Guimarães – Setúbal 1:4 (kon.) | Lisabon – Benfica 1:1 (kon.)
koniec
Vitoria Guimarães
1:4 (1:1)
Vitória FC Setúbal
cz Sobota 31.08.2013, 19:00 • Estádio Dom Afonso Henriques • Primeira Liga
     
    66
    Setúbal právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí pohroma. RAMÓN CARDOZO se trefuje po druhé, když jej ke sórování vybídl pěknou přihrávkoudo uličky Miguel Pedro.
     
    58
    Setúbal právě vstřelil branku!
    RAMÓN CARDOZO si zpracoval centr, ktrý od brankové čary poslal Paulo Tavares, na penaltě si uděla místo a poslal míč k tyči.
     
    54
    Setúbal právě vstřelil branku!
    Roh se snesl přímo na hlavu JAVIER ANTONIO COHENE, Kteý stál na malém vápně úplně sám a koníčkem nedal Douglasovi šanci.
     
    44
    Guimarães právě vstřelilo branku!
    Tak toly špatně zahraná ofsajdová past. MARCO MATIAS si zaběhl na centr za obranu. Tváří v tvář Kieszekovi, který proti němu vyběhl, jej kličkou poslal na jinou stranu, než pak sám šel a do opuštěné branky z hranice šestnáctky a je vyrovnáno.
     
    19
    Setúbal právě vstřelil branku!
    PAULO TAVARES se postavil k exekuci a provedl nadmíru skvěle, ač brankář Douglas vistihl směr, Tavares namířil do pravého horního rohu.

    David Sochor

    Góly: 44. Matias – 19. Paulo Tavares, 54. Cohene, 58. Ramón Cardozo, 66. Ramón Cardozo

    Karty:   18. Addy (GUM), 20. Marco Matias (GUM), 78. Ricardo Gomes (GUM) – 75. Vezo (STL)   84. Ruben Vezo (STL)


    Vitoria Guimarães: Douglas – Addy, Moreno, Paulo Oliveira, Perdo Correia – Leonel Olimpio, André André – Barrientos (67. Fernando Russi ), Crivellaro (47. Ricardo Gomes), Marco Matias (80. André Santos) – Maazou. Trenér: Rui Vitória.
    Vitória FC Setúbal: Kieszek – Nélson Pedroso, Cohene, Ruben Vezo, Pedro Queirós – Dani, Paulo Tavares – Ricardo Horta (87. Pedro Tiba), Tiago Terroso (70. Ney Santos), Bruno Sabino (50. Miguel Pedro) – Ramón Cardozo. Trenér: José Mota.

    Rozhodca: Marco Ferreira – Nelson Moniz, Sergio David Serrao