Osasuna – Getafe 3:2 (kon.) | Real Madrid – Almería 3:2 (kon.) | Real Betis – Barcelona 2:4 (kon.)
Girona – Sevilla 5:1 (kon.)
koniec
Real Betis
2:4 (0:1)
FC Barcelona
cz Nedeľa 21.01.2024, 18:30 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • Španielska LaLiga • 21. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+6
    Vítor Roque nevybíravým skluzem sestřelil protihráče a vidí naprosto zaslouženou žlutou kartu, na kterou ještě reaguje podrážděně.
     
    90+2
    Barcelona právě vstřelila branku! Akce do rozhozené obrany je zřejmě pojistkou výhry katalánského celku. Lamine Yamal narýsoval krásnou přihrávku, jejímž adresátem byl rozběhnutý FERRÁN TORRES, jenž si pohlídal míč a před vyběhnutým brankářem poslal míč do sítě.
     
    90
    Barcelona právě vstřelila branku! V závěru se přeci jen hosté prosazují a strhují vedení na svou stranu. Střídající JOÃO FÉLIX dostal zpět přihrávku od Ferrána Torrese a pravou šajtlí zatočil míč takovým způsobem, že na něj jeho krajan Silva v brance Betisu nedokázal dosáhnout.
     
    81
    Střídání v týmu FC Barcelona:
    ze hřiště odchází Pau Cubarsí, přichází João Félix.
     
    73
    Střídání v týmu Real Betis:
    ze hřiště odchází Johnny Cardoso, přichází Sergi Altimira.
     
    72
    Jules Koundé se snažil utéct po pravé straně, kde mu vystavil stopku Abner Vinícius, který za zásah soupeře loktem v obličeji vidí žlutý trest.
     
    71
    Střídání v týmu FC Barcelona:
    ze hřiště odchází Pedri, přichází Fermín López.
     
    63
    Střídání v týmu FC Barcelona:
    ze hřiště odchází Robert Lewandowski, přichází Vitor Roque.
     
    61
    Real Betis právě vstřelil branku! Tak nakonec se jedná o naprosto regulérní branku! Iglesias se totiž míče před Iscem nedotkl, takže pravidlo ofsajdu porušeno nebylo a ISCO po asistenci Luize Henriqueho střílí svou druhou branku v utkání. Rázem máme vyrovnaný stav.
     
    58
    Frenkie de Jong ještě dostává žlutou kartu za protesty, protože se mu nezdál jeden ze soubojů před inkasovanou brankou.
     
    56
    Real Betis právě vstřelil branku! Nyní už Iñaki Peña kapituloval. Vyrazil na centr ze strany, jenže mu překážel kapitán Araújo, takže nedůrazně odvrácený míč se dostal do míst, kde ho do branky tvrdou ranou napálil zkušený středopolař ISCO.
     
    48
    Barcelona právě vstřelila branku! Lamine Yamal odvedl velkou část práce na brance, když unikl Abnerovi, následně udržel míč na hrací ploše a o tyč se míč odrazil do míst, kde pohodlně napálil míč do sítě FERRÁN TORRES.
     
    46
    Do druhé půle již v domácím dresu nenastoupili Willian José s Assanem Diaem, které nahradí Nabil Fékir s Borjou Iglesiasem.
     
    38
    Lamine Yamal vypustil povedenou střelu, který rozezvučela tyčku branky Betisu. Následná dorážka Torrese šla mimo, navíc byla z ofsajdu.
     
    21
    Barcelona právě vstřelila branku! Rychlá kombinace hostů končí poměrně jednoduchou brankou pro FERRÁNA TORRESE. Tečovaná přihrávka se stala ideálním vysunutím pro Pedriho, který výborně našel kolegu z útoku před odkrytou brankou.

    Pavel Černý

    Góly: 56. Isco, 61. Isco (Henrique) – 21. F. Torres (Pedri), 48. F. Torres, 90. Félix (F. Torres), 90+2. F. Torres (Yamal)

    Karty:   72. Vinícius (RBE) – 58. de Jong (BAR), 90+6. Roque (BAR)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 6:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 4:6. Fauly: 12:9.
    Real Betis: R. Silva – Bellerín, Pezzella (C), Papastathopoulos, Vinícius – Cardoso (73. Altimira), Isco, M. Roca – Henrique, José (46. B. Iglesias), Diao (46. Fékir).
    Náhradníci: Vieites – Pleguezuelo, Rodri, J. Cruz II, Busto, Visus Contreras.

    Tréner: Manuel Pellegrini

    FC Barcelona: I. Peña – Koundé, Araújo (C), Cubarsí (81. Félix), Balde – de Jong, Gündoğan, Pedri (71. F. López) – Yamal, Lewandowski (63. Roque), F. Torres.
    Náhradníci: Astralaga, Kochen – Roberto, Fort, Romeu, Guiu.

    Tréner: Xavi

    Rozhodca: Gil – Nevado, Martínez