Zenit – AC Miláno 2:3 (kon.) | Amsterdam – Real Madrid 1:4 (kon.) | Arsenal – Olympiakos 3:1 (kon.)
Manchester City – Dortmund 1:1 (kon.)
koniec
Zenit Petrohrad
2:3 (1:2)
AC Miláno
Streda 03.10.2012, 18:00 • Stadion Petrovskij, Petrohrad • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 18:00.
     
    Srdečne Vás vítam pri už druhom kole skupinovej fázy Ligy Majstrov!
    V tomto online prenose Vám budem aktuálne približovať herné dianie na štadióne v ruskom Petrohrade, kde si vrámci skupiny C zmeria sily domáci celok Zenit Petrohrad, ktorý privíta talianského súpera - tím AC Miláno.

    V skupine C sa v tomto ročníku Ligy Majstrov stretli štyri tímy - španielský tím Málaga, ruský Zenit Petrohrad, belgický RSC Anderlecht a napokon talianský tím AC Miláno. Po prvom kole je na čele tabuľky Málaga, ktorá má tri body a skóre +3. Na druhej a tretej priečke sa nachádzajú tímy RSC Anderlecht a AC Miláno, ktoré majú zhodne po jednom bode za remízu. Zenit Petrohrad priebžne figuruje na poslednej priečke bez bodu.

    Domáci tím Zenit Petrohrad sa nám v prvom kole skupinovej fázy Ligy Majstrov predstavil na pôde Málagy, kde domácemu tímu podľahol v nelichotivom pomere 0:3. V najvyššej ruskej futbalovej súťaži sa mu však nedarí až tak zle. Po desiatich odohraných dueloch sa nachádza na priebežnej siedmej priečke s osemnástimi bodmi a pekným skóre +7. Túto zaujímavú štatistiku dosiahli za päť výhier, tri remízy a len dve tesné prehry. Všetka vážnosť petrohradského futbalu sa však tentokrát sústredí prioritne na Ligu Majstrov, v ktorej sa budú domáci hráči pred búrlivým a oddaným publikom snažiť získať z tohto zápasu aspoň jeden bod.

    Hostia z talianského klubu AC Miláno si v prvom kole na domácej pôde zmerali sily s výberom tímu RSC Anderlecht. Po tomto dueli sme mohli vidieť delenie bodov, ktoré prišlo po bezgólovej remíze.
    Milánčania ako každý rok, tak aj tento figurujú aj v talianskej najvyššej súťaži - Serie A. Zatiaľ sa im však nedarí, po šietich odohratých stretnutiach sú na nelichotivej jedenástej priečke so siedmimi bodmi a gólovým skóre +1. Spomínaný počet bodov získali za dve výhry s Bolognou (3:1), tímom Cagliari (2:0) a za remízu v poslednom kole s Parmou (1:1).
    Sústredenie hráčov sa však momentálne orientuje na zápas v Petrohrade, ktorý môže priniesť Milánčanom do tabuľky ďalšie dôležité body.

    Zápas v Petrohrade nám sľubuje maximálne bojovný a pomerne vyrovnaný výkon, v ktorom však mnohí preferujú domáci tím. Zenit Petrohrad sa tým pádom stáva miernym favoritom tohto duelu skupiny C. Stávkové kancelárie nám na výhru domácich ponúkajú kurz 2,10, na výhru hostí kurz 3,53 a na nerozhodný stav kurz 3,30.

    Podarí sa domácim hráčom potvrdiť pred verným publikom úlohu favorita stretnutia alebo si dokážu hráči klubu AC Miláno odniesť na Apeninský polostrov nejaký/é bod/y?
     
    Úvodné zostavy:

    Zenit Petrohrad: Malafaev - Anyukov, Lombaerts, Criscito, Hubočan, Bystrov, Shirokov, Faizulin, Witsel, Kerzhakov, Hulk.

    AC Miláno: Abbiati - Bonera, Zapata, Antonini, Abate, Boateng, de Jong, Emanuelson, Montolivo, Bojan, El Shaarawy.

    Rozhodca: F. Brych - M. Borsch, S. Lupp (všetci GER).
     
    Na striedačkách sú pripravení títo hráči

    Zenit Petrohrad: Baburin - Bruno Alves, Bukharov, Zyryanov, Luković, Lumb, Kanunnikov.

    AC Miláno: Amelia - Mexès, Robinho, Nocerino, Pazzini, Flamini, Yepes.
     
    -1
    Na petrohradskom trávniku uvidíme nielen futbalový súboj hráčov, ale aj súboj dvojice talianských trénerov - Zenit Petrohrad bude koučovať Luciano Spalletti, AC Miláno Talian Massimiliano Allegri. Domáci hráči sa nám v dnešnom zápase predstavia vo svetlomodrých dresoch, hostia zvolili klasickú červenočiernu pásikatú kombináciu.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    1
    Pri lopte sa momentálne nachádzajú hosťujúci Milánčania, ktorí sú však pri svojej útočnej snahe veľmi opatrný. Ani jeden tím očividne nechce inkasovať úvodný gól.
     
    2
    Spoza domáceho pokutového územia chcel gólmana Malafaeva prekvapiť Boateng. Jeho tvrdý projektil však napokon skončil len vysoko nad bránou Zenitu Petrohrad.
     
    3
    Po výkope domáceho gólmana sa jeho spoluhráči síce dostali k lopte, no len nakrátko. Po peknej defenzívnej hre v strede ihriska sa herného náčinia opäť zmocnili Milánčania.
     
    4
    Montolivo nám na obrannej polovici predviedol nepríjemný faul na Faizulina. Ten sa však pozviechal a vracia sa do hry. Hlavný rozhodca karty tentokrát udeľovať nebude.
     
    5
    Hostia sa dostali do fantastickej gólovej šance! Po nádhernom prieniku do pokutového územia v podaní de Jonga prišla lopta k nebránenému Bojanovi, ktorý síce zakončil, no domáci gólman nám predviedol fantastický reflexívny zákrok pravou rukou a loptu vyráža do bezpečia!
     
    6
    Pri lopte boli opäť na krátku chvíľu domáci hráči, no aj tentokrát o ňu prišli. Po efektívnom defenzívnom zákroku od Boneru sú hostia opäť na útočnej polovici.
     
    7
    Milánčania momentálne naponáhlo nemajú. Peknými pomalými prihrávkami si vycvičujú celú obranu domáceho Zenitu. Domáce publikum nám predvádza veľmi hlasný výskot.
     
    8
    Bojan sa rozhodol opäť zakončovať. Jeho strela bola však takticky zblokovaná a napokon skončila za postrannou čiarou. Hostia budú zahrávať autový hod.
     
    9
    Domáci sa dokázali na malú chvíľu oslobodiť. Momentálne sú v strede ihriska, odkiaľ sa peknými krátkymi prihrávkami snažia dostať pred gólmana Abbiatiho.
     
    10
    Po miernom zmätku v defenzíve AC Miláno sa na ľavej strane veľmi dobre zorientoval Bystrov, ktorý napokon aj zakončoval. Jeho projektil však po malej chvíli míňa bránu hostí o niekoľko metrov nad.
     
    11
    Po následnej nepresnej prihrávke v útoku domácich sú pri lopte Milánčania, ktorí sa snažia založiť svoj útok až od gólmana Abbiatiho. Zatiaľ sa im to však nedarí.
     
    12
    Po tvrdom obrannom faule na unikajúceho Emanuelsona vidíme prvú žltú kartu v tomto zápase. Za tento faul ju zinkasoval domáci hráč Faizulin. Emanuelson odchádza zahrávať priamy kop zo vzdialenosti približne 23 metrov.
     
    13
    AC Miláno dalo gól! Hosťujúci hráč URBY EMANUELSON nám tento priamy kop zo vzdialenosti približne 23 metrov odkopol priam fantasticky! Domáci gólman by túto strelu pravdepodobne chytil, no lopta bola napokon tečovaná od jedného z hráčov v múriku, a tak Malafaev jednoducho nemal šancu.
     
    14
    Emanuelson sa ocitol v ďalšej nádhernej gólovej šanci! Po ďalekotonážnom presnom centri od Abateho bol osamotený pri ľavej žŕdke domácej brány, no na túto loptu bol napokon prikrátky! Pri páde ju poslal len za čiaru na úrovni bránkoviska.
     
    15
    Hosťujúci hráči sa po nepresnej domácej prihrávke na obrannej polovici opäť útočia. Domáca obrana má s nimi obrovské problémy.
     
    16
    AC Miláno dalo gól! Hostia sa dostávajú už do dvojgólového vedenia! po peknej prihrávke na stred sa rozhodol STEPHAN EL SHAARAWY mierne zasólovať, čo sa mu napokon vyplatilo! Po odstavení dvoch obrancov sa dostal pred gólmana Malafaeva. Toho už len veľmi jednoduchým zakončením prestrelil.
     
    18
    Domáci sú opäť pod útočným tlakom talianského tímu. Asi nikto nečakal takýto jasný priebeh, no Milánčania sú momentálne výrazne lepším tímom.
     
    19
    Herné tempo sa nám mierne upokojilo. Pri lopte sú opäť hosťujúci hráči, no s loptou sa pohybujú len v okolí stredovej čiary.
     
    20
    Bojan nám predviedol ďalší pekný únik na hranici domáceho pokutového územia, no nedokázal z neho nič vyťažiť a bol dokonca aj faulovaný! Hlavný rozhodca však tentokrát nezakročil.
     
    21
    Do útoku sa na malú chvíľu dostali aj domáci hráči. Po jemnom strieľanom centri od Shirokova sa gólman Abbiati veľmi obracať nemusel. Loptu pokrýva vo svojom náručí.
     
    22
    Momentálne sme videli asi najväčšiu šancu domáceho Zenitu Petrohrad! Po peknej prihrávke z otočky v podaní Witsela sa na pravej strane rozhodol delovkou zakončovať Kerzhakov! Ten však loptu napálil len do bočnej siete milánskej brány!
     
    23
    Pri lopte sú opäť hostia, no už sa snažia hrať aj hráči Zenitu. Tí začali svojich súperov aktívne napádať a zatiaľ sa im to darí na výbornú.
     
    24
    Zenit Petrohrad v ďalšej obrovskej šancu! Po nebezpečnom centri však hlavičkový súboj proti Hulkovi vyhral hosťujúci obranca Antonini a loptu poslal do bezpečia!
     
    25
    Po peknom centri od El Shaarawyho prišiel ďalší hlavičkový súboj! Vyhral ho domáci hráč Faizulin, ktorý loptu pekne umiestnil k žŕdke! Gólman Abbiati sa však nenechal zahanbiť a loptu vyrazil do bezpečia. Nasleduje rohový kop pre domácich.
     
    26
    Rohový kop domáci poriadne pokazili. Po nepresnom centri sa k lopte dostal Antonini, ktorý vysúva svojich spoluhráčov do útoku.
     
    27
    Hra sa nám poriadne vyrovnala. Agresivita a tvrdosť hry je vystupňovaná. Domáci sú hnaní búrlivým domácim publikom a veľmi dobre útočia!
     
    28
    Na trávniku v ruskom Petrohrade vidíme momentálne veľa nebezpečných faulov. Ďalší nám predviedol milánsky hráč Abate, ktorý poslal tvrdo k zemi Hulka.
     
    29
    Pri lopte sú opäť hráči vo svetlomodrých dresoch, ktorí poriadne dobiedzajú do brániacich hostí. Podarí sa im ešte pred koncom prvého polčasu vsietiť kontaktný gól?
     
    30
    Aj tomuto útoku, ktorý bol zakončený strelou od Witsela sa hostia dokázali ubrániť. Získali loptu a pomalými krokmi sa dostávajú k stredu ihriska.
     
    31
    Nebezpečné zakončenie z veľkej vzdialenosti nám tentokrát predviedol Bystrov! Jeho projektil bol síce smerovaný dobre, no napokon minul bránu hostí o niekoľko desiatok centimetrov.
     
    32
    Hulk poslal pred bránu nebezpečný center, po ktorom boli hostia mierne zmätení. Dobiedzajúci Kerzhakov sa však k lopte už nedostal! Abbiati nám predviedol ďalší veľmi dôležitý zákrok!
     
    33
    Na druhej strane sa rozhodol páliť Boateng! Ten svojím strieľaným centrom trafil len žŕdku, po ktorej prišiel úspešný zákrok od gólmana Malafaeva.
     
    34
    Tak milánsky gólman tentokrát zahviezdil! Najskôr nám predviedol pekný zákrok po strele od Hulka a následne z rohového kopu zasiahol na bránkovej čiare proti hlavičke v podaní Kerzhakova!
     
    35
    Domáci celok vidí už druhú žltú kartu v tomto zápase. Tentokrát si ju za tvrdý faul na Boatenga vyslúžil Anyukov.
     
    36
    Hra sa nám dostáva opäť do veľmi rýchleho tempa a do znenia veľmi nepekných faulov! Po faule od Boneru budú mať domáci výhodu voľného kopu napravo od bránkoviska hostí. Bonera si odnáša od hlavného rozhodcu aj darček v podobe žltej karty.
     
    37
    Abbiati opäť čaroval! Po skvelom centri z voľného kopu od Hulka nám predviedol nekompromisnú hlavičku domáci Lombaerts. Ten umiestnil loptu k žŕdke, no opäť ju dokázal svojími reflexmi získať gólman Milána!
     
    38
    Domáci si svojou útočnou aktivitou vybojovali ďalší rohový kop. Ten však ihneď po rozohratí skončil v náručí milánskeho gólmana.
     
    39
    Faizulin nám predviedol skvelý individuálny prienik až k hosťujúcemu pokutovému územiu. Tam bol však faulovaný v znení El Shaarawyho! Nasleduje priamy kop asi meter za hranicou pokutového územia!
     
    40
    Abbiati by sa ujal priam vynikajúco aj ako kúzelník. To, čo nám dnes predvádza je priam neskutočné! Po delovke od Hulka, ktorá by iným urobila len prievan vo vlasoch sa milánsky gólman položil na zem a opäť úspešne pokryl loptu vo svojej moci!
     
    41
    Domáci hráči sú opäť pri lopte a útočia. Zatiaľ sa im však nedarí. Po nepresnej milánskej prihrávke sa snažia opäť presadiť centrami pred hranicu Abbiatiho pokutového územia.
     
    42
    Žltú kartu zinkasoval aj hosťujúci hráč. Konkrétne El Shaarawy nám predviedol nepríjemný útočný faul na Witsela, ktorý následne padá k zemi.
     
    43
    Po nepríjemnom strete Bojana a Hulka ostáva na trávniku ležať Bojan. Toto by som však nazval ako hru telom a nie faul. Nasleduje voľný kop zo vzdialenosti približne 30 metrov.
     
    44
    Voľný kop odišiel zahrávať Emanuelson, no po svojom delovom zakončení sa mu podarilo trafiť len priestor nad bránou gólmana Malafaeva.
     
    45
    Do konca prvého polčasu nám už ostáva len krátky čas. Pri lopte sú domáci hráči, ktorí sa snažia z hĺbky svojej obrannej polovice založiť nejaký útok.
     
    45
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    45+1
    Shirokov nám predviedol ďalšie zo svojich delových zakončení. Tentokrát však Abbiati nemusel zasahovať! Lopta bola ešte pred ním zblokovaná.
     
    45+2
    Zenit Petrohrad dal gól! V nadstavenom čase napokon kapituluje aj gólman Abbiati! Po fantastickej prihrávke a vysunutí do milánskeho pokutového územia sa pri lopte ocitol nebránený GIVANILDO HULK, ktorý bez akýchkoľvek problémov delovkou prekonal doposiaľ vynikajúceho milánskeho gólmana.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    V prvom polčase sme mohli vidieť pomerne vyrovnaný výkon. V úvode zápasu boli výrazne aktívnejšími hosťujúci hráči, ktorí si dokázali už po šestnástich minútach vybojovať dvojgólové vedenie zásluhou Emanuelsona a El Shaarawyho. Po týchto dvoch góloch sa nám herné tempo mierne upokojilo a pomaly sa do formy dostávali domáci hráči. Ich úsilie vyústilo do niekoľkých veľmi pekných gólových šancí, ktorým však zabránil veľmi dobre chytajúci gólman Abbiati! Gólové ovocie prišlo až v druhej minúte nadstaveného času, keď sa dokázal presadiť Hulk.

    Podarí sa domácim hráčom v druhom polčase vyrovnať a body si podelíme alebo si niektorý z tímov vybojuje plný bodový zisk?
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    46
    V úvode druhého polčasu nám výraznejšiu hernú aktivitu opäť predvádzajú hráči AC Miláno, ktorí efektívne napádajú svojich protihráčov pri rozohrávke.
     
    47
    Shirokov sa snažil opäť preveriť gólmanské schopnosti Abbiatiho! Jeho projektil spoza hranice pokutového územia však bez teču končí vysoko nad bránou hostí.
     
    48
    Domáci upokojujú tempo hry. Momentálne majú loptu na obrannej polovici, odkiaľ sa snažia presadiť krátkym prihrávkovým systémom.
     
    49
    Zenit Petrohrad dal gól! Je vyrovnané! Po skvelom rozohratí rohového kopu od Hulka sa v pokutovom území najlepšie zorientoval ROMAN SHIROKOV! Ten sa rozhodol tvrdo zakončiť z voleja a podarilo sa mu to! Abbiati ostal na loptu aj tentokrát bezmocne pozerať.
     
    50
    Pri lopte sú opäť domáci hráči, ktorí si svojou aktivitou vybojovali ďalší rohový kop. Podarí sa im opäť zopakovať predošlú skvelú gólovú šancu?
     
    51
    Rohový kop domácim tentokrát nevyšiel. Hulk sa ho rozhodol zahrávať nakrátko, no to sa im nepodarilo. Loptu posielajú len na stred ihriska.
     
    52
    Tréner AC Miláno sa rozhodol využiť prvé striedanie v tomto zápase. Za Bojana posiela na trávnik oddýchnutého Pazziniho. Podarí sa tomuto hráčovi vsietiť tretí gól Milána?
     
    53
    Hostia sa momentálne previňujú veľkým počtom zbytočných faulov. Pri prieniku v podaní Hulka fauloval Abate, no hlavný rozhodca ponecháva len výhodu.
     
    54
    Po skvelom centri do pokutového územia v podaní Abateho nám nekompromisnú hlavičku predviedol Boateng! Tento projektil však napokon míňa bránu domáceho celku o niekoľko metrov.
     
    55
    Pri lopte sú opäť domáci hráči, ktorí útočia, no ich súperi nám zatiaľ predvádzajú veľmi dobre organizovanú defenzívnu hru.
     
    56
    Emanuelson sa rozhodol opäť zakončovať! Po peknej krátkej prihrávke sa ocitol tesne za pokutovým územím a vypálil! Gólman Abbiati však tentokrát zasahovať nemusel. Tento projektil míňa bránu Milána.
     
    57
    Momentálne sa hrá prevažne v strednom pásme, kde sa odohráva tvrdý súboj o loptu. Navrch majú v ňom v terajších chvíľach opäť domáci.
     
    58
    Hra sa nám na malú chvíľu zastavila. Pri milánskej bráne sa nám na hracej ploche ocitli nevhodné predmety, ktoré budú musieť byť odstránené. Ako dlho to bude trvať však nikto nevie.
     
    59
    Napokon sme opravovali aj dieru v bráne. Tú technici spevnili šnúrou a izolačnou lepiacou páskou. Pri lopte sú opäť domáci hráči, ktorí útočia.
     
    60
    Po tvrdej strele od Hulka opäť Abbiati zasahovať nemusel. Lopta po tejto strele končí tesne nad milánskou bránkou.
     
    61
    Domáci si vytvárajú enormný tlak! Hosťujúci hráči Milána hrajú v miernej nervozite, čo im však na trávniku súpera fakt nepomôže.
     
    62
    Milánčania sa dokázali vyslobodiť, no z rýchleho protiútoku sa im nepodarilo nič vyťažiť. V rovnakej situácii boli po malej chvíli aj domáci, no aj oni stroskotali. Loptu pokrýva vo svojom náručí pozorný Abbiati.
     
    63
    Domáci si vytvorili ďalšiu fantastickú gólovú šancu! Po úniku Kerzhakova ho však v pokutovom území napokon odstavil Bonera. Pískať sa však ani tentokrát nebude.
     
    64
    Tréner tímu AC Miláno strieda aj podruhýkrát. Za strelca gólu Emanuelsona posiela na trávnik oddýchnutého Nocerina. Podarí sa po tejto výmene Milánu skórovať?
     
    65
    Hostia sa po tomto striedaní dokázali natlačiť pred domáce pokutové územie, kde roztočili svoje ofenzívne kombinačné akcie. Zatiaľ im však domáca obrana čelí veľmi dobre.
     
    66
    Po faule od Shirokova získali hostia voľný kop napravo od petrohradského pokutového územia! Odišiel ho zahrávať Hulk, no svoj center napokon nasmeroval len na kopačky dobre postavených domácich obrancov.
     
    67
    Petrohradskí hráči sa dokázali oslobodiť spod tlaku, no ich nepresná prihrávka v útoku prináša loptu na podnose pre ich súperov.
     
    68
    V momentálnych chvíľach kraľujú tomuto zápasu Milánčania. Tí však majú zatiaľ obrovský problém presadiť sa cez veľmi dobre hrajúcu domácu obranu.
     
    69
    Herné tempo sa nám mierne upokojilo. Hrá sa s veľkým počtom nepresností v strede ihriska, odkiaľ sa ani jeden z tímov nedokáže dostať do útoku.
     
    70
    Milánčania sa opäť snažia útočiť. Tentokrát sa chcú presadiť rýchlymi krížnymi prihrávkami po osi ihriska.
     
    71
    Slovenský reprezentant v službách Zenitu Petrohrad - Tomáš Hubočan si pripisuje do štatistík žltú kartu po veľmi tvrdom faule na Pazziniho.
     
    72
    Aj domáci tréner sa rozhodol využiť prvé striedanie v tomto zápase. Za Bystrova posiela na trávnik skúseného Zyryanova.
     
    73
    Po tvrdom obrannom faule v podaní Boatenga ostáva na trávniku ležať Anyukov, ktorý zinkasoval veľmi nepríjemný hit do intímnych oblastí!
     
    74
    Anyukov sa napokon pozviechal a odchádza za postrannú čiaru na jemné protibolestné vyšetrenie. Pravdepodobne sa však vráti do hry.
     
    75
    AC Miláno dalo gól! Hosťujúci hráči vsietili už tretí gól a dostávajú sa do vedenia! Slovenský reprezentant v službách Zenitu Petrohrad - TOMÁŠ HUBOČAN nám predviedol po centri od Pazziniho skvelý teč a vsietil gól! Neuvedomil si asi, že tento gól sa stáva nelichotivým, pretože je vlastný. Gólman Malafaev tentokrát jednoducho nemal šancu.
     
    77
    Domáci zabrali v útočnej aktivite a ihneď po pogólovom výkope sa natlačili pred pokutové územia Milána, kde zatiaľ výborne kombinujú.
     
    78
    Domáci nám predviedli peknú kombinačnú akciu, po ktorej si však dokázali vybojovať len rohový kop. Ten bol síce zahratý pekne, no napokon nedokázal prekonať pozorného gólmana Abbiatiho.
     
    79
    Aj domáci tréner sa rozhodol striedať podruhýkrát! Za Faizulina posiela na ihrisko skúseného Kanunnikova.
     
    80
    Tréner AC Milána vyčerpáva povolený počet striedaní. Za Boatenga posiela na trávnik Yepesa s dúfaním, že to jeho tímu pomôže.
     
    81
    Pri lopte sú opäť domáci hráči, ktorí zatiaľ výborne dobiedzajú do momentálne brániacich hostí. Tí sa zatiaľ dobre bránia.
     
    82
    Anyukov sa po peknej hlavičkovej prihrávke od Hulka dostal k zakončeniu! Z voleja vystrelil spoza hranice pokutového územia. Jeho projektil mal síce skvelú rotáciu a smer, no gólman Abbiati ho dokázal fantasticky zastaviť!
     
    83
    Následný rohový kop sa domácim nevydaril. Po nepresnom centri od Hulka sa k lopte dostali milánski obrancovia, ktorí loptu vykopávajú až na stred ihriska.
     
    84
    Antonini bol pri obraňovaní veľmi tvrdo faulovaný, za čo získali hostia dôležité oslobodenie v podaní výkopu do bezpečia.
     
    85
    Vystriedaný Yepes nám predviedol veľmi tvrdý faul na Hulka, po ktorom hlavný rozhodca vyťahuje ďalšiu žltú kartu v tomto stretnutí.
     
    86
    Domáci hráči Zenitu Petrohrad zatiaľ výborne útočia, no ich protihráči z Milána bránia priam úchvatne!
     
    87
    Domáci inkasujú ďalšiu žltú kartu. Tvrdé zhodenie de Jonga na zem nám tentokrát predviedol Shirokov. Bol však hneď pred hlavným rozhodcom, a tak je sankcionovaný.
     
    88
    Domáci sa opäť snažia útočiť. Zyryanov nám predviedol pekný center do pokutového územia hostí, no tam sa lepšie zorientovali Milánčania, ktorí posielajú loptu do bezpečia.
     
    89
    Aj talianský tréner v službách domáceho tímu Zenit Petrohrad sa rozhodol striedať potretíkrát. Za Lombaertsa posiela na trávnik Bukharova.
     
    90
    Vystriedaný Bukharov nám predviedol pekné zakončenie, no nedokázal prekonať gólmana Abbiatiho. No vlastne netrafil ani jeho bránu.
     
    90
    Nadstavovať sa budú štyri minúty!
     
    90+1
    Hulk sa z pravého krídla snažil odcentrovať loptu do pokutového územia, no nepodarilo sa mu to. Jeho projektil skončil len mimo ihriska.
     
    90+2
    Aj Anyukov chcel loptu odcentrovať do pokutového územia hostí, no aj on sa stáva neúspešným. Následný hlavičkový súboj jasne zvíťazili Milánčania.
     
    90+3
    Hosťujúci hráči dokázali dokonca aj zaútočiť. Veľmi cenné sekundy pre Miláno vybojoval Montolivo. Následne si domáci nerozumeli v prihrávke a Milánčania zakončovali. Avšak neúspešne. Pri lopte sú opäť hráči Zenitu Petrohrad.
     
    90+4
    Hra sa nám už len dohráva! V posledných sekundách má loptu v moci hosťujúci gólman Abbiati. Ten sa chystá na víťazný výkop!
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase sme mohli opäť vidieť pomerne vyrovnaný výkon. Hneď v úvode sa do ofenzívy dostávali Milánčania, ktorí však urobili chybu, na ktorú doplatili a bolo vyrovnané! Roman Shirokov nádherným volejom zareagoval na Hulkov presný center. Od tejto chvíle bolo vyrovnané. Potom sa nám herné tempo opäť mierne vyrovnalo, no domáci sa stali v 75. minúte nešťastnými. Slovák v službách Zenitu Petrohrad - Tomáš Hubočan si po centri od Pazziniho nešťastne zasunul loptu za chrbát vlastného gólmana. Domáci si záverečný tlak síce dokázali vytvoriť, no ich súperi ho zvládli a predviedli nám skvelý defenzívny výkon na čele s vynikajúcim gólmanom Abbiatim!

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch na webe Onlajny.eu
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:57:17)

    Góly: 45+2. Hulk, 49. Shirokov - 13. Emanuelson, 16. El Shaarawy, 75. Hubočan (vla.)

    Karty:   12. Faizulin (ZEN), 35. Anyukov (ZEN), 71. Hubočan (ZEN), 87. Shirokov (ZEN) - 36. Bonera (ACM), 42. El Shaarawy (ACM), 85. Yepes (ACM)


    Zenit Petrohrad: Malafaev - Anyukov, Lombaerts (89. Bukharov), Criscito, Hubočan, Bystrov (72. Zyryanov), Shirokov, Faizulin (79. Kanunnikov), Witsel, Kerzhakov, Hulk.
    AC Miláno: Abbiati - Bonera, Zapata, Antonini, Abate, Boateng (80. Yepes), de Jong, Emanuelson (64. Nocerini), Montolivo, Bojan (52. Pazzini), El Shaarawy.

    Rozhodca: F. Brych - M. Borsch, S. Lupp (všetci GER)