Třinec – Pardubice 1:5 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 1:6 (kon.) | K. Vary – Sparta Praha 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Olomouc 2:4 (kon.) | Hradec Králové – Plzeň 1:2 (1:2 po s.n.) | Motor ČB – Kladno 6:3 (kon.)
Vítkovice – Litvínov 6:2 (kon.)
koniec
HC Vítkovice Ridera
6:2 (1:0, 2:1, 3:1)
HC VERVA Litvínov
cz Nedeľa 03.12.2023, 17:00 • Ostravar aréna, Ostrava • Tipsport extraliga (ČR) • 25. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:41
    Ostravar arénou začíná znít obrovský potlesk.
     
    52:45
    Celkem 3 253 diváků právě začalo rozjíždět mexickou vlnu, tolik branek v brance soupeře už Ostravar aréna dlouho neviděla.
     
    49:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to bylo rychlé!! Vítkovice využívají přesilovku, od branky nahrával na MARCELA BARINKU kotouč Dočekal a jeho spoluhráč dostal v pádu kotouč za Tomka – 6:2. Asistence: Martin Dočekal, Patrik Zdráhal.
     
    49:31
    U hostující branky faulovat Havelka, který si za podrážení odpyká dvě minuty.
     
    47:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají další přesilovku, Krieger poslal puk na modrou na Percyho, který nabil napravo DOMINIKOVI LAKATOŠOVI, ten vypálil hned z první a prostřelil Tomka v brance – 5:2. Asistence: Stuart Percy, Peter Krieger.
     
    46:53
    Za podrážení je vyloučen hostující Baláž.
     
    44:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí si u branky připravili několik slibných pokusů, ale chyběly jim centimetry. Nakonec ale prošla akce, kdy Barinka přihrával křižně na MARTINA DOČEKALA, který číhal po levici Tomka a než se hostující gólman stačil přesunout, zvýšil domácí útočník na 4:2. Asistence: Marcel Barinka, Patrik Zdráhal.
     
    43:44
    Vítkovičtí se protahovali do pásma, Šalda musel zatáhnout za záchrannou brzdu , a proto bude pykat za držení.
     
    42:29
    Litvínov právě vstřelil branku!
    V rohu u hostující branky zůstal na ledě Bukarts, hosté se rozjeli do pásma a po několika pokusech přece jen po Baránově nahrávce dostává puk do odkryté části vítkovické branky PATRIK DEMEL – 3:2. Asistence: Marek Baránek, Liam Joseph Kirk.
     
    37:42
    Přečíslení také na opačné straně, ale Baránek trefil jen domácího gólmana.
     
    37:31
    Vítkovičtí v přečíslení tři na jednoho, ale Doležal poslal puk na Grmana, který mu ale kotouč rychle vrátil a domácí útočník dostal puk na paty.
     
    32:06
    Sudí už nějakou dobu signalizovali vyloučení, po střele Kirka a úspěšném zásahu Machovského následuje komerční přestávka, během níž na trestnou lavici usedne domácí Doležal za hru vysokou holí.
     
    30:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí zvyšují svůj náskok, puk se dostal ke zcela volnému ROBERTSOVI BUKARTSOVI, který si sjel k brance a jen tak mimochodem poslal puk nad Tomkovu lapačku – 3:1. Bez asistence.
     
    29:11
    Za hrubost jsou vyloučeni domácí Lakatoš a hostující Abdul. Oba týmy hrají v pěti.
     
    22:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté okamžitě odpovídají kontaktním gólem, po střele Baláže dostal puk do branky za Machovského JINDŘICH ABDUL – 2:1. Asistence: Ondřej Baláž.
     
    21:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácím se snaha vyplatila, Lakatoš poslal puk na modrou k Dočekalovi, ROBERTS BUKARTS v pádu u branky tečoval puk za Tomka – 2:0. Asistence: Martin Dočekal, Peter Krieger.
     
    12:25
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Dvě vteřiny před vypršením Zemanova trestu využívají domácí přesilovku, Peterek pálil od kruhu, Tomek vytěsnil puk betonem, který projel pod bránícím hráčem, tam už byl ale MARCEL BARINKA, který pohotově umístil stejnou cestou kotouč do sítě Vervy – 1:0. Asistence: Jonáš Peterek, Yohann Auvitu.
     
    10:27
    To, že Zeman projel kolem Fridricha a shodil ho na zem, vyhodnotili sudí jako trest na dvě minuty za sekání.
     
    09:23
    Lakatoš se dostal v dobré šanci až k Tomkovi, ale přestřelil.
     
    07:14
    Přesilovka také pro Vervu, Dočekal se provinil podrážením.
     
    03:56
    Do situace dva na nikoho se dostali ve svém vlastním oslabení Koblasa s Kudrnou, prvně jmenovaný ale zblízka puk za Machovského nedostal.
     
    02:56
    Po souboji o kotouč v rohu u hostující branky padl na led jeden z vítkovických hráčů, David Kaše je vyloučen za podrážení.

    Monika Baloghová

    Góly a asistencie: 13. Barinka (Peterek, Auvitu), 22. Bukarts (Dočekal, Krieger), 31. Bukarts, 45. Dočekal (Barinka, Zdráhal), 48. Lakatoš (Percy, Krieger), 50. Barinka (Dočekal, Zdráhal) – 23. Abdul (Baláž), 43. Demel (Baránek, Kirk)


    HC Vítkovice Ridera: Machovský (Klimeš) – Percy, Raskob, Mikuš (A), Grman, Auvitu, L. Kovář, R. Jeřábek – Kalus, Dej (A), Lakatoš (C) – Fridrich, Barinka, Zdráhal – Bukarts, Krieger, Dočekal – Peterek, Přibyl, Doležal.
    Tréner: Pavel Trnka

    HC VERVA Litvínov: M. Tomek (Zajíček) – Baránek, Demel (A), Czuczman, Zeman, Zile, Baláž, Šalda – Koblasa, Zygmunt, Kudrna – Hlava, D. Kaše (A), O. Kaše (C) – Maštalířský, Kirk, Abdul – Válek, Gut, Havelka.
    Tréner: Karel Mlejnek

    Rozhodca: R. Šír, T. Cabák – V. Rožánek, M. Axman

    Diváci: 3 253