Minnesota – San Jose 3:1 (kon.) | NY Rangers – Washington 1:4 (kon.) | Chicago – Florida 6:2 (kon.)
Toronto – Boston 2:5 (kon.) | Vancouver – Colorado 3:1 (kon.)
koniec
Minnesota Wild
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
San Jose Sharks
cz Pondelok 09.12.2013, 00:05 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Partner:
     
    59:53
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Sedm vteřin před koncem je dnešní zápas rozhodnut, další risk při hře bez gólmana se už hostům nevyplatil. ZACH PARISE se ujal vlevo na útočné modré po pasu Brodziaka puku a trefuje přesně opuštěnou klec San Jose. Asistence: Kyle Brodziak.
     
    58:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose nakonec střílí gól. Od modré vystřelil Irvwin, jeho pokus sice Harding stačil vyrazit pravým betonem, ale před brankou se k puku dostal PATRICK MARLEAU, který už měl jednoduchou práci se zasunutím kotouče k pravé tyči. Asistence: Matt Irwin, Logan Couture.
     
    28:11
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Spurgeon zavezl puk zprava do útočného pásma, poté ho nezjištně nechal za sebou pro spoluhráče, kterým nebyl nikdo jiný než jeho zkušený finský kolega z útoku MIKO KOIVU. Ten si vybruslil mezi kruhy a střelou zápěstím nedává svému dnes finskému protihráči – gólmanu Niemimu – žádnou šanci. Asistence: Jared Spurgeon, Dany Heatley.
     
    23:55
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Zapomněl jsem dodat, že domácí již hráli zhruba půlminuty v plném počtu, když se ke střele od modré dostal Scandella. Jeho pokus Niemi jen vyrazil doprava před sebe, čemuž pomohl i výborně clonící Pominville. Odražený puk sebral ZACH PARISE a bekhendem otevírá skóre dnešního zápasu. Asistence: Jason Pominville, Marco Scandella.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 24. Parise (Pominville, Scandella), 29. Koivu (Spurgeon, Heatley), 60. Parise (Brodziak) – 59. Marleau (Irwin, Couture)


    Minnesota Wild: Harding (Backstrom) – Suter, Brodin, Spurgeon, Scandella, Stoner, Ballard – Parise, Koivu, Pominville – Niederreiter, Coyle, Heatley – Mitchell, Brodziak, Cooke – Haula, Konopka, Fontaine. Trenér: Mike Yeo.
    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Braun, Vlasic, Stuart, Boyle, Demers, Hannan – Hertl, Thornton, Burns – Marleau, Couture, Pavelski – Hamilton, Sheppard, Kennedy – Nieto, Desjardins, Wingels. Trenér: Todd McLellan.

    Rozhodca: Chris Rooney, Kelly Sutherland – Brad Lazarowich, Jay Sharrers

    Diváci: 18 411