Brest – Marseille 1:2 (kon.) | Troyes – Rennes 2:3 (kon.) | Lorient – Toulouse 1:0 (kon.)
koniec
Stade Brestois 29
1:2 (1:1)
Olympique Marseille
cz Nedeľa 02.12.2012, 14:00Ligue 1 McDonald’s
     
    57
    Marseille právě vstřelilo branku!

    Hosté teď doslova rozebrali domácí obranu. Po několika parádních přihrávkách si naběhl do vápna Barton, které se neukvapil a přihrál doprava, tam byl zcela volný ANDRÉ AYEW, který neměl problém poslat míč do prázdné branky.
     
    42
    Brest právě vstřelil branku!

    A domácí se přeci jen dočkali vyrovnávací branky. Po rohovém kopu předvedl parádní zákrok Mandanda, ale míč vyrazil pouze před sebe a tam byl zcela volný CHARLISON BENSCHOP, který neměl problém hlavou překonat bezmocného brankáře Marseille.
     
    35
    Marseille právě vstřelilo branku!

    Z rohového kopu nic nebylo, jenže hosté zůstali u míče a stále obléhali pokutové území domácích. Barton zatáhl míč na levou stranu a poté přihrál zpět na velké vápno, tam byl zcela volný SOULEYMANE DIAWARA, který střelou do levého horního rohu nedal domácímu brankáři šanci a poslal Marseille do vedení.

    Jakub Kopřiva

    Góly: 42. Benschop - 35. Diawara, 57. A.Ayew

    Karty:   77. Lesoimier (BST), 87. Dernis (BST), 90+3. Chafni (BST) - 4. Nkolou (OMA), 27. Cheyrou (OMA), 74. J.Ayew (OMA)


    Stade Brestois 29: Thebaux - Martial, Mendy, Baysse, Kantari (C), Lesoimier, Chafni, Sissoko (82.Dernis), Lička (72.Grougi), Toure, Benschop
    Olympique Marseille: Mandanda (C), Abdallah, Nkoulou, Morel, Diawara, Barton, Cheyrou (38.Kabore), Amalfitano (90.Abdullah), Valbuena (79.Remy), J. Ayew, A. Ayew

    Rozhodca: Fautrel - Gringore, Dansault