Zenit – AC Miláno 2:3 (kon.) | Amsterdam – Real Madrid 1:4 (kon.) | Arsenal – Olympiakos 3:1 (kon.)
Manchester City – Dortmund 1:1 (kon.)
koniec
Zenit Petrohrad
2:3 (1:2)
AC Miláno
Streda 03.10.2012, 18:00 • Stadion Petrovskij, Petrohrad • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase sme mohli opäť vidieť pomerne vyrovnaný výkon. Hneď v úvode sa do ofenzívy dostávali Milánčania, ktorí však urobili chybu, na ktorú doplatili a bolo vyrovnané! Roman Shirokov nádherným volejom zareagoval na Hulkov presný center. Od tejto chvíle bolo vyrovnané. Potom sa nám herné tempo opäť mierne vyrovnalo, no domáci sa stali v 75. minúte nešťastnými. Slovák v službách Zenitu Petrohrad - Tomáš Hubočan si po centri od Pazziniho nešťastne zasunul loptu za chrbát vlastného gólmana. Domáci si záverečný tlak síce dokázali vytvoriť, no ich súperi ho zvládli a predviedli nám skvelý defenzívny výkon na čele s vynikajúcim gólmanom Abbiatim!

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch na webe Onlajny.eu
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:57:17)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Hra sa nám už len dohráva! V posledných sekundách má loptu v moci hosťujúci gólman Abbiati. Ten sa chystá na víťazný výkop!
     
    90+3
    Hosťujúci hráči dokázali dokonca aj zaútočiť. Veľmi cenné sekundy pre Miláno vybojoval Montolivo. Následne si domáci nerozumeli v prihrávke a Milánčania zakončovali. Avšak neúspešne. Pri lopte sú opäť hráči Zenitu Petrohrad.
     
    90+2
    Aj Anyukov chcel loptu odcentrovať do pokutového územia hostí, no aj on sa stáva neúspešným. Následný hlavičkový súboj jasne zvíťazili Milánčania.
     
    90+1
    Hulk sa z pravého krídla snažil odcentrovať loptu do pokutového územia, no nepodarilo sa mu to. Jeho projektil skončil len mimo ihriska.
     
    90
    Nadstavovať sa budú štyri minúty!
     
    90
    Vystriedaný Bukharov nám predviedol pekné zakončenie, no nedokázal prekonať gólmana Abbiatiho. No vlastne netrafil ani jeho bránu.
     
    89
    Aj talianský tréner v službách domáceho tímu Zenit Petrohrad sa rozhodol striedať potretíkrát. Za Lombaertsa posiela na trávnik Bukharova.
     
    88
    Domáci sa opäť snažia útočiť. Zyryanov nám predviedol pekný center do pokutového územia hostí, no tam sa lepšie zorientovali Milánčania, ktorí posielajú loptu do bezpečia.
     
    87
    Domáci inkasujú ďalšiu žltú kartu. Tvrdé zhodenie de Jonga na zem nám tentokrát predviedol Shirokov. Bol však hneď pred hlavným rozhodcom, a tak je sankcionovaný.
     
    86
    Domáci hráči Zenitu Petrohrad zatiaľ výborne útočia, no ich protihráči z Milána bránia priam úchvatne!
     
    85
    Vystriedaný Yepes nám predviedol veľmi tvrdý faul na Hulka, po ktorom hlavný rozhodca vyťahuje ďalšiu žltú kartu v tomto stretnutí.
     
    84
    Antonini bol pri obraňovaní veľmi tvrdo faulovaný, za čo získali hostia dôležité oslobodenie v podaní výkopu do bezpečia.
     
    83
    Následný rohový kop sa domácim nevydaril. Po nepresnom centri od Hulka sa k lopte dostali milánski obrancovia, ktorí loptu vykopávajú až na stred ihriska.
     
    82
    Anyukov sa po peknej hlavičkovej prihrávke od Hulka dostal k zakončeniu! Z voleja vystrelil spoza hranice pokutového územia. Jeho projektil mal síce skvelú rotáciu a smer, no gólman Abbiati ho dokázal fantasticky zastaviť!
     
    81
    Pri lopte sú opäť domáci hráči, ktorí zatiaľ výborne dobiedzajú do momentálne brániacich hostí. Tí sa zatiaľ dobre bránia.
     
    80
    Tréner AC Milána vyčerpáva povolený počet striedaní. Za Boatenga posiela na trávnik Yepesa s dúfaním, že to jeho tímu pomôže.
     
    79
    Aj domáci tréner sa rozhodol striedať podruhýkrát! Za Faizulina posiela na ihrisko skúseného Kanunnikova.
     
    78
    Domáci nám predviedli peknú kombinačnú akciu, po ktorej si však dokázali vybojovať len rohový kop. Ten bol síce zahratý pekne, no napokon nedokázal prekonať pozorného gólmana Abbiatiho.

    Góly: 45+2. Hulk, 49. Shirokov - 13. Emanuelson, 16. El Shaarawy, 75. Hubočan (vla.)

    Karty:   12. Faizulin (ZEN), 35. Anyukov (ZEN), 71. Hubočan (ZEN), 87. Shirokov (ZEN) - 36. Bonera (ACM), 42. El Shaarawy (ACM), 85. Yepes (ACM)


    Zenit Petrohrad: Malafaev - Anyukov, Lombaerts (89. Bukharov), Criscito, Hubočan, Bystrov (72. Zyryanov), Shirokov, Faizulin (79. Kanunnikov), Witsel, Kerzhakov, Hulk.
    AC Miláno: Abbiati - Bonera, Zapata, Antonini, Abate, Boateng (80. Yepes), de Jong, Emanuelson (64. Nocerini), Montolivo, Bojan (52. Pazzini), El Shaarawy.

    Rozhodca: F. Brych - M. Borsch, S. Lupp (všetci GER)