Mönchengladbach – Brémy 4:1 (kon.) | Hannover – Mainz 4:1 (kon.) | Wolfsburg – Hertha 2:0 (kon.)
Norimberk – Augsburg 0:1 (kon.) | Hamburger – Braunschweig 4:0 (kon.) | Schalke – Leverkusen 2:0 (kon.)
koniec
Hannover 96
4:1 (2:1)
1. FSV Mainz 05
Sobota 31.08.2013, 15:30 • HDI-Arena • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    83
    Hannover dal gól! Gól strelil PRIB.
    Tak domáci ničia svojho súper a opäť je pri tom BITTENCOURT, ktorý prihral loptu PRIBOVI a ten spoza šestnástky bombou nedal šancu brankárovi Mullerovi.
     
    80
    Hannover dal gól! Gól strelil YA KONAN.
    Práve som chcel napísať, že Mainzu ostáva desať minút na vyrovnanie a je tu gól domácich na 3:1. Park v súboji s Dioufom stratil loptu. Diouf ju poslal na Bittencourta, ktorý ju poslal pred šestnástku YA KONANOVI a ten sa už nemýlil.
     
    37
    Hannover dal gól! Gól strelil SOBIECH.
    Domáci otáčajú stav zápasu gólom SOBIECHA. Kapitán Stindl prešiel na pravej strane cez Zimlinga a Moritza, loptu poslal na SOBIECHA, ktorý hlavou strieľa druhý gól svojho tímu.
     
    31
    Hannover dal gól! Gól strelil DIOUF.
    Hannover zatlačil Mainz do ich šestnástky a nakoniec sa im to vyplatilo. Po rohovom kope sa presadil DIOUF. V bráne stál síce obranca hostí, ktorý loptu vyhlavičkoval ale postranný rozhodca signalizoval, že lopta už prešla čiaru celým objemom.
     
    12
    Mainz dal gól! Gól strelil MULLER.
    Hostia využili svoju prevahu v úvodných minútach a zaslúžene vedú. Celú akciu začal MULLER, ktorý poslal loptu na Okazakiho ale toho predbehol Marcelo. Marcelo ale svojim nepodareným odkopom ponúkol loptu pre MULLERA a ten sa zoči voči brankárovi nemýlil.

    Ján Vrauko

    Góly: 31. Diouf, 37. Sobiech, 80. Konan, 83. Prib – 12. Muller

    Karty:   37. Pocognoli (HAN), 51. Bittencourt (HAN), 89. Sakai (HAN) – 69. Svensson (MAI)


    Hannover 96: Zieler – Marcelo, Pocognoli, Sakai, Sané, Andreasen, Stindl ( C ), Prib, Hoffmann ( 46. Bittencourt ), Diouf ( 85. Schulz ), Sobiech ( 70. Konan )
    1. FSV Mainz 05: Muller – Noveski ( C ) , Svensson, Pospěch, Park, Okazaki, Zimling ( 70. Parker ), Baumgartlinger ( 46. Choupo-Moting ), Muller, Moritz ( 85. Polter ), Geis

    Rozhodca: Winkmann – Bandurski, Assmuth