Omsk – HC Slovan 4:2 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – CSKA Moskva 3:4 (kon.) | Jekaterinburg – Riga 3:1 (kon.)
Barys – Lev 2:3 (kon.) | Kazaň – Novokuzneck 4:5 (0:1 po s.n.) | Viťaz – Chabarovsk 2:1 (2:1 po s.n.)
Novgorod – Vladivostok 2:1 (kon.) | S.Moskva – Ufa 2:3 (kon.) | Dinamo Minsk – Čeljabinsk 4:2 (kon.)
Doneck – Nižnekamsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Záhreb – Novosibirsk 6:1 (kon.)
koniec
KHL Medveščak Záhreb
6:1 (3:1, 2:0, 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
Štvrtok 28.11.2013, 19:30 • Dom Sportova • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:26
    Medveščak Záhreb dal gól!

    A toto už smrdí debaklom, Záhreb zvyšuje už na 6:1! O presný zásah sa postaral druhým gólom v zápase MATT MURLEY, ktorý sa dokázal obtočiť okolo bránky Koskinena a následne našiel voľné miesto medzi jeho betónmi! Bez asistencií.
     
    34:41
    Medveščak Záhreb dal gól!

    Domáci zvyšujú svoje vedenie už na rozdiel štyroch gólov! Po rýchlej akcii dostal peknú spätnú prihrávku slovenský obranca IVAN ŠVARNÝ, ktorý prudkým náprahom nedal Koskinenovi žiadnu šancu! Asistencie: Matt Murley, Bill Thomas.
     
    26:45
    Medveščak Záhreb dal gól!

    Záhreb sa opäť oddiaľuje na rozdiel triedy! Chorvátsky tím využíva presilovú hru po presnom zásahu MATTA MURLEYA, ktorý si pekne počkal na prihrávku Thomasa a z prvej zamieril pod brvno bránky bezmocného Koskinena! Asistencie: Bill Thomas, Jonathan Cheechoo.
     
    14:51
    Novosibirsk dal gól!
    DMITRIJ KUGRYŠEV využil samostatný nájazd a znižuje vedenie Medveščaku na dva góly!
     
    12:03
    Medveščak Záhreb dal gól!

    Záhreb už vedie rozdielom triedy! Strelu Ryana vyrazil Koskinen iba vedľa seba, kde bol skvele postavený MICHAEL GLUMAC, ktorý už bez problémov doklepol puk do prázdnej bránky! Asistencie: Michael Ryan.
     
    04:21
    Medveščak Záhreb dal gól!

    Chorvátsky tím skvele vstúpil do zápasu a zvyšuje svoje vedenie po využitej presilovke na rozdiel dvoch gólov! Po peknej kombinácii sa presadil BILL THOMAS, ktorého krížny prízemný pokus napokon skončil za chrbtom Koskinena! Asistencie: Kurtis Foster, Jonathan Cheechoo.
     
    01:40
    Medveščak Záhreb dal gól!

    Domáci sa dostávajú v úvode stretnutia do vedenia! CHARLES LINGLET sa dostal do útočného pásma a nekompromisnou strelou od modrej čiary do pravého horného kúta nedal Koskinenovi žiadnu šancu na zákrok! Bez asistencií.

    Filip Kubaliak

    Góly a asistencie: 2. Linglet, 5. Thomas (Foster, Cheechoo), 13. Glumac (Ryan), 27. Murley (Thomas, Cheechoo), 35. Švarný (Murley, Thomas), 51. Murley – 15. Kugryšev (TS)


    KHL Medveščak Záhreb: Dekanich (Vasiljević) – Katić, Carle, Švarný, Popovic, Foster, Letang – Murley, Ryan, Thomas – Cheechoo, Vesce, Linglet – Jessiman, Glumac, Ellison – Nyström, Murray, Bjorkstrand – Kane
    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Orechov) – Belov, Kudroč, Plechanov, Kutuzov, Lekomcev, Ožiganov, Karavajev – Lehterä, Kugryšev, Enlund – Monja, Kopejkin, Koskiranta – Gubin, Krivonožkin, Vorošilo – Šumakov, Karamnov, Ignatuškin – Lemtjugov

    Rozhodca: Röhn, Odinš – Balodis, Morozov

    Diváci: 6 432