Tappara – Skellefteå 3:5 (kon.) | Pardubice – Ingolstadt 6:1 (kon.) | Ženeva – Rouen 9:1 (kon.)
Belfast Giants – Bolzano 4:0 (kon.) | Salzburg – Stavanger 5:2 (kon.)
koniec
EC Red Bull Salzburg
5:2 (0:0, 4:0, 1:2)
Stavanger Oilers
cz Sobota 09.09.2023, 20:20 • Eisarena, Salzburg • Liga majstrov • 4. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:35 T. RAFFL - 5:2
     
    58:35
    Salzburg právě vstřelil branku! Nyní jsem to zakřikl, máme zřejmě rozhodnuto! THOMAS RAFFL osamocen v útočném pásmu bez jakýkoliv problémů poslal kotouč do opuštěné hostující branky a pečetí vítězství Salzburgu. Asistence: Benjamin Nissner.
    43:17 HENRIKSEN - 4:2
     
    43:17
    Stavanger právě vstřelil branku! To jsou věci! Hosté pokračovali v klasické početní výhodě a snižují na rozdíl dvou branek! Martin Gran našel hokejku ANDERSE HENRIKSENA, který svou střelou zřejmě překvapil Kickerta. Stejně jako při prvním gólu domácích i zde si ještě celou situaci rozhodčí zkontrolovali u videa. Asistence: Martin Gran, Dan Kissel.
    43:00 Dan KISSEL - 4:1
     
    43:00
    Stavanger právě vstřelil branku! Hosté mažou nulu na kontě vstřelených branek a konečně se v utkání prosazují! DAN KISSEL vystřelil z levého kruhu pro vhazování a brankář Kickert ve stoje nedokázal včas zareagovat. Asistence: Simon Bourque, Nick Dineen.
    39:50 BOURKE - 4:0
     
    39:50
    Salzburg právě vstřelil branku! Výsledkově hrůzná třetina pro hostující Stavanger pokračuje! TROY BOURKE vyslal svižnou střelu z pravého kruhu pro vhazování a kotouč prošel až do sítě. Asistence: Mario Huber, Chay Genoway,.
    27:17 GENOWAY - 3:0
     
    27:17
    Salzburg právě vstřelil branku! Studená sprcha pro hostující celek! Domácí hokejisté udeřili podruhé v krátkém sledu. Bourke předvedl svůj výtečný přehled, když se obtočil kolem branky a posléze našel CHAYE GENOWAYE. Druhý jmenovaný uklidil kotouč do sítě i za nechtěné pomoci hostujícího hráče. Asistence: Troy Bourke, Paul Lukas Stapelfeldt.
    25:32 Paul HUBER - 2:0
     
    25:32
    Salzburg právě vstřelil branku! A výsledkem všeho je druhý vstřelený gól! PAUL HUBER obdržel přesnou přihrávku od Thalera na levý kruh pro vhazování, odkud i s notnou dávkou štěstí propálil bezmocného Holma. Asistence: Lucas Thaler, Philipp Peter Wimmer.
    20:20 Peter SCHNEIDER - 1:0
     
    20:20
    Salzburg právě vstřelil branku! A máme tu první gól! Domácí hokejisté udeřili z rychlého kontru, když dorazil kotouč za záda brankáře Holma PETER SCHNEIDER. Salzburg jde do vedení. Sudí si ještě jeli zkontrolovat situaci na video, zda Schneider úmyslně kotouč nekopl. Gól platí. Asistence: Thomas Raffl.

    Petr Pavlík

    Góly a asistencie: 21. Schneider (T. Raffl), 26. P. Huber (Thaler, Wimmer), 28. Genoway (Bourke, Stapelfeldt), 40. Bourke (M. Huber, Genoway), 59. T. Raffl (Nissner) – 43. Kissel (Bourque, Dineen), 44. Henriksen (Gran, Kissel)


    EC Red Bull Salzburg: Kickert (Tolvanen) – Robertson, Murphy, Stapelfeldt, Genoway, Wimmer, Lewington, Schreier, Harnisch – T. Raffl, Nissner, Schneider – Wukovits, Bourke, M. Huber – Hochkofler, Baltram, Payerl – P. Huber, Auer, Thaler.
    Tréner: Oliver David

    Stavanger Oilers: Holm (Hoekstra) – Watson, Klavestad, Bourque, Østby, Bjerke, Bryhnisveen – Hoff, Strandborg, Karlsen – Kissel, Dineen, Gran – Elvsveen, Mauldin, Henriksen – Husebø, Calik, Wick Karlsen.
    Tréner: Anders Gjøse

    Rozhodca: Ofner, Nikolić – Nothegger, Riecken

    Diváci: 1 192