NY Rangers – Florida 1:3 (kon.) | Buffalo – Toronto 5:4 (2:1 po s.n.) | NY Islanders – Montreal 2:5 (kon.)
Carolina – NJ Devils 1:4 (kon.) | Ottawa – Boston 1:2 (kon.) | Nashville – Calgary 5:3 (kon.)
Winnipeg – Washington 0:4 (kon.) | Arizona – Vancouver 1:2 (kon.) | LA Kings – Dallas 0:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
Buffalo Sabres
5:4 (1:2, 2:1, 1:1)
Toronto Maple Leafs
cz Piatok 22.03.2013, 00:01 • HSBC Arena Buffalo • NHL
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Buffalo Sabres
    Rozhodující nájezd si na své konto připisuje až STEVE OTT, který na Reimera vyzrál bekhendem v šesté sérii. Předtím se už dokázal trefit Bozak (TOR), na jeho ránu ale odpověděl Stafford (BUF) což byl nakonec také klíčový okamžik tohoto rozstřelu.
     
    46:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Další využitá přesilovka! Je vidět, jak oba týmy prahnou po vítězství. NAZEM KADRI si důrazně počínal před Millerem a skvěle tečoval střelu z mezikruží od Fransona. Puk zapadl přesně k tyči. Maple Leafs jsou zpátky ve hře. Asistence: Cody Franson, Phil Kessel.
     
    40:20
    Sabres právě vstřelili branku!
    Využitá početní výhoda! Dělovka od CHRISTIANA EHRHOFFA, jenž se s ničím nemazal a prostě napřáhl od modré čáry, Reimer neviděl, takže zapadla přesně nad jeho betonem do branky. Obrat je dokonán. To je šok pro Toronto jako hrom. Asistence: Cody Hodgson, Tyler Ennis.
     
    32:24
    Sabres právě vstřelili branku!
    Autorem branky je JASON POMINVILLE, který už jen pohodlně zacílil, jakmile byl nehlídaný před Reimerem. Jeho lapačka byla už zbytečná, mohl si jen vztekle zanadávat. Hodgson si zaslouží pochvalu, jeho přihrávka zpoza branky na volného spoluhráče byla exkluzivní. Vyrovnáno! Asistence: Cody Hodgson.
     
    31:39
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalu se vyplatila obrovská bojovnost. Nadvakrát byli hosté přibroušeni u mantinelu, a i když se úvodní sólo MARCUSOVI FOLIGNOVI nepovedlo, o pár vteřin později již sám před Reimerem dorážel důrazně puk do branky po střele od Ehrhoffa a neúspěšné teči Portera. Asistence: Kevin Porter, Christian Ehrhoff.
     
    28:52
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nádherná teč MICHAILA GRABOVSKÉHO, která znamená dvoubrankové vedení Maple Leafs. Opět se domácím nevyplatilo vyloučení Otta, který se na led vrátil tesně po inkasování. Jednoduchá střela Gardinera od modré prostě zapadla po dorážce za záda Millera. Asistence: Jake Gardiner, Nazem Kadri.
     
    18:54
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak se domácím podařilo skórovat. TYLERA ENNISE našel před brankovištěm přihrávkou Ott, jenž operoval za svatyní Toronta, a Reimer na následnou střelu z blízkosti nedokázal reagovat včasným secvaknutím betonů. Asistence: Steve Ott, Christian Ehrhoff.
     
    10:04
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A ihned na to Toronto přidává další branku. Po krásné rychlé akci si najel před branku NAZEM KADRI a po přihrávce Kuljomina z mezikruží umístil kotouč přímo k pravé tyči. Asistence: Nikolaj Kuljomin, Clarke MacArthur.
     
    08:48
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A Ott je za vyloučení spolu se svým týmem následně potrestán. Po přihrávce od mantinelu nahodil TYLER BOZAK kotouč téměř od modré a ten končí za překvapeným Reimerem. Asistence: Phil Kessel, Dion Phaneuf.

    Viktor Sandev

    Góly a asistencie: 19. Ennis (Ott, Ehrhoff), 32. Foligno (Porter, Ehrhoff), 33. Pominville (Hodgson), 41. Ehrhoff (Hodgson, Ennis), 65. Ott – 9. Bozak (Kessel, Phaneuf), 11. Kadri (Kuljomin, MacArthur), 29. Grabovski (Gardiner, Kadri), 47. Kadri (Franson, Kessel)


    Buffalo Sabres: Miller (Enroth) - Weber, Ehrhoff, Regehr, Myers, Leopold, Pysyk - Leino, Ennis, Stafford - Pominville, Ott, Hodgson - Flynn, Porter, Foligno - Kaleta, Hecht, Scott
    Toronto Maple Leafs: Reimer (Scrivens) - Phaneuf, Gunnarsson, Gardiner, Liles, Fraser, Franson - Kessel, Bozak, Van Riemsdyk - Kuljomin, Kadri, Grabovski - Frattin, McLaren, McClement - Orr, MacArthur, Komarov

    Rozhodca: Hasenfratz, St. Laurent - Nowak, Miller