Omsk – CSKA Moskva 3:5 (kon.) | Jekaterinburg – Lev 1:3 (kon.) | Barys – Riga 4:5 (4:5 po s.n.)
Jugra Chanty-Mansijsk – HC Slovan 0:1 (0:1 po s.n.) | Novgorod – Chabarovsk 6:2 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 1:2 (0:2 po s.n.)
D. Moskva – Vladivostok 3:2 (kon.) | Petrohrad – Čeljabinsk 3:0 (kon.) | S.Moskva – Nižnekamsk 4:2 (kon.)
Dinamo Minsk – Ufa 1:4 (kon.) | Doneck – Novokuzneck 5:1 (kon.) | Záhreb – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (kon.)
koniec
Spartak Moskva
4:2 (2:1, 1:0, 2:1)
Neftechimik Nižnekamsk
Piatok 22.11.2013, 16:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Spartak Moskva dal gól!
    Domáci definitívne rozhodujú o svojom víťazstve v tomto zápase. Štvrtý zásah do prázdnej brány pridal MATT ANDERSON. Asistencie Vjačeslav Kozlov.
     
    59:25
    Power-play hostí práve začala ! Dalton na striedačke !
     
    57:00
    Junkov dostáva dve minúty za nebezpečnú hru s vysokou hokejkou, a ponúka tak Nižnekamsku veľkú šancu na vyrovnanie.
     
    54:30
    Cochrjakov sa po druhý raz v zápase dostal do stopercentnej tutovky, no opäť mu zabránil vyrovnať skvelý Ivanov.
     
    47:52
    Nižnekamsk dal gól!
    Zahajujú hostia veľký obrat ? To ukážu najbližšie minúty, no s určitosťou vieme povedať, že sa nám zápas zdramatizoval. Nižnekamsk zásluhou presného zakončenia MAXIMA RYBINA ide do kontaktu. Asistencie : Roman Ljudučin, Petr Koukal.
     
    46:05
    Veľkou oporou domáceho celku je dnes aj brankár Ivanov, ktorý pôsobí v klietke Spartaku suverénnym dojmom. Teraz si poradil s veľkou šancou Chochrjakova.
     
    41:32
    Hostia si však v presilovej hre zahrali len rovných päť sekúnd. Oskar Osala dostal dvoj minútový trest za držanie. Hráme vo štvorici na oboch stranách.
     
    41:27
    Opäť sa vylučuje. Deron Quint, ktorý otvoril skoré tohto zápasu, dostal menší trest. Početná prevaha pre Neftechimik.
     
    39:16
    Maxim Rybin dostal menší trest za napadnutie.
     
    38:30
    Berezin vypálil od modrej čiary. Ivanov jeho projektil dokázal vyraziť do bezpečia.
     
    37:53
    Michaj Junkov dostáva dve minúty za podrazenie. Presilová hre pre Nižnekamsk.
     
    31:57
    Dlho sme si hru v plnom počte na oboch stranách neužili. Vsevolod dostal menší trest za nedovolené bránenie v hre. Pre zmenu si presilovku zahrá Nižnekamsk.
     
    29:30
    Slovenský útočník navyše dostáva osobný desať minútový trest.
     
    29:30
    Martin Cibák dostáva menší trest za podrazenie. Presilová hra pre Moskovčanov.
     
    26:45
    Spartak Moskva dal gól!
    Presilovú hru sa síce domácim využiť nepodarilo, no extra ich to nemusí trápiť, kedže sa im takmer okamžite po jej skončení podarilo prinavrátiť si dvoj gólový náskok ! Tretí zásah Spartaku zaznamenal VIKTOR BOBROV. Bez asistencie.
     
    24:01
    Pjotrch Chochrjakov sa previnil hákovaním, za ktoré si dve minúty nútene dá pauzu na trestnej lavici. Domáci majú k dispozícii tretiu presilovú hru v zápase.
     
    21:45
    Druhá tretina začína vylúčením Kulika, ktorý si nedal pozor a jeho hokejka vyletela do miest, kde nemá čo robiť. Početná výhoda pre Neftechimik.
     
    17:52
    Dmitry Černykov dostáva menší trest za krosček. Presilovú hrú s číslom dva majú k dispozícii hostia.
     
    12:16
    Nižnekamsk dal gól!
    Hosťom sa podarilo využiť presilovú hru a streliť kontaktný zásah zo svojej prvej vážnejšej šance v zápase ! Postaral sa o to DENIS TOLPEKO. Slovenských fanúšikov môže tešiť, že prvý v zásahu Neftechimiku mal aj Martin Cibák. Asistencie : Martin Cibák, Nikolaj Belov.
     
    11:49
    Iľja Nekolenko dostáva dve minúty za hákovanie, čo znamená, že si po prvý raz v zápase zahrajú v početnej výhode aj hostia.
     
    06:36
    Spartak Moskva dal gól!
    Domáci dnes kráčajú jasne za víťazstvom od samého začiatku zápasu ! Svoje vedenie navyšujú v siedmej minúte zásluhou TOMA WANDELLA. Asistencie : Andrej Sergejev, Mett Anderson.
     
    02:58
    Spartak Moskva dal gól!
    Domácim sa podarilo využiť presilovú hru o dvoch hráčov ! Strelecky sa presadil obranca DERON QUINT. Asistencia : Denis Bodrov.
     
    01:58
    Andrej Taraťuchin dostáva dvoj minútový trest za držanie. Registrujeme prvú presilovú hru v zápase, ktorú budú mat k dispozícii domáci.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 3. Deron Quint (Denis Bodrov), 7. Tom Wandell (Andrej Sergejev, Mett Anderson), 27. Viktor Bobrov (Bez asistencie), 60. Matt Anderson (Vjačeslav Kozlov) – 13. Denis Tolpeko (Martin Cibák, Nikolaj Belov), 48. Maxim Rybin (Roman Ljudučin, Petr Koukal)


    Spartak Moskva: Ivanov (Truškov) – Quint, Sergejev, Mamkin, Bodrov, Sorokin, Kulik, Grišin, Několenko – Černych, Špirko, Kozlov, Nikulin, Anderson, Junkov, Bobroov, Volkov, Ignašin, Wandell, Nestěrov, Pešechonov
    Neftechimik Nižnekamsk: Dalton (Mamjodov) – Berezin, Kurbatov, Kosmačjov, Beljakov, Bělov, Mamašov, Romanon – Tolpeko, Cibák, Ljudučin, Chochrjakov, Kulikov, Osala, Rybin, Koukal, Kolář, Taratuchin, Milovzorov, Poljgalov, Jakimov

    Rozhodca: Anisimov, Kulakov – Morozov, Nazarov