Dánsko – Japonsko 0:5 (kon.) | Slovensko – Nórsko 3:5 (kon.)
koniec
Dánsko
0:5 (0:2, 0:2, 0:1)
Japonsko
Nedeľa 10.02.2013, 14:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Kvalifikácia žien na ZOH
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:53
    Japonsko dalo gól!
    Japonky napokon využívajú aj túto presilovú hru! ŠIORI KOIKEOVÁ napriahla svoju hokejku po skvelej prihrávke od Kubovej na pravej strane a puk napokon umiestnila ponad pravé rameno Nielsenovej presne do dánskej siete. Asistencie si pripisujú hráčky Hanae Kubová a Tomoko Sakagamiová.
     
    39:57
    Japonsko dalo gól!
    A je to tu! Japonky v závere druhej tretiny pridávajú na svoje konto aj štvrtý gól! Dánsku gólmanku z pravej strany prekvapila HANAE KUBOVÁ, ktorá skvelým švihom našla odkryté miesto nad ľavým ramenom dánskej gólmanky. Asistencie si pripisujú hráčky Tomoko Sakagamiová a Juka Hiranová.
     
    27:22
    Japonsko dalo gól!
    Dánky opäť mierne pozabudli na defenzívu a inkasujú potretíkrát! Postarala sa o to JUKA HIRANOVÁ, ktorá zinkasovala skvelú prihrávku od Kubovej a v samostatnom nájazde vycvičila gólmanku Nielsenovú, ktorej puk umiestnila presne medzi betóny. Asistencie si pripisújú hráčky Hanae Kubová a Ami Nakamuraová.
     
    18:36
    Japonsko dalo gól!
    Japonky sa po obrovskom zaváhaní dánskej obrany dostávajú do dvojgólového vedenia! Postarala sa o to HANAE KUBOVÁ, ktorá nám predviedla veľmi dobrú strelu, po ktorej sa rozvlnila sieť v dánskej bráne. Puk smeroval nechytateľne do ˇalvého horného rohu dánskej brány. Asistenciu si pripisuje Juka Hiranová.
     
    09:07
    Japonsko dalo gól!
    Japonské hráčky sa dostávajú do vedenia po využitej presilovej hre! Postarala sa o to MIHO ŠIŠIUČIOVÁ, ktorá po strele od Hiranovej stála pred dánskou gólmankou a puk jej stečovala presne medzi jej dobre postavené betóny. Asistencie si pripisujú hráčky Juka Hiranová a Kanae Aokiová.

    Góly a asistencie: 10. Šišiučiová (Hiranová, Aokiová), 19. Kubová (Hiranová), 28. Hiranová (Kubová, Nakamuraová), 40. Kubová (Sakagamiová, Hiranová), 51. Koikeová (Kubová, Sakagamiová)


    Dánsko: Kamilla Nielsenová (Claytonová) - Frandsenová, Olaussonová ("C"), Densingová, Russellová, Jacquetová, Davidsenová, Langsagerová - Gregersenová, Perssonová, Jensenová - Jakobsenová, Asperupová, Ostergaardová ("A") - Gludová, Ernstová ("A"), Katarina Nielsenová - Michele Nielsenová.
    Japonsko: Nakaokuová (N. Fujimotová) - K. Aokiová, Takeučiová, Toková, Suzukiová, Koikeová, Horiová, Jamaneová, Ukitaová - Jonejamaová, Osawaová ("C"), Sakagamiová - Hiranová ("A"), Kubová ("A"), Nakamuraová - Adačiová, M. Fujimotová, Šišiučiová - A. Aokiová.

    Rozhodca: Nicole Hertrichová (GER) - Michaela Kúdelová (SVK), Johanna Tauriainenová (FIN)