Švédsko – Japonsko 1:0 (kon.) | Rusko – Nemecko 4:1 (kon.)
koniec
Rusko
4:1 (0:0, 0:1, 4:0)
Nemecko
Nedeľa 09.02.2014, 14:00 • Šajba Aréna • Olympijské Hry - ženy
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vážení športoví priatelia, tretia tretina patrila stopercentne ruským hráčkam, tak ako takmer celý zápas, ale v poslednej časti hry dokázali domáce reprezentantky vsietiť 3 góly a to v dva v 50. minúte a jeden pridali do siete v 53. minúte.

    To je z dnešného prenosu odo mňa všetko, dovidenia aj pri ďalších prenosch z udalostí Zimných olympijských hier. (16:13:51)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    Jekaterina Smolencevová vypálila z ľavej strany, no nemecká gólmanka si v stoji poradila s pukom a zachytila ho do svojej lapačky.
     
    59:26
    Tatiana Burinová poslala zlú prihrávku v strednom pásme na Sosinovú a Nemky mohli ísť do útoku no Rusky boli dobré v bekčekingu a puk získali späť.
     
    58:16
    Ruské hráčky sa ku koncu stretnutia dopúšťajú viacerých nedorozumení. Tentokrát to skončilo vhadzovaním po ľavej ruke brankárky Leskinovej po icingu.
     
    57:44
    Vafinová strieľala spomedzi kruhov na nemeckú bránu, ale gólmanka Harrerová si s pukom poradila a zachytila ho pod svoju výstroj.
     
    57:21
    Alexandra Kapustinova si vytvorila miesto v medzikruží odkiaľ poslala strelu švihom na bránu, ale nemecká gólmanka bola úspešná pri zákroku a prikryla puk vo svojej moci.
     
    56:49
    Ruské hráčky sa pri rozvíjaní útočnej akcie dopustili zakázaného uvoľnenia.
     
    55:59
    Anna Šukinová vypálila švihom z pravého krídla, no nepodarilo sa jej prekvapiť dobre pripravenú lapačku nemeckej gólmanky, ktorá prerušila týmto zákrokom hru.
     
    55:42
    Ruské hráčky si dokázali poradiť s nemeckým útokom po zákroku Leskinovej, ktorá prikryla bez problémov puk.
     
    55:03
    Jekaterina Smolinová sa snažila o streľbu spomedzi kruhov, no pri náprahu stratila v tomto priestore rovnováhu a čierneho kusu gumy sa zmocnili nemecké hráčky.
     
    54:30
    Nemecké hráčky sa dostali k streľbe, ale nakoniec bol puk zblokovaný ruskou defenzívou.
     
    53:15
    Kapustinová si pripravila puk na modrej čiare a tvrdo vypálila na nemeckú bránu, avšak nemecká gólmanka puk dopravila svojou vyrážačkou do rohu klziska.
     
    52:15
    Rusko dalo gól!
    Tak to je rýchly obrat v podaní Rusiek! Od modrej čiary tvrdo vystrelila Ďubanoková na bránu. S touto strelou si nemecká gólmanka dokázala poradiť, avšak následnú dorážku od OĽGY SOSINOVEJ už nie!
    Asistenciu si pripísala Inna Ďubanoková.
     
    51:36
    Ija Gavrilová získala puk v strednom pásme, presunula sa s ním do medzikružia, odkiaľ vypálila tvrdo, no Harrerová vyrazila puk do bezpečia svojimi betónmi.
     
    51:09
    Sily na ľade sa vyrovnávajú. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť nemecká kapitánka Susann Gotzová.
     
    50:33
    Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť ruská defenzívna hráčka Alexandra Kapustinová za podrazenie.
     
    50:14
    Rusky sú naďalej pri chuti a pokračujú v ďalších akciách, avšak bez efektivity streľby.
     
    49:27
    Rusko dalo gól!
    Krásna individuálna akcia v podaní JEKATERINY SMOLENCEVOVEJ, ktorá najprv prenikla cez stredné pásmo, kľučkou sa uvoľnila na stred v medzikruží a zakončila medzi nohy nemeckej gólmanky!
    Bez asistencie.
     
    49:06
    Rusko dalo gól!
    Ruské hráčky využili naplno presilovú hru a blysli sa gólom! Burinová tečovala strelu z pravej strany na bránu. Nemecká brankárka vyrazila puk na pravú stranu a následne sa k nemu dostala OĽGA SOSINOVÁ, ktorá trafila odkrytý priestor nemeckej brány!
    Asistenciu si pripísala Tatiana Burinová.
     
    48:37
    Anna Šibanová tvrdo vypálila od modrej čiary, ale jej projektil skončil mimo nemeckej brány.
     
    48:04
    Rusky začínajú rozvíjať útočnú akciu po vyhodení puku od Nemiek.
     
    47:31
    Ruské reprezentantky si zahrajú v početnej prevahe, keďže si za podrazenie odchádza sadnúť Kerstin Spielbergerová.
     
    47:23
    Jekaterina Smolencevová šla do zakončenia v medzikruží odkiaľ umiestnila strelu do výstroje Harrerovej a následne bola natlašená do brány.
     
    47:07
    Rusky okamžite po vhadzovaní v útočnom pásme pálil na bránu, keď sa o to pokúsila Anna Šukinová, ale nemecká gólmanka bola v strehu a puk zachytila do svojej výstroje.
     
    47:04
    Ruské hokejistky sa pri prekonávaní modrej čiary dopustili nedorozumenia, a preto nastal hvizd rozhodkyne, ktorá odpískala postavenie mimo hry.
     
    45:57
    Tatiana Burinová strieľala spomedzi dvoch kruhov, avšak jej strela bola zblokovaná na zadný mantinel.
     
    45:04
    Rusko dalo gól!
    Ruské reprezentantky vyrovnávajú stav stretnutia! Puk mala za bránou na hokejke IJA GAVRILOVOVÁ, ktorá sa obtočila okolo brány a svojím forhendovým zakončením prekvapila nepripravenú Harrerovú.
    Asistenciu si pripísala Anna Šukinová.
     
    44:24
    Lisa Christine Schusterová sa dostala až blízko ku bráne, no ruská gólmanka Leskinová bola úspešná pri zákroku a puk prichytila do svojej lapačky.
     
    43:54
    Lebedovová mala možnosť na ľavom krídle, no svoju strelu umiestnila z tohto miesta mimo nemeckej svätyne.
     
    42:50
    Jekaterina Lebedevová sa dostala do samostatnéhu úniku, no pri blafáku a následnej streľbe gólmanka Nemecka Viona Harrerová skvelo zasiahla svojou výstrojou!
     
    42:26
    Rusky mali možnosť vytvorenia dobrej útočnej kombinácie, vašak Nemky zasiahli veľmi dobre a odzbrojili Rusky od puku.
     
    41:35
    Ruské hkejistky si nerozumeli v útočnej kombinácii a stratili puk v medzikruží, avšak Nemky nedokázali príležitosť na prečíslenie zužitkovať.
     
    40:32
    Olga Sosinová si vytvorila priestor na pravom krídle odkiaľ strieľala švihom, avšak jej projektil skončil na zadnom mantineli.
     
    40:10
    Začiatok tretej tretiny lepšie vyšiel Nemkám, ktoré vyhrali buly a smerujú do útočného pásma.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V druhej dvadsaťminútovke boli Rusky opäť dravejšie a góluchtivejšie, avšak nemecké hokejistky ich prekvapili jednoduchou akciou, na konci ktorej bola v priebehu 27. minúty Buschová.

    Posledná časť stretnutia začína približne o 15:37.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:58
    Lisa Christine Schusterová strieľala švihom od modrej čiary, no Leskinová dokázala strelu zachytiť do svojej výstroje a prikryť puk.
     
    39:28
    Monika Bittnerová strieľala z uhla na ruskú bránu, ale predsa aj táto strela narobila Leskinovej menšie problémy, keďže ruská gólmanka nechytila puk priamo do lapačky, ale musela si dopomôcť hokejkou.
     
    39:11
    Ruské hokejistky sa počas prieniku cez modrú čiaru dopustili postavenia mimo hry a hra bude pokračovať po vhadzovaní.
     
    38:44
    Julia Leskinová zachytila letiaci puk z hokejky Franzisky Buchovej od modrej čiary, a tým pádom sa vhadzuje po jej ľavici.
     
    38:06
    Seilerová nahodila puk do útočného pásma od červenej čiary. Nakoniec sa puku zmocnili ruské hráčky, ktoré však vyhodili puk cez všetky čiary a vhadzuje sa po ľavici Leskinovej.
     
    37:16
    Galina Skibová získala puk v blízkosti nemeckej brány a strieľala, no jej projektil bol nepresný, keďže smeroval mimo brány.
     
    36:48
    Vafinová bola v útočnom pásme odstavená od puku a nemohla tak pokračovať vo svojej akcii, avšak jej spoluhráčky nakoniec získali puk pod svoju kontrolu.
     
    35:42
    Sára Seilerová vyslala tvrdý projektil z ľavého krídla, ale ruská gólmanka bola pri zákroku lapačkou úsepšná a rozohrala puk na hokejky svojich spoluhráčok.
     
    34:50
    Jacqueline Janzenová bola v strednom pásme odzbrojená od puku Ijou Gavrilovovou, ktorá následne rozohrala útočnú akciu.
     
    33:58
    Nemecké hokejistky už toho veľa v presilovej hre nenavymýšľali a ruské reprezentantky už hrajú v pätici na ľadovej ploche.
     
    33:13
    Manuela Anwanderova vyslala strelu zápästím na ruskú bránu, avšak puk bol zblokovaný stojacou ruskou hráčkou pred Anwanderovou už do stredného pásma.
     
    32:36
    Možnosť streľby sa naskytla aj Sáre Seilerovej, ktorá si vytvorila priestor v medzikruží, odkiaľ poslala puk na ruskú bránu, avšak Leskinová opäť úspešná pri zákroku lapačkou.
     
    32:12
    Susann Gotzová tvrdo pálila od modrej čiary na bránu, ale Leskinová bola pri zákroku 100%-ná a puk vyrazila svojou vyrážačkou do bezpečia.
     
    32:02
    Anna Ďubanoková dostáva dvojminútový trest za nedovolené bránenie, a tak si aj Nemky vyskúšajú početnú prevahu.
     
    31:46
    Ija Gavrilovová hľadala pred bránou svoje spoluhráčky, ktoré však boli dobre bránené Nemkami, a tak puk len "prefrčal" cez bránkovisko.
     
    30:46
    Jekaterina Smolenová sa snažila nemeckú gólmanku prekvapiť z uhla, keď korčuľovala poza bránu a pred ňou ešte zakončovala, no Harrerová bola v strehu a puk vyrazila mimo ohrozenia brány.
     
    29:53
    Inna Ďubanoková sa aktívne zapojila do zakončenia, keď spomedzi kruhov vyslala najprv strelu ťahom a po nej sa čo najrýchlejšie hrnula pred bránu, no Harrerová medzitým puk zachytila vo svojej moci.
     
    29:30
    Buschová šla do prečíslenia 2/1 spoločne so Spielbergerovou, no strelkyni prvého gólu sa nepodarilo prihrať puk na hokejku jej spoluhráčky.
     
    28:53
    Alexandra Vafinová sa kľučkou z pravého kruhu uvoľnila na stred a podarilo sa jej vystreliť, keď umiestnila puk na ľavý betón brankárky Harrerovej.
     
    27:49
    Olga Sošinová nabrala rýchlosť v medzikruží odkiaľ švihom vypálila, ale jej projektil skončil len na zadnom mantineli.
     
    27:24
    Rusky mohli odpovedať zásluhou Jekateriny Smolencevovej, ktorá však stratila puk v medzikruží.
     
    26:48
    Nemecko dalo gól! Nemky prekvapujúco otvárajú skóre stretnutia! Anwanderová prenechala na pravom krídle na modrú čiaru FRANZISKE BUSCHOVEJ, ktorá vyslala strelu ťahom na bránu a ruská gólmanka Leskinová bola zaskočená touto strelou, keďže jej puk prešiel medzi betónmi až do brány!
    Asistenciu si pripísala Manuela Anwanderová.
     
    26:19
    Rusky zatiaľ prestreľujú Nemky a na strely je to 17:5.
     
    25:49
    Inna Ďubanoková si našla priestor na pravom krídle, odkiaľ vyslala projektil švihom, no nemecká gólmanka Harrerová zasiahla úspešne a nedovolila prieniku puku za jej chrbát.
     
    25:35
    Po dlhšom čase sa k zakončeniu dostali aj nemecké hráčky zásluhou Maritty Beckerovej, ktorá spomedzi kruhov trafila pripravenú lapačku Leskinovej.
     
    24:26
    Ruská defenzíva dobre pracuje a nepúšťa nemecké hráčky k streľbe. Tentokrát dobre zasiahla Gončarenková v obrannom pásme.
     
    23:43
    Paškevičová sa snažila ťahom od modrej čiary prekvapiť nemeckú gólmanku no jej strela sa nedostala ďaleko, keďže bola zblokovaná nemeckou útočníčkou.
     
    23:02
    Lebedevová si vytvorila priestor na pravej strane, následne sa kľučkou presunula na stred odkiaľ z blízkosti trafila len dobre nastavené betóny brankárky Harrerovej.
     
    22:24
    Ruské reprezentantky momentálne úspešne držia pásma a snažia sa čo najviac ohroziť nemeckú bránu, ale zatiaľ sa im to veľmi nedarí.
     
    21:07
    Hektické chvíle pred bránou Nemecka, keď najprv Skibová nedokázala trafiť poloodkrytú bránu a po nej aj Lebedevová z medzikužia trafila v rozkľaku skvelo nastavenú lapačku nemeckej gólmanky! Nemky už hraju vzápätí v plnom počte.
     
    20:46
    Tatiana Burinová mala možnosť na pravej strane, odkiaľ vyslala strelu švihom na bránu, ale jej projektil bol zblokovaný mimo brány.
     
    20:12
    V úvode druhej tretiny sa po vyhratom buly dostali k puku domáce hokejistky a pomaly sa presúvajú do pásma a vytvárajú presilovkovú formáciu.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V úvodnej dvadsaťminútovke boli na ľade dominantné ruské hokejistky, ktoré mali pár skvelých gólových šancí, ale nedokázali ich správne zužitkovať. Na začiatku druhej tretiny budú mať Rusky ešte minútu a 42 sekúnd početnej prevahy o jednu hráčku.

    Druhá tretina začína približne o 14:52.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:59
    Alexandra Kapustinová strieľala ešte od modrej čiary, ale jej nepresný projektil skončil na zadnom mantineli.
     
    19:44
    Vyzeralo to tak, že nemecké hokejistky sa oslobodia vyhodením, ale šikovné Rusky puk zachytili a pokračovali v presilovej hre ďalej.
     
    19:18
    Anja Weisserová odchádza na trestnú lavicu za nedovolené bránenie na dve minúty.
     
    18:16
    Jekaterina Smolencevová si vytvorila priestor medzi kruhmi, keď z tohto miesta vyslala strelu ťahom na nemeckú bránu. Harrerová mala betóny na správnom mieste a nimi puk vyrazila do rohu ľadovej plochy.
     
    17:34
    Ruské reprezentantky si nerozumeli v prihrávke cez strednú pasáž klziska a dopúšťajú sa zakázaného uvoľnenia.
     
    17:20
    Šokinová odchádza za pomoci svojej spoluhráčky a takisto aj lekára. Máme tu aj vysvetlenie tejto nehody: Šokinová pri prihrávaní puku v rohu klziska spadla a prednou časťou tela narazila do mantinelu.
     
    17:19
    Anna Šokinová zostala ležať na ľadovej ploche a pravdepodobne bude potrebovať lekársku pomoc!
     
    16:18
    Jekaterina Smolinová pálila z pravej strany, no Harrerová zatiaľ drží svoje spoluhráčky nad vodou a nepúšťa puk za svoj chrbát.
     
    15:43
    Kerstin Spielbergerová získala puk po chybnom vyhodení Rusiek v strednom pásme, no vzápätí nedokázala zužitkovať prienik, keďže jej puk skĺzol z hokejky.
     
    14:59
    Nemecké hokejistky momentálne musia odolávať veľkému náporu Rusiek, ktoré sú skutočne rýchle a na ľade zatiaľ dominujú.
     
    13:49
    Ďalšia veľká možnosť Rusiek! Pred bránou stála osamotená Alexandra Vafinová, ktorá dostala prihrávku na toto miesto z ľavej strany, ale strelou z prvej trafila pozorné betóny nemeckej gólmanky!
     
    12:52
    Sosinová si vymenila v útočnom pásme puk so Smolencevovou. Druhá menovaná mala dobrú príležitosť no puk poslala švihom z ľavej strany len mimo brány.
     
    12:43
    Galina Skibová sa dostala s pukom na stred v útočnom pásme odkiaľ strieľala švihom na bránu, no gólmanka Harrerová puk bezpečne zachytila do svojej výstroje.
     
    12:16
    Hostia v plnom počte.
     
    11:28
    Alexandra Vafinová nabrala rýchlosť na pravej strane, odkiaľ pálila na bránu. Gólmanka Harrerová puk vyrazila pred seba a pred ňou stála už Jekaterina Lebedevová, ktorá z prvej trafila hornú žrdku nemeckej brány!
     
    10:42
    Anna Šokinová prihrávala pred bránu z rohu klziska, kde hľadala Lebedevovú, no rúska útočníčka si nedokázala prihrávku spracovať.
     
    10:17
    Prvú početnú výhodu budú mať ruské hráčky, po tom čo Manuela Anwanderová dostáva dve minúty za držanie.
     
    09:57
    Olga Sosinová strieľala z medzikružia odkiaľ trafila len zadný mantinel.
     
    09:22
    Franziska Buschová bojovala za ruskou bránou o puk spolu s Alexandrovou Kapustinovou, no napokon zo súboja vyšla lepšie ruská hráčka a okamžite rozohrávala puk.
     
    08:31
    Inna Ďubanokovová vyslala strelu švihom z pravej strany ma bránu, ale brankárka Harrerová bola opäť v strehu a pripísala si na konto ďalší zákrok, keď túto strelu kryla svojou výstrojou.
     
    07:49
    Jekaterina Lebedevová tvrdo pálila od modrej čiary na bránu, ale jej projektil bol nepresný, keďže trafil len zadný mantinel.
     
    06:59
    Ija Gavrilovová si nakorčuľovávala poza brániace Nemky a pýtala si prihrávku od svojej spoluhráčky, no napokon si nemecké hokejistky dokázali s pukom poradiť a vyrazili ho do bezpečia.
     
    06:22
    Ruská defenzíva si dokázala poradiť s aktívnou Juliou Zornovou, keďže ju odstavila od puku v rohu klziska.
     
    06:11
    Ruské hokejistky si nerozumeli v útočnej kombinácii a dopustili sa len postavenia mimo hry, po ktorom na ľad vybieha skupina odhŕňačov snehu.
     
    05:36
    Julia Leskinová si pripísala na svoje konto ďalší zákrok, keď v stoji zachytila strelu od Bettiny Eversovej od modrej čiary. Puk prikryla svojou lapačkou.
     
    05:10
    Obrovská možnosť Nemecka! Nina Kameniková sa dostala s pukom z pravej strany kľučkou pred bránu Ruska a z tejto pozície vyslala strelu ťahom osamotená, no Julia Leskinová bola pozorná a puk bezpečne zachytila!
     
    04:36
    Monika Bittnerová sa snažila prekvapiť strelou z medzikružia, ale gólmanka Leskinová bola v strehu.
     
    04:00
    Anna Šokinová vyslala strelu švihom z pravej strany na bránu, ale Harrerová bola na svojom mieste a ustrážila si svoju svätyňu.
     
    03:24
    Jekaterina Smolenová nahadzovala puk na bránu v priestore medzi modrou čiarou a medzikružím bekhendom. Pred bránou stála jeje spoluhráčka, ale nedokázala strelu dorážať.
     
    02:40
    Anna Šukinová si vytvorila miesto v medzikruží a z otočky sa snažila prekvapiť brankárku Harrerovú, ktorá však bola v strehu a puk pozorne zachytila do svojej lapačky.
     
    02:08
    Anja Weisserová si vytvorila pozíciu na pravej strane, keď z hranice pravého kruhu vyslala strelu švihom na bránu, ale gólmanka Rusiek bola pozorná.
     
    01:55
    Anna Šibanovová poslala puk len nahodením do útočného pásma a jej tím šiel striedať.
     
    01:18
    Rusky predvádzajú v týchto chvíľach dobrý forčeking a nepúštajú nemecké hokejistky do útočného pásma.
     
    00:49
    Nemecké reprezentantky sa pri zakladaní novej útočnej akcie dopustili zakázaného uvoľnenia a vhadzuje sa po pravici Harrerovej.
     
    00:16
    Svetlana Tkačovová strieľala od modrej čiary z ľavej strany, ale jej projektil skončil v dobre pripravenej lapačky nemeckej gólmanky Harrerovej.
     
    00:09
    Úvodné vhadzovanie druhého zápasu B skupiny hokeja žien vyhrali nemecké hokejistky, ktoré zakladajú útočnú akciu z obranného pásma.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Ruské reprezentantky práve vybiehajú zo šatní v červených dresoch. Za nimi nasledujú nemecké hokejistky, ktoré sú dnes oblečené v žltých dresoch.
     
    Úvodné zostavy:

    Rusko: Prugovová (Leskinová) – Gončarenková, Komichová, Šukinová, Tkačovová, Kapustinová, Šibanová, Ďubanoková – Gavrilovová, Vafinová, Smolencevová, Sosinová, Burinová, Lebedevová, Šokinová, Skibová, Paškevičová, Smolinová

    Nemecko: Schroderová (Harrerová) – Hammerlová, Weisserová, Gotzová, Lanzlová, Fellnerová, Eisenschmidová – Kratzerová, Anwanderová, Eversová, Kameniková, Zornová, Janzenová, Seilerová, Spielbergerová, Schusterová, Buschová, Bittnerová, Beckerová

    Rozhodca: Anna Eskoliová (FIN) – Laura Johnsonová (USA), Ilona Novotná (CZE).
     
    Do pozornosti pridávam aj aktuálnu tabuľku po prvom zápase skupiny B, v ktorom švédske hokejistky zdolali Japonky futbalovým výsledkom 1:0.

    1. Švédsko 3 body 1:0
    2. Nemecko 0 bodov 0:0
    3. Rusko 0 bodov 0:0
    4. Japonsko 0 bodov 0:1

    V skupine A sa odohrali včera dva zápasy, v ktorých reprezentantky USA zdolali Fínky 3:1 a kanadské hokejistky si poradili so Švajčiarkami výsledkom 5:0.

    1. Kanada 3 body 5:0
    2. USA 3 body 3:1
    3. Fínsko 0 bodov 1:3
    4. Švajčiarsko 0 bodov 0:5
     
    Vítam Vás pri sledovaní ženského hokeja na XXII. Olympijských hrách, ktoré sa konajú v ruskom Soči! Volám sa Lukáš R. Ovšonka a dnes Vás budem od 14:00 pravidelnými príspevkami informovať o priebehu súboja skupiny B, v ktorom sa stretne výber domáceho Ruska proti reprezentácii Nemecka!

    Ruské reprezentantky by mali byť najväčšími favoritkami na zisk zlatej medaily v ľadovom hokeji. Potvrdzuje to prvé miesto v rebríčku IIHF a aj domáce prostredie. Rusky si v posledných piatich prípravných zápasoch postupne zmerali sily dvakrát s Nemeckom a Fínskom a jeden raz aj s Rakúskom. V obidvoch zápasoch proti nemeckým reprezentantkám ruské hokejistky zvíťazili 1:4.
    Na Fínky už ruské hokejistky nestačili a podľahli im v prvom súboji v domácom prostredí 1:3 a v druhom zápase vonku prehrali výsledkom 4:3. V poslednom prípravnom zápase ruský výber zdolal Rakúšanky vysoko 8:1.

    Nemecké hokejistky sa nachádzajú na ôsmej priečke vo svetovom rankingu a v tomto súboji plnia úlohu outsidera. Nemky vo svojich posledných piatich prípravných zápasoch prehrali spomenutými výsledkami s Ruskami. Ďalej si zmerali sily na domácom ľade proti Fínkam, s ktorými prehrali 1:4. Rovnakým výsledkom ich premohli Švajčiarky a do pätice ich výsledkom 0:2 zdolali švajčiarske hokejistky.

    Ako sa bude druhý zápas v skupine B vyvíjať a či potvrdia ruské hokejistky úlohu favoritiek, toho všetkého môžete byť svedkami v našom prenose, ktorý začína o 14:00 SEČ.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.

    Ku každému repre dresu SVK 2014 vám pribalíme šál! Dres vám zašleme do 3 dní od uhradenia objednávky. www.fanstore.sk.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 46. Gavrilovová (Šukinová), 50. Sosinová (Burinová), 50. Smolencevová, 53. Sosinová (Ďubanoková) – 27. Buschová (Anwanderová)


    Rusko: Leskinová (Prugovová) – Gončarenková, Komichová, Šukinová, Tkačovová, Kapustinová, Šibanová, Ďubanoková – Gavrilovová, Vafinová, Smolencevová, Sosinová, Burinová, Lebedevová, Šokinová, Skibová, Paškevičová, Smolinová
    Nemecko: Harrerová (Schroderová) – Hammerlová, Weisserová, Gotzová, Lanzlová, Fellnerová, Eisenschmidová – Kratzerová, Anwanderová, Eversová, Kameniková, Zornová, Janzenová, Seilerová, Spielbergerová, Schusterová, Buschová, Bittnerová, Beckerová

    Rozhodca: Anna Eskoliová (FIN) – Laura Johnsonová (USA), Ilona Novotná (CZE)