Novosibirsk – Kazaň 3:2 (po pr.) | Novgorod – Ufa 6:2 (kon.)
koniec po predl.
HC Sibir Novosibirsk
3:2 (0:0, 0:2, 2:0 - 0:0, 1:0)
Ak Bars Kazaň
Nedeľa 16.03.2014, 11:00 • Ice Sports Palace Sibir • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    85:42
    Novosibirsk dal gól!

    Je rozhodnuté, nielen v tomto zápase, ale aj v celej sérii!! Domáci využili rýchly protiútok a rozhodujú o svojej výhre! Celú akciu začal Sannikov, ktorý potiahol puk do útočného pásma a následne zakončoval z ľavej strany. Tento pokus ešte Garipov vyrazil, následne však pokračoval tlak domácich, prišla strela od modrej čiary, puk sa dostal do obrovskej skrumáže, kde sa najlepšie zorientoval STEPAN SANNIKOV a popod Garipova poslal puk do siete!
    Asistencie : Sergej Šumakov, Oleg Gubin
     
    44:41
    Novosibirsk dal gól!

    Presilovku domáci hokejisti využívajú a začíname tak odznova! Hostia teraz len neveriacky krútia hlavami, že stratili dvoj-gólový náskok. Domáci sa usadil iv útočnom pásme, rozbehli presilovkový kolotoč, puk dostal na modrú ALEXANDER KUTZOV, ktorý bombou pod pravý horný roh vyrovnáva stav stretnutia na 2:2!
    Asistencia : Alexej Kopejkin, Jegor Martynov
     
    42:08
    Novosibirsk dal gól!

    Domácim sa teda podarilo rýchlo streliť kontaktný gól a sú tak ešte v hre! Opäť boli domáci aktívnejší, dostali hostí pod tlak a tento gól ich určite nakopne ešte viac. Kopeikin sa dostal ku puku, prihral ho úplne voľnému DMIITRY KUGRYSHEV, ktorý od modrej strelou švihom prepálil všetko čo mu stálo v ceste a brankár hostí bol prekvapený a na tento pokus nedokázal zareagovať – 1:2!
    Asistencia : Alexej Kopejkin.
     
    34:38
    Bars Kazaň dala gól!

    Tak to je neuveriteľné! Hostia na malú chvíľu ožili a v krátkej dobe dávajú už druhý gól v zápase! Domáci boli v poriadnom šoku po prvom inkasovanom góle, hrali v kŕči, čo využili hostia na pridanie druhého gólu! Celé to začal Pesonen, ktorý dobre zabojoval v rohu klziska, prihral pred bránu úplne voľnému ALEXANDROVI SVITOVOVI, ktorý naznačil strelu na bekhned, položil si brankára a do prázdnej bránky dáva druhý gól hostí – 0:2!
    Asistencia: Janne Pesonen, Jevgenij Medvěděv.
     
    31:56
    Bars Kazaň dala gól!

    Tak toto je ľadová sprcha pre domáci tím, ktorý je v zápase aktívnejší, ale premrhali veľa šancí, Kazaň ožila a dala z totálne nenápadnej akcie prvý gól v zápase! Domáca obrna bol dobre odstavená hráčmi hostí, puk sa odrazil na hokejku JEVGENIJ MEDVĚDĚV, ktorý prestrelil všetko čo mu stálo v ceste. Domáci brankár bol skvelo odtlačený z bránky a zasiahnuť tak nemohol – 0:1!
    Bez asistencie.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 43. Kugryshev (Kopeikin), 45. Kutuzov (Kopeikin, Martynov), 86. Sannikov (Šumakov, Gubin) – 32. Medvěděv (bez asistencie), 35. Svitov (Pesonen, Medvěděv)


    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov)- Bělov, Martynov, Alexejev, Kutuzov, Lekomcev, Ožiganov, Plechanov- Lehterä, Monja, Enlund- Kugryšev, Koskiranta, Kopejkin (C)- Sannikov, Gubin, Šumakov- Karamnov, Romanov, Kvartalnov, Ignatuškin
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Barulin)- Nikulin (C), Tokranov, Heshka, Medvěděv, Bělov, Kornějev, Jarullin- Pesonen, Obuchov, Svitov- Varnakov, Burmistrov, Stapleton- Těreščenko, Vincour, Petrov- Tkačjov, Bodrov, Lukojanov

    Rozhodca: Bulanov, Kulakov- Misyur, Raming