Hull City – Manchester City 0:2 (kon.) | Everton – Cardiff 2:1 (kon.) | Fulham – Newcastle 1:0 (kon.)
Southampton – Norwich 4:2 (kon.) | Stoke City – West Ham 3:1 (kon.) | Sunderland – Crystal Palace 0:0 (kon.)
Swansea – West Bromwich 1:2 (kon.) | Aston Villa – Chelsea 1:0 (kon.)
koniec
Southampton FC
4:2 (1:0)
Norwich City
Sobota 15.03.2014, 16:00 • St. Mary's Stadium, Southampton • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+7
    Southampton dal gól!
    Neuveriteľný zápas má napokon neuveriteľný koniec. Desiatka hráčov Norwichu bola nasťahovaná na útočnej polovici, čo na prečíslenie využili domáci a napokon je z toho štvrtý gól. Dosiahol ho GALLAGHER.
     
    90+3
    Domáci takticky striedajú. Z ihriska odchádza Rodríguez, prichádza Gallagher.
     
    90+2
    Obrovská šanca Norwichu! Redmond vysunutý v šestnástke siahal po lopte, ale Boruc ho v poslednej sekunde predbehol.
     
    86
    Norwich City dalo gól!
    Nemožné! Toto je neuveriteľný záver zápasu a razom je na čo pozerať! Okamžite po rozohrávke súpera získali hostia loptu a presunuli sa do útoku. Tam prvú ranu ešte Boruc vyrazil no SNODGRASSOVA dorážka už končí v sieti.
     
    85
    Norwich City dalo gól!
    Tak toto sme zakríkli! Boruc mal pred sebou zákrok po veľmi dlhej dobe a zlyhal. Proti lopte vybehol veľmi zle, čo využil na pohotovú strelu JOHAN ELMANDER a znížil.
     
    83
    Ďalšia obrovská šanca domácich! Tentokrát z pravej strany pálil Lambert, no Ruddy dobre vybehol proti lopte a zrazil ju na rohový kop.
     
    82
    Rozdiel mohol byť štvorgólový! Rodríguez akoby len tak mimochodom vypálil spoza šestnástky a trafil presne spojnicu bránky. Ruddy sa síce naťahoval, ale na toto bol prikrátky.
     
    72
    Southampton dal gól!
    A je rozhodnuté! S prvou tvrdou ranou domácich si ešte Ruddy poradil, no vyrazil ju iba na kopačku JAYA RODRÍGUEZA, ktorý nekompromisne rozvlnil sieť.
     
    70
    Naopak, pozor na rýchly protiútok domácich! po ňom sa medzi dvojicou hráčov v šestnástke dostal k zakončeniu Lambert, ale jeho rana skončila iba tesne vedľa bránky.
     
    64
    Striedajú aj hostia, a to rovno dvojnásobne. Z ihriska odchádzajú Johnson a Howson, zahrajú si Elmander a van Wolfswinkel.
     
    61
    Domáci striedajú druhýkrát. Z ihriska odchádza Ramírez, nahradí do Do Prado.
     
    60
    Hostia získavajú žltú kartu. Vyslúžil si ju Snodgrass, ktorý poslal k zemi protihráča.
     
    57
    Southampton dal gól!

    RICKIE LAMBERT predviedol neuveriteľný vstup do zápasu! Po pár sekundách na ihrisku získal loptu v šestnástke a vyzvŕtal hosťujúcu defenzívu i brankára a luxusne zvýšil na 2:0.
     
    56
    Domáci striedajú. Ihrisko opúšťa Lallana, nahradí ho Lambert.
     
    55
    Domáci to vymysleli perfektne! Rodriguez poslal loptu od rohovej zástavky priamo do najnebezpečnejšieho priestoru, kde bol pripravený hlavičkujúci Lallana. Lopta ale končí pár centimetrov od ľavej žrde!
     
    50
    Obrovská šanca domácich! Po strele spoza šestnástky v podaní Ward-Prowsea letela lopta veľmi nebezpečne, ale brankár Ruddy sa natiahol a vyrazil ju na rohový kop.
     
    44
    Obrovská šanca na vyrovnanie! Po rýchlom centri Hoopera mohol hlavičkovať Pilkington, ale nepochopiteľne si pomohol rukou. Toto bolo od hostí úplne zbytočné, sami sa pripravili o gólovú príležitosť. Pilkington dostáva žltú kartu.
     
    35
    Domáci Davis si teraz počínal veľmi nepekne! hrubo poslal k zemi Olassona, ktorý sa v bolestiach zvíja na zemi. Davis dostáva žltú kartu.
     
    32
    Obrovská šanca hostí! Túto situáciu defenzíva domácich poriadne podcenila, výsledkom čoho bol Hooper v šestnástke s loptou na kopačke. Odhodlal sa k tvrdej strele, lenže tá tesne minula priestor troch žrdí.
     
    21
    Pozor aj na Ramírezovu ranu! Aj ten sa dostal do zakončenia z hranice šestnástky a opäť to bola poriadne nebezpečná rana, ktorá skončila tesne vedľa bránky.
     
    20
    Do zakončenia sa dostal Davis! Pálil z hranice šestnástky, ale bol veľmi dobre bránený, a tak nemal veľa priestoru. Jeho tvrdá rana tesne nad zemou skončila vedľa bránky.
     
    16
    Vzápätí ale obrovská šanca aj na opačnej polovici ihriska! Domáci si vôbec nerozumeli v rozohrávke, do ktorej sa zapojil aj brankár a Boruc mal veľmi veľa práce. Loptu sa mu do siete pokúšal sklepnúť vysunutý útočník hostí, ale Boruc sa nekompromisne hodil do jej dráhy a loptu už nepustil.
     
    16
    Obrovská šanca domácich! Rodriguez sa rútil sám za loptou, ktorá poskakovala v šestnástke. V poslednej chvíli sa vrátila dvojica obrancov a čistým spôsobom mu ju vypichla.
     
    5
    Southampton dal gól!
    Z tejto akcie už ale vidíme rýchly gól domácich! po výbornej kombinácii v útoku prišla prihrávka, ktorú za brankára poslal MORGAN SCHNEIDERLIN.
     
    5
    Southampton v ďalšej veľkej šanci! Lallana sa dostal k tvrdej rane z vápna, ale jeho opkus bol zrazený a brankár teda ani nemusel zasahovať.
     
    2
    Domáci mohli bleskovo otvoriť skóre duelu! Po rohovom kope letela lopta do šestnástky, kde si na hlavičku vyskočil Ramírez, no mieril iba tesne nad bránku.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 5. Schneiderlin, 57. Lambert, 72. Rodríguez, 90+7. Gallagher – 85. Elmander, 86. Snodgrass

    Karty:   35. Davis (SOU) – 44. Pilkington (NRW), 60. Snodgrass (NRW)


    Southampton FC: Boruc – Clyne, Lovren, Fonte, Shaw, Ward-Prowse, Schneiderlin, Davis, Ramírez, Rodriguez, Lallana
    Náhradníci: Gazzaniga – Jošida, Hooiveld, Do Prado, Chambers, Lambert, Gallagher

    Norwich City: Ruddy – Whittaker, Yobo, R. Bennett, Olsson, Snodgrass, Tettey, Johnson, Howson, Pilkington, Surman
    Náhradníci: Bunn – Martin, Bassong, Hoolahan, Redmond, van Wolfswinkel, Elmander

    Rozhodca: Friend – Garatt, Ganfield