Švédsko – Japonsko 1:0 (kon.) | Rusko – Nemecko 4:1 (kon.)
koniec
Rusko
4:1 (0:0, 0:1, 4:0)
Nemecko
Nedeľa 09.02.2014, 14:00 • Šajba Aréna • Olympijské Hry - ženy
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:15
    Rusko dalo gól!
    Tak to je rýchly obrat v podaní Rusiek! Od modrej čiary tvrdo vystrelila Ďubanoková na bránu. S touto strelou si nemecká gólmanka dokázala poradiť, avšak následnú dorážku od OĽGY SOSINOVEJ už nie!
    Asistenciu si pripísala Inna Ďubanoková.
     
    49:27
    Rusko dalo gól!
    Krásna individuálna akcia v podaní JEKATERINY SMOLENCEVOVEJ, ktorá najprv prenikla cez stredné pásmo, kľučkou sa uvoľnila na stred v medzikruží a zakončila medzi nohy nemeckej gólmanky!
    Bez asistencie.
     
    49:06
    Rusko dalo gól!
    Ruské hráčky využili naplno presilovú hru a blysli sa gólom! Burinová tečovala strelu z pravej strany na bránu. Nemecká brankárka vyrazila puk na pravú stranu a následne sa k nemu dostala OĽGA SOSINOVÁ, ktorá trafila odkrytý priestor nemeckej brány!
    Asistenciu si pripísala Tatiana Burinová.
     
    45:04
    Rusko dalo gól!
    Ruské reprezentantky vyrovnávajú stav stretnutia! Puk mala za bránou na hokejke IJA GAVRILOVOVÁ, ktorá sa obtočila okolo brány a svojím forhendovým zakončením prekvapila nepripravenú Harrerovú.
    Asistenciu si pripísala Anna Šukinová.
     
    26:48
    Nemecko dalo gól! Nemky prekvapujúco otvárajú skóre stretnutia! Anwanderová prenechala na pravom krídle na modrú čiaru FRANZISKE BUSCHOVEJ, ktorá vyslala strelu ťahom na bránu a ruská gólmanka Leskinová bola zaskočená touto strelou, keďže jej puk prešiel medzi betónmi až do brány!
    Asistenciu si pripísala Manuela Anwanderová.

    Ku každému repre dresu SVK 2014 vám pribalíme šál! Dres vám zašleme do 3 dní od uhradenia objednávky. www.fanstore.sk.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 46. Gavrilovová (Šukinová), 50. Sosinová (Burinová), 50. Smolencevová, 53. Sosinová (Ďubanoková) – 27. Buschová (Anwanderová)


    Rusko: Leskinová (Prugovová) – Gončarenková, Komichová, Šukinová, Tkačovová, Kapustinová, Šibanová, Ďubanoková – Gavrilovová, Vafinová, Smolencevová, Sosinová, Burinová, Lebedevová, Šokinová, Skibová, Paškevičová, Smolinová
    Nemecko: Harrerová (Schroderová) – Hammerlová, Weisserová, Gotzová, Lanzlová, Fellnerová, Eisenschmidová – Kratzerová, Anwanderová, Eversová, Kameniková, Zornová, Janzenová, Seilerová, Spielbergerová, Schusterová, Buschová, Bittnerová, Beckerová

    Rozhodca: Anna Eskoliová (FIN) – Laura Johnsonová (USA), Ilona Novotná (CZE)