Lokeren – Genk 3:4 (kon.) | Waasland-Beveren – Liége 2:0 (kon.)
koniec
Sporting Lokeren
3:4 (1:2)
KRC Genk
cz Nedeľa 02.12.2012, 14:30 • Daknamstadion • Belgická Jupiler Pro League
     
    85
    Genk právě vstřelil branku!
    3:4! Skvělá fotbalová podívaná viděla čtvrtou branku týmu trenéra Beena, kterou se KRC opět dostává do vedení! Khaleem Hyland nahrával ze středu hřiště do levého křídla, jenže jeho nahrávka byla tečována na kopačku JOSEPHA STEPHENA-MONROSE, který svou dělovou levačkou prostřeluje bezmocného Barryho v brance Lokerenu!
     
    82
    A také hostující záložník Khaleem Hyland.
     
    82
    I nadále to je domácí KSC, které se na útočné polovině snaží z každého držení míče zakončit, ale tentokrát to nevyšlo. Po následné menší rozmíšce vidí žlutou kartu nejprve domácí Harbaoui.
     
    80
    Hosté střídají. Davida Huberta na trávníku mění útočnější Plet.
     
    79
    Miloš Marić nahrazuje na trávníku střelce první branky KSC Ivana Leka.
     
    76
    Lokeren právě vstřelil branku!
    Oslava fotbalu na Daknamstadionu znamená další vyrovnání, ano 3:3! Roh domácích z pravé strany se dostal na kopačku Patosiho, kterému sice rána nevyšla, jenže skákající balon dokázal těsně před van Houtem tečovat jemně hlavou KOEN PERSOONS, a tak srovnal!
     
    75
    Další obrovská šance! Dlouhý míč našel za obranou Genku Mokulua, který již přehazoval brankáře van Houta do prázdné klece, jenže na brankové čáře dojel míč skluzem Anele, který odvrací!
     
    70
    A mohlo být ihned srovnáno! Centr z pravé strany neudržel van Hout v rukavicích a dorážku do odkryté klece pálil Patosi. Rána mu sice nesedla, ale i tak nadělal spoustu neplechy. Míč však nakonec končí těsně mimo branku Genku.
     
    68
    Lokeren právě vstřelil branku!
    Svěřenci Petera Maese snižují na 2:3 a o minimálně bod se poperou. Novic na hřišti BENJAMIN TEMBE MOKULU dokázal převzít krásnou nahrávku za obranu v podání Patosiho, obejít hokejovým blafákem vyběhnuvšího van Houta a pohodlně zakončit do prázdné klece.
     
    67
    Mijat Marić je první potrestaným hráčem utkání, když za faul ve vzdušném souboji s Vossenem vidí žlutou kartu.
     
    63
    Domácí tým reaguje střídáním. Mokulu nahrazuje na trávníku Saglika.
     
    61
    Genk právě vstřelil branku!
    Máme tu hattrick JELLE VOSSENA! Ten i přes celkem těžkou pozici zkusil zhruba pět metrů před pokutovým územím pozornost Barryho, který kluzký míč zkoušel chytat do náručí, jenže bez úspěchu. Mokrý míč mu propadl mezi rukavicemi a doskákal do sítě, 1:3!
     
    59
    Následně se po střele ze střední vzdálenosti a následné dorážce Hylanda hosté radují ze třetí branky, jenže ta není pro ofsajd uznána. Středopolař Genku byl v jasném postavení mimo hru.
     
    56
    Dlouhá kombinace domácích na útočné polovině znamenala velkou příležitost. Po jednoduché výměně míče centroval z pravé strany míč do vápna Galitsios. K míči se dral Harbaoui, ale jen těsně na přední tyči nedosáhl. Ten tak prošel pokutovým územím a končí zhruba dva metry od branky van Houta!
     
    35
    Genk právě vstřelil branku!
    Branky dnes v Lokerenu zatím padající jako na běžícím páse. Taravel nechal velmi snadno projít po pravé straně Buffela, který se dostal až do pokutového území, kde našel nahrávkou na první tyč JELLE VOSSENA. Útočník KRC sám před Barrym prokázal svou pověst skvělého kanonýra a otáčí za 11. minut nepříznivý stav na 1:2 z pohledu celku trenéra Beena.
     
    32
    Co chybělo k další brance? Hodně málo! Po rohovém kopu Lokerenu z levé strany nedoskočil ve vápně Anele a volný Harbaoui hlavičkoval zcela sám. Parádně se dostal ve vzduchu nad balon, jenže ten posílá zhruba metr mimo van Houtovu branku!
     
    30
    Genk právě vstřelil branku!
    Balon si na značku postavil JELLE VOSSEN a bezpečně vyrovnává. Kapitán hostí pálil do levé strany, kde sice skákal i Barry, jenže na prudkou ránu přesně k tyči nestačil, a tak je bleskově srovnáno na 1:1!
     
    29
    Genk se snažil ihned odpovědět a dlouze kombinoval na útočné polovině. Po nahrávce z pravé strany byl v pokutovém území Overmeirem faulován Julien Gorius, a tak uvidíme penaltu!
     
    26
    Lokeren právě vstřelil branku!
    Po rohu vznikl po faulu na Patosiho přímý kop z hranice velkého vápna a po něm se domácí tým kouče Maese dostává do vedení! Míč si postavil IVAN LEKO, který svou levačkou prostřeluje zeď a stojící van Hout nemá nárok reagovat. Chorvatský záložník tak domácí krátce před vypršením první půlhodiny duelu posílá do vedení 1:0!
     
    17
    Brejk hostů do otevřené obrany znamenal po rychlé výměně míče centr z levé strany Josepha-Monrose, který padáčkem zkoušel nachytat domácího brankáře. Ten si však poradil a tygřím skokem plachtící projektil vyráží.
     
    11
    Koulibaly fauloval před pokutovým územím Genku Saglika a Lokeren měl z čtyřiadvaceti metrů možnost ohrozit van Houtovu branku. K míčí se postavil Leko, ale nakonec zakončoval po odrazu míče Patosi. Rána jde těsně nad van Houtovu branku!

    Martin Mišovec

    Góly: 26. Leko, 68. Mokulu, 76. Persoons - 30. Vossen (pen.), 35. Vossen, 61. Vossen, 85. Joseph-Monrose

    Karty:   67. Marić (LOK), 82. Harbaoui (LOK) - 82. Hyland (GNK)


    Sporting Lokeren: Barry - Taravel, Galitsios, Mir. Marić, De Bock - Overmeire, Leko (79. Mil. Marić) - Persoons, Saglik (63. Mokulu), Patosi - Harbaoui.

    Trenér: Peter Maes

    KRC Genk: van Hout - Koulibaly, Tshimanga, Anele, Fernández - Hubert (80. Plet), Hyland - Gorius, Buffel, Joseph-Monrose - Vossen.

    Trenér: Mario Been

    Rozhodca: Tim Pots