Zenit – AC Miláno 2:3 (kon.) | Amsterdam – Real Madrid 1:4 (kon.) | Arsenal – Olympiakos 3:1 (kon.)
Manchester City – Dortmund 1:1 (kon.)
koniec
Zenit Petrohrad
2:3 (1:2)
AC Miláno
Streda 03.10.2012, 18:00 • Stadion Petrovskij, Petrohrad • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    75
    AC Miláno dalo gól! Hosťujúci hráči vsietili už tretí gól a dostávajú sa do vedenia! Slovenský reprezentant v službách Zenitu Petrohrad - TOMÁŠ HUBOČAN nám predviedol po centri od Pazziniho skvelý teč a vsietil gól! Neuvedomil si asi, že tento gól sa stáva nelichotivým, pretože je vlastný. Gólman Malafaev tentokrát jednoducho nemal šancu.
     
    49
    Zenit Petrohrad dal gól! Je vyrovnané! Po skvelom rozohratí rohového kopu od Hulka sa v pokutovom území najlepšie zorientoval ROMAN SHIROKOV! Ten sa rozhodol tvrdo zakončiť z voleja a podarilo sa mu to! Abbiati ostal na loptu aj tentokrát bezmocne pozerať.
     
    45+2
    Zenit Petrohrad dal gól! V nadstavenom čase napokon kapituluje aj gólman Abbiati! Po fantastickej prihrávke a vysunutí do milánskeho pokutového územia sa pri lopte ocitol nebránený GIVANILDO HULK, ktorý bez akýchkoľvek problémov delovkou prekonal doposiaľ vynikajúceho milánskeho gólmana.
     
    16
    AC Miláno dalo gól! Hostia sa dostávajú už do dvojgólového vedenia! po peknej prihrávke na stred sa rozhodol STEPHAN EL SHAARAWY mierne zasólovať, čo sa mu napokon vyplatilo! Po odstavení dvoch obrancov sa dostal pred gólmana Malafaeva. Toho už len veľmi jednoduchým zakončením prestrelil.
     
    13
    AC Miláno dalo gól! Hosťujúci hráč URBY EMANUELSON nám tento priamy kop zo vzdialenosti približne 23 metrov odkopol priam fantasticky! Domáci gólman by túto strelu pravdepodobne chytil, no lopta bola napokon tečovaná od jedného z hráčov v múriku, a tak Malafaev jednoducho nemal šancu.

    Góly: 45+2. Hulk, 49. Shirokov - 13. Emanuelson, 16. El Shaarawy, 75. Hubočan (vla.)

    Karty:   12. Faizulin (ZEN), 35. Anyukov (ZEN), 71. Hubočan (ZEN), 87. Shirokov (ZEN) - 36. Bonera (ACM), 42. El Shaarawy (ACM), 85. Yepes (ACM)


    Zenit Petrohrad: Malafaev - Anyukov, Lombaerts (89. Bukharov), Criscito, Hubočan, Bystrov (72. Zyryanov), Shirokov, Faizulin (79. Kanunnikov), Witsel, Kerzhakov, Hulk.
    AC Miláno: Abbiati - Bonera, Zapata, Antonini, Abate, Boateng (80. Yepes), de Jong, Emanuelson (64. Nocerini), Montolivo, Bojan (52. Pazzini), El Shaarawy.

    Rozhodca: F. Brych - M. Borsch, S. Lupp (všetci GER)