Ottawa – Minnesota 3:4 (kon.) | Washington – Pittsburgh 0:4 (kon.) | Calgary – Columbus 1:2 (po pr.)
Anaheim – NJ Devils 3:4 (po pr.)
koniec
Ottawa Senators
3:4 (2:1, 0:2, 1:1)
Minnesota Wild
cz Štvrtok 21.11.2013, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Partner:
     
    57:03
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKKO KOIVU si najel od mantinelu na střed a střelou do šibenice nedal Andersonovi šanci a zřejmě tak rozhol o výhře Wilds v Ottawě. Asistence: Zach Parise, Charlie Coyle
     
    48:57
    Ottawa právě vstřelila branku!
    MILAN MICHÁLEK se nejrychleji zorientoval a odražený kotouč poslal do odražené klece. Asistence: Mika Zibanejad, Erik Karlsson.
     
    26:15
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wilds otáčejí vývoj utkání. DANY HEATLEY za brankou vybojoval kotouč a našel mezírku mezi betony Andersona. Asistence: Justin Fontaine, Mikko Koivu.
     
    23:00
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nahození JONASE BRODINA k překvapení všech končí až za Andersonovými zády. Asistence: Dany Heatley, Justin Fortaine.
     
    11:11
    Ottawa právě vstřelila branku!
    MIKA ZIBANEJAD ukázal důraz na brankovišti, když se nenechal odstavit a napodruhé již poslal puk za záda Hardinga. Asistence: Erik Condra.
     
    6:52
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Divočáci vzápětí vyrovnávají, když Parise našel na brankovišti zcela osamoceného JASONA POMINVILLA, který neměl problém zasunout kotouč do prázdné branky. Asistence: Zach Parise, Mikko Koivu.
     
    5:54
    Ottawa právě vstřelila branku!
    MacArthur využil chybné rozehrávky hostů a ujížděl na Hardinga, následně přeložil ještě z druhé vlny dojíždějícímu CHRISU TURRISOVI, který se štěstím dotlačil puk za brankovou čáru. Asistence: Clarke MacArthur.

    Ondřej Jícha

    Góly a asistencie: 6. Turris (MacArthur), 12. Zibanejad (Condra), 49. Michálek (Zibanejad, Karlsson) – 7. Pominville (Parise, Koivu), 23. Brodin (Heatley, Fontaine), 27. Heatley (Fontaine, Koivu), 58. Koivu (Parise, Coyle)


    Ottawa Senators: Anderson (Lehner) – Cowen, Methot, Phillips, Wiercioch, Gryba, Karlsson, Borowiecki, Corvo – Conacher, Spezza, Michálek – Ryan, Turris, MacArthur – Neil, Smith, Greening – Zibanejad, Grant, Condra.
    Minnesota Wild: Harding (Kuemper) – Suter, Brodin, Stoner, Prosser, Spurgeon, Scandella, Dumba – Parise, Koivu, Coyle – Niederreiter, Granlund, Zucker – Cooke, Brodziak, Fontaine – Heatley, Konopka.

    Rozhodca: Charron, Pochmara – Nansen, Sericolo