Slovinsko – Rakúsko 4:0 (kon.) | Rusko – Nórsko 4:0 (kon.) | Švajčiarsko – Lotyšsko 1:3 (kon.)
Česko – Slovensko 5:3 (kon.)
koniec
Rusko
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
Nórsko
Utorok 18.02.2014, 13:30Olympijské Hry - muži
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Rusko dalo gól!

    Rusi ešte dostali Nórov pod tlak a dokázali ešte pridať jeden gólik na radosť svojich fanúšik a stretnutie sa už asi skončí stavom 4:0! Tichonov išil za bránku Nórov po puk, počkal si, kým ALEXEJ TEREŠČENKO sa dostal pred bránku Nórov a krásnou tvrdou strelou poslal puk za bezmocného Haugena!
    Asistencia : Viktor Tichonov.
     
    58:53
    Rusko dalo gól!

    Kto iný, ako dnešná hviezda ALEXANDER RADULOV spečatil postup Rusov do štvrťfinále gólom do prázdnej bránky.
    Asistencia : Pavel Dacjuk.
     
    37:11
    Rusko dalo gól!

    Tesne pred koncom druhej tretiny sa podarilo dať Rusom gól a stav stretnutia je tak 2:0! Opäť krásna akcia Rusov, ktorý dostali Nórov pod tlak, na modrej sa dostal ku puku Radulov, jeho bekhend skončil však len na ľavej tyčke bránky Nórska, avšak, ILJA KOVALČUK stál úplne voľný pred bránkou a nemal problém odrazený puk poslať do bránky Nórska.
    Asistencia : Pavel Dacjuk, Alexandr Radulov.
     
    24:12
    Rusko dalo gól!

    Tak teraz to už Rusom vyšlo a v úvode druhej tretiny idú do vedenia 1:0! Tlak Rusov už bol veľmi veľký, Nóri boli zatlačený v obrannom pásme, ku puku sa dostal ALEXANDER RADULOV, spoza brány si nakorčuloval, z uhla to poslal bekhendom na bránku Nórov a puk so šťastím skončil za chrbtom bezmocného Haugena!
    Bez asistencie.

    Ku každému repre dresu SVK 2014 vám pribalíme šál! Dres vám zašleme do 3 dní od uhradenia objednávky. www.fanstore.sk.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 25. Radulov (bez asistencie), 38. Kovalčuk (Dacjuk, Radulov), 59. Radulov (Dacjuk), 60. Těreščenko (Tichonov)


    Rusko: Bobrovskij – Vojnov, Markov, Medvěděv, Jemelin, Belov, Nikitin, Tjutin – Kovalčuk (A), Dacjuk (C). Radulov – Popov, Malkin, Ovečkin (A) – Sjomin, Anisimov, Kuljomin – Ničuškin, Tereščenko, Tarasenko.
    Nórsko: Haugen – Holos, Bonsaksen, Trygg, Tollefsen(C), Solberg, Odegaard, Sorvik – Skroder, Olimb, Thoresen (A) – Bastiansen, Olimb, Roselli – Roest, Ask, Dahlstrom (A) – Roymark, Lund Hansen, Olden.

    Rozhodca: Piechazcek (GER), Pollock (CAN) – Mcelman (USA), Valach (SVK)