NY Rangers – Florida 1:3 (kon.) | Buffalo – Toronto 5:4 (2:1 po s.n.) | NY Islanders – Montreal 2:5 (kon.)
Carolina – NJ Devils 1:4 (kon.) | Ottawa – Boston 1:2 (kon.) | Nashville – Calgary 5:3 (kon.)
Winnipeg – Washington 0:4 (kon.) | Arizona – Vancouver 1:2 (kon.) | LA Kings – Dallas 0:2 (kon.)
koniec
Nashville Predators
5:3 (2:2, 2:0, 1:1)
Calgary Flames
cz Piatok 22.03.2013, 01:00 • Bridgestone Arena • NHL
Partner:
     
    59:00
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Až sedm vteřin před koncem přesilové hry se trefuje JAROME IGINLA, který vytěžil z fantastické zpětně přihrávky Glencrosse na brankovišti. Asistence: Curtis Glencross, Alex Tanguay.
     
    55:54
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je zřejmě rozhodnuto, BRANDON YIP dokázal zpracovat přihrávku v mezikruží z pravé strany od Kevina Kleina a překonává Kiprusoffa. Asistence: Kevin Klein, Rich Clune.
     
    34:24
    Nashville právě vstřelil branku!
    A vzápětí, přesně po jedné minutě, Kiprusoff opět inkasuje, tentokrát byl krátký na teč NICKA SPALINGA z mezikruží! Branku ještě musel potvrdit rozhodčí po prozkoumání videozáznamu. Asistence: Victor Bartley, Kevin Klein.
     
    33:24
    Nashville právě vstřelil branku!
    A z dobré práce českého forvarda těží opět MIKE FISHER, který si počkal u levé tyčky na přihrávku Josiho a dává vedoucí branku Predators! Asistence: Roman Josi, Martin Erat.
     
    18:09
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nakonec se elitní pětka Predators přece jenom prosazuje, když skvělou práci odvedl Martin Erat, který zachytil puk za brankou Flames, bleskově nachází před bránou MIKE FISHERA, kterému adresuje přesnou přihrávku a je z toho vyrovnávací gól! Asistence: Martin Erat.
     
    13:05
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Radost domácích netrvala dlouho a protože vyloučený Backlund dostal čtyřminutový trest, dávají hosté již druhou branku v oslabení! Trefuje se BLAKE COMEAU. Asistence: Mark Giordano, Jay Bouwmeester.
     
    11:36
    Nashville právě vstřelil branku!
    Roman Josi odčinil své zaváhání při předchozí přesilové hře, po kterém padl první gól a po jeho skvělé dělovce od modré čáry se na brankovišti tečí prosazuje MARTIN ERAT. Asistence: Roman Josi, Bobby Butler.
     
    15:01
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Výborná akce MARKA GIORDANA, který se protlačil přes Josiho až do útočného pásma a tam dělovkou od modré z levé strany, prostřeluje Rinneho, to je branka v oslabení! Asistence: Lee Stempniak.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 12. Erat (Josi, Butler), 19. Fisher (Erat), 34. Fisher (Josi, Erat), 35. Spaling (Bartley, Klein), 56. Yip (Klein, Clune) – 16. Giordano (Stempniak), 14. Comeau (Giordano, Bouwmeester), 59. Iginla (Glencross, Tanguay)


    Nashville Predators: Rinne (Mason) - Josi, Weber, Bartley, Klein, Ellis, Blum - Kosticyn, Fisher, Erat - Beck, Smith, Halischuk - G. Bourque, Legwand, Spaling - Clune, Mueller, Yip
    Calgary Flames: Kiprusoff (MacDonald) - GIordano, Wideman, Brodie, Bouwmeester, Butler, Sarich - Cammalleri, Tanguay, Iginla - Glencross, Stajan, Stempniak - Comeau, Backlund, Hudler - Jackman, Begin, McGrattan

    Rozhodca: Hebert, Jackson - Murphy, Murray

    Diváci: 17113