Toronto – Vancouver 3:1 (kon.) | Carolina – Montreal 1:4 (kon.) | Tampa Bay – Detroit 4:2 (kon.)
NY Islanders – Colorado 2:5 (kon.) | Washington – NJ Devils 3:0 (kon.) | Nashville – Anaheim 2:5 (kon.)
Dallas – Arizona 2:1 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
3:1 (0:1, 0:0, 3:0)
Vancouver Canucks
cz Nedeľa 09.02.2014, 00:05 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:05
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to už opravdu není možné. Při signalizované výhodě se prosazuje JAMES VAN RIEMSDYK. Bozak zavezl kotouč do útočné třetiny, Kessel z první vystřelil, ale minul hostující branku. Puk se odrazil ke druhé tyči, kde jej pouze jmenovaný hráč usměrnil s pomocí Luonga za jeho záda. Asistence: Phil Kessel, Tyler Bozak.
     
    50:03
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí obrací vývoj zápasu. Gleason předal kotouč na PHILA KESSELA, který od modré čáry nahodil na Luonga. Puk propadl až do sítě. Výbornou práci na brankovišti provedl James van Riemsdyk, protože hostující brankář přes něj téměř nic neviděl. Asistence Tyler Bozak, Tim Gleason.
     
    47:23
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí se přeci jen dočkali. MASON RAYMOND objel branku a ihned z otočky vystřelil a dokázal pokořit Roberta Luonga. Asistence Nikolaj Kuljomin, Troy Bodie.
     
    19:38
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Toronto už se vidělo v šatně. Hosté se dostali do útočného pásma, začali obstřelovat branku Berniera, ale ten odolal všem pokusům až se na modré čáře objevil RYAN KESLER. Jeho nahození sice Bernier vyrazil, ale pouze do vlastní sítě. Asistence: Chris Higgins, Alexander Edler.

    David Sochor

    Góly a asistencie: 48. Raymond (Kuljomin, Bodie), 51. Kessel (Bozak, Gleason), 53. van Riemsdyk (Kessel, Bozak) – 20. Kesler (Higgins, Edler)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Gunnarsson, Gardiner, Franson, Rielly, Gleason – Kessel, Bozak, van Riemsdyk – Clarkson, Kadri, Lupul – Kuljomin, Raymond, Bodie – Ranger, McClement, McLaren.
    Vancouver Canucks: Luongo (Lack) – Diaz, Edler, Stanton, Garrison, Corrado, Hamhuis – Hansen, Kesler, Higgins – Burrows, Schroeder, D. Sedin – Kassian, Richardson, Booth – Lain, Dalpe, Sestito.

    Rozhodca: Hebert, Rooney – Miller, Sericolo

    Diváci: 19 662