USA – Švajčiarsko 9:0 (kon.) | Fínsko – Kanada 0:3 (kon.)
koniec
Fínsko
0:3 (0:0, 0:0, 0:3)
Kanada
Pondelok 10.02.2014, 16:00Olympijské Hry - ženy
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:36
    Kanada dala gól!

    Tak až teraz je pre Fínsko všetko stratené. REBECA JOHNSTONOVÁ sa zapisuje do štatistík ako tretia úspešná zakončovateľka tohto duelu, keď dokázala zúžitkovať priťuknutie puku pred odkrytú časť brány a pohodlne zakončiť do siete. Asistencie: Jayna Heffordová, Marie-Phiilip Poulinová.
     
    52:24
    Kanada dala gól!

    Rätyová kapitujule aj druhýkrát v zápase! kanada sa dostala do obrovskej hernej pohody, výsledkom čoho je krásna akcie hráčky menom JANYA HEFFORDOVÁ, ktorá po pravej strane vnikla do pásma, zbavila sa súperových korčuliarok, zatiahla puk do kruhu a tvrdou ranou nemala domácej brankárke žiadnu šancu na úspešný zákrok. Bez asistencií.
     
    49:27
    Kanada dala gól!

    Obrovský výbuch radosti na strane Kanady! Konečne tu máme otvárací gól, ktorý padá v presilovke. MEGHAN AGOSTAOVÁ-MARCIANOVÁ sa poriadne tvrdo oprela do puku a vypálila spoza defenzívy, ale trafila iba brankárku Rätyovú. Puk sa následne odrazil späť na hokejku spomínanej útočníčky, ktorá už opravný pokus umiestnila excelentne. bez asistencií.

    Ku každému repre dresu SVK 2014 vám pribalíme šál! Dres vám zašleme do 3 dní od uhradenia objednávky. www.fanstore.sk.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 50. Agostaová-Marcianová, 53. Heffordová, 57. Johnstonová (Heffordová, Poulinová)


    Fínsko: Rätyová (Räisänenová) – Hiirikoskiová (C), Jalosuová, Terhová, Tarkkiová, Lindstedtová, Kilponenová, Villilaová – Tuominenová, Karvinenová, Tapaniová – Hoviová, Välimäkiová, Tikkinenová – Väliläová, Rantamäkiová, Nuutinenová – Rajahuhtaová, Tanskanenová
    Kanada: Szabadosová (Lacasseová) – Wardová, Watchornová, Rougeauová, Fortinová, Larocqueová, Mikkelsonová – Johnstonová, Heffordová, Poulinová – Agostaová-Marcianová, Wickenheiserová, Spoonerová – Wakefieldová, Appsová, Daoustová – Ouelletteová (C), Jennerová

    Rozhodca: Tottmanová (GBR) – Björkmanová (SWE), Johnsonová (USA)