Tappara – Skellefteå 3:5 (kon.) | Pardubice – Ingolstadt 6:1 (kon.) | Ženeva – Rouen 9:1 (kon.)
Belfast Giants – Bolzano 4:0 (kon.) | Salzburg – Stavanger 5:2 (kon.)
koniec
EC Red Bull Salzburg
5:2 (0:0, 4:0, 1:2)
Stavanger Oilers
cz Sobota 09.09.2023, 20:20 • Eisarena, Salzburg • Liga majstrov • 4. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    45:22
    Ani teď komplikace pro Salzburg nekončí. Sudí má zdviženou pravici a hodlá opět vylučovat. Na trestnou lavici míří Thomas Raffl (SLZ), tentokrát za podrážení.
     
    42:51
    A pozor, komplikace pro Red Bull narůstají. Za hákování je tentokrát odvelen na trestnou lavici zkušený útočník Thomas Raffl (SLZ) a domácí budou hrát ve třech.
     
    41:15
    Pozor, bude se vylučovat z domácích řad. Za hákování odjel na trestnou lavici Benjamin Nissner (SLZ), který vyfasoval dvě trestné minuty za hákování.
     
    39:11
    Bude se teprve podruhé v utkání vylučovat. Hosté hráli v šesti, čehož si rozhodčí všimli. Na trestnou lavici zamířil odpykat trest Christoffer Karlsen (STV).
     
    14:43
    A je to právě onen zmiňovaný Tim Luca Harnisch (SLZ). Domácí hráč vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za nedovolené bránění a už sedí na trestné lavici.

    Petr Pavlík

    Góly a asistencie: 21. Schneider (T. Raffl), 26. P. Huber (Thaler, Wimmer), 28. Genoway (Bourke, Stapelfeldt), 40. Bourke (M. Huber, Genoway), 59. T. Raffl (Nissner) – 43. Kissel (Bourque, Dineen), 44. Henriksen (Gran, Kissel)


    EC Red Bull Salzburg: Kickert (Tolvanen) – Robertson, Murphy, Stapelfeldt, Genoway, Wimmer, Lewington, Schreier, Harnisch – T. Raffl, Nissner, Schneider – Wukovits, Bourke, M. Huber – Hochkofler, Baltram, Payerl – P. Huber, Auer, Thaler.
    Tréner: Oliver David

    Stavanger Oilers: Holm (Hoekstra) – Watson, Klavestad, Bourque, Østby, Bjerke, Bryhnisveen – Hoff, Strandborg, Karlsen – Kissel, Dineen, Gran – Elvsveen, Mauldin, Henriksen – Husebø, Calik, Wick Karlsen.
    Tréner: Anders Gjøse

    Rozhodca: Ofner, Nikolić – Nothegger, Riecken

    Diváci: 1 192