka na ľavú stranu, kd bol úplne voľný MICHAL MACKO, ktorý poslal puk do odkrytej brány. Asistencie: Martin Ambroz, Rastislav Gašpar.
     
    46:30
    Košice dali gól!
    Hostia využívajú ďalšiu presilovú hru. Kapitán DENIS BORECkÝ sa najlepšie zorientoval pred Sabolom a opäť ho prekonáva z tesnej blízkosti. Asistencie: Denis Markuš, Ondrej Briják.
     
    42:30
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci opäť znižujú na rozdiel jediného gólu. KRISTIÁN FERLEŤÁK dostal peknú prihrávku spoza brány a zblízka prekonal Rusňáka strelou mierenou do hornej časti jeho brány. Asistencie: Martin Ambroz, Rastislav Gašpar.
     
    35:20
    Košice dali gól!
    Hostia opäť v dvojgólovom vedení. Pribula vystrelil od modrej čiary a puk ešte tesne pred Sabolom tečoval LADISLAV ZIKMUND. Asistencie: Dušan Pribula.
     
    25:18
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci znižujú narozdiel jedného gólu. VLADIMÍR DOLNÍK vystrelil švihom spomedzi kruhov a Rusňáka prekonáva strelou do hornej časti brány. Asistencie: Mário Róth, Matej Kovalík.
     
    24:10
    Košice dali gól!
    Košice využívajú svoju presilovú hru. Tri seknudy pred koncom početnej výhody sa podarilo pridať tretí košický gól kapitánovi DENISOVI MAKRUŠOVI, ktorý zblízka prekonáva Sabola. Asistencie: Marek Borecký
     
    14:05
    Košice dali gól!
    Hostia opäť vo vedení. MATÚŠ SOCHA sa po prihrávke Hrivňáka ocitol v dobrej pozícii medzi kruhmi a peknou strelou zápästím posiela puk za Sabolov chrbát. Asistencie: Samuel Hrivňák, Ondrej Briják.
     
    12:54
    Banská Bystrica dala gól!
    Stav je vyrovnaný. Už to vyzeralo, že domáci v presilovej hre ani nevystrelia na bránu, no potom sa usadili v pásme, Kovalík prihrával na RASTISLAVA GAŠPARA, ktorý z tesnej blízkosti prekonávaRusňáka. Asistencie: Matej Kovalík.
     
    11:00
    Košice dali gól!
    Košice sa ujímajú vedenia! Zikmund prihrával na voľného DENISA MARKUŠA, ktorý si puk spracoval, položil si Sabola na ľad a zakončil do pravého horného rohu jeho brány. Asistencie. Ladislav Zikmund, Marek Borecký.

    Radoslava Harvánková

    Góly a asistencie: 13. Gašpar (Kovalík), 26. Dolník (Róth, Kovalík), 43. Ferleťák (Ambroz, Gašpar), 48. Macko (Ambroz, Gašpar), 49. Macko (Róth), ?. Gapšar – 11. Markuš (Zikmund, Borecký), 15. Socha (Hrivňák, Briják), 25. Markuš (Borecký), 36. Zikmund (Pribula), 47. Borecký (Markuš, Briják)


    HC MONACObet Banská Bystrica: Sabol – Jendroľ, Mikuš, Tarabík, Šilovič (A), Lunter, Ramaj, Hermánek – Dolník, Macko, Ferleťák, Šeliga, Výhonský, Gašpar, Róth (C), Predajniansky M., Kovalík (A), Hricko, Ambroz
    HC Košice: Rusňák – Michalčin, Kmec, Buraľ, Briják (A), Grega, Pavúk, Vrábeľ, Pribula – Markuš (C), Zikmund, Borecký, Stupeň, Drábik (A), Fedorko, Dimun, Socha, Hrivňák, Schnelly, Mikula, Kaszonyi

    Rozhodca: Štefik – Gavalier, Tornay

    Diváci: 148