Novosibirsk – Kazaň 3:2 (po pr.) | Novgorod – Ufa 6:2 (kon.)
koniec po predl.
HC Sibir Novosibirsk
3:2 (0:0, 0:2, 2:0 - 0:0, 1:0)
Ak Bars Kazaň
Nedeľa 16.03.2014, 11:00 • Ice Sports Palace Sibir • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    77:20
    Obojstranné vylúčenie za zbytočnú šarvátku! Začínajú pracovať emócie a je to na ľade vidno. Obaja kohúti už sedia na trestnej lavici.
     
    58:00
    Tak a domáci si teraz pekne zavraili. Hostia budú hrať do konca tretej tretiny presilovku! Plechanov sa úder do oblasti hlavy a krku dostáva 2 minúty. Hostia majú veľkú šancu zápas rozhodnúť!
     
    51:35
    Obojstranné vylúčenia. Na domácej strane si ide za sekanie sadnúť Lekomtsev a Pesonen dostal trest za filmovanie. Uvidíme, čo nám prinesie hra 4 na 4.
     
    42:40
    Domáci budú mať teraz veľkú príležitosť na strelenie vyrovnávajúceho gólu! Burmistrov ide na trestnú lavicu za sekanie.
     
    23:11
    Domácich čaká ich druhá presilovka v zápase. Stapleton sa previnil držaním a na trestnej lavici si posedí 2 minúty. Predchádzajúca presilovka domácim moc nevyšla, uvidíme ako to bude teraz.
     
    19:21
    Prvú presilovku v zápase si v závere prvej tretiny vybojovali domáci hokejisti. Nikolaj Bělov to prehnal a za nedovolené bránenie dostáva 2 minúty na trestnej lavici.
     
    07:25
    Aktivita domácich hokejistov teraz ochladne, pretože budú hrať v oslabení. Bělov sa previnil podrazením a hostí čaká presilovka. Hostia sú v presilovkách veľmi účinný.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 43. Kugryshev (Kopeikin), 45. Kutuzov (Kopeikin, Martynov), 86. Sannikov (Šumakov, Gubin) – 32. Medvěděv (bez asistencie), 35. Svitov (Pesonen, Medvěděv)


    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov)- Bělov, Martynov, Alexejev, Kutuzov, Lekomcev, Ožiganov, Plechanov- Lehterä, Monja, Enlund- Kugryšev, Koskiranta, Kopejkin (C)- Sannikov, Gubin, Šumakov- Karamnov, Romanov, Kvartalnov, Ignatuškin
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Barulin)- Nikulin (C), Tokranov, Heshka, Medvěděv, Bělov, Kornějev, Jarullin- Pesonen, Obuchov, Svitov- Varnakov, Burmistrov, Stapleton- Těreščenko, Vincour, Petrov- Tkačjov, Bodrov, Lukojanov

    Rozhodca: Bulanov, Kulakov- Misyur, Raming