Tappara – Skellefteå 3:5 (kon.) | Pardubice – Ingolstadt 6:1 (kon.) | Ženeva – Rouen 9:1 (kon.)
Belfast Giants – Bolzano 4:0 (kon.) | Salzburg – Stavanger 5:2 (kon.)
koniec
EC Red Bull Salzburg
5:2 (0:0, 4:0, 1:2)
Stavanger Oilers
cz Sobota 09.09.2023, 20:20 • Eisarena, Salzburg • Liga majstrov • 4. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek již definitivně vše, děkuji všem za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit zase někdy příště na počtenou! (22:37:07)
     
    Je konec! Hosté sice dvěma góly zásluhou Dana Kissela a Anderse Henriksena zdramatizovali průběh utkání, ale vše ukončil Thomas Raffl. Zkušený útočník ve službách Salzburgu přidal pátou branku svého týmu v utkání a zároveň uzavřel gólový účet zápasu. Salzburg si připisuje cenné tři body, Stavanger po porážce v Pardubicích neuspěl ani v Rakousku.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Poslední minuta třetí třetiny i celého zápasu. Utkání se už jen dohrává, domácí hokejisté pátým gólem definitivně potvrdili své vítězství.
    58:35 T. RAFFL - 5:2
     
    58:35
    Salzburg právě vstřelil branku! Nyní jsem to zakřikl, máme zřejmě rozhodnuto! THOMAS RAFFL osamocen v útočném pásmu bez jakýkoliv problémů poslal kotouč do opuštěné hostující branky a pečetí vítězství Salzburgu. Asistence: Benjamin Nissner.
     
    58:00
    Hosté už hrají v šesti a zkouší risk bez brankáře! Domácí hokejisté jsou zataženi před svým brankářem a jen ztěžka se dostávají do středního pásma.
     
    57:15
    Anders Henriksen se dostal do útočného pásma a vyslal svižnou ránu. Na brankovišti pracoval Strandborg, leč neúspěšně. Škoda pro hosty.
     
    56:35
    Tim Luca Harnisch odehrál kotouč za svou brankou a domácí už nikam nespěchají. Salzburští hokejisté se soustředí spíše na pečlivou činnost v obraně.
     
    55:48
    Auer spěchal zpátky do obranného pásma, aby zamezil případnému nebezpečí. Domácí hokejisté se o pár chvil později srovnali a zažehnali veškeré nebezpečí.
     
    55:25
    A další zákrok brankáře ve službách Stavangeru. Holm si tentokrát počíhal na svižnou střelu Schneidera od pravého mantinelu. Hra je přerušena.
     
    55:11
    Dennis Robertson vyzkoušel své střelecké štěstí, ale marně. Holm byl připravený na svém místě a nepřipustil jakékoliv komplikace.
     
    54:25
    Ali Wukovits vyslal jedovatou ránu, která byla nepřesná. Hosté posléze dostávají hru na druhou stranu kluziště, kde je připravený se svými zákroky Kickert.
     
    54:10
    Bourkeho formace míří na střídačku, hra je na chvíli přerušena. Následuje komerční přestávka, po které budeme pokračovat. Dočkáme se nyní nějakého dramatu?
     
    53:39
    Simon Bourque nahodil kotouč od mantinelu směrem na salzburskou branku, ale Kickert byl znovu dobře připravený. Hostům se čas na vyrovnání pomalu krátí.
     
    52:56
    Tohle byla ojedinělá šance pro hostující Stavanger! Christoffer Karlsen mířil sám na brankáře Kickerta, kterého však svou střelou nepřekonal.
     
    52:35
    Cliff Watson musel rychle couvat do obranného pásma, jelikož sudí signalizovali, že nebudou pískat zakázané uvolnění. Hra pokračuje.
     
    51:50
    Greg Mauldin se na chvíli dostal ke kotouči za útočnou modrou čárou, ale domácí obránci posléze přeci jen zapracovali a nedovolili žádné větší komplikace.
     
    50:47
    Mario Huber se ocitl už v dobré pozici a domácí ohrozili Holma. Hostující brankář vše zvládl a kotouč končí v rohu kluziště. Oba celky předvádí své útočné choutky.
     
    50:15
    Troy Bourke vystihl nepřesnou rozehrávku hostí v obranném pásmu, ale domácí útočník nebyl v ideální pozici a raději vyjel až do středního pásma.
     
    49:25
    Elvsveen udržel kotouč proti domácím borcům a hosté zůstali chvíli usazeni v útočném pásmu. Kickert mohl zůstat v klidu a hra může v klidu pokračovat dál.
     
    48:35
    Luca Auer spěchal za kotoučem do útočného pásma, kde naháněl jednoho z protihráčů, ale hosté celou situaci zvládli a kotouč posléze vyvezli na druhou stranu.
     
    48:06
    Krušné chvíle pro domácí! Ludvig Hoff nebezpečně dorážel na brankovišti, ale Kickert celou situaci se svou obranou ustál bez úhony.
     
    47:55
    Karlsen projel do útočného pásma a posléze předal puk do tandemu svému spoluhráči. Rána jednoho z hostí ale nebyla přesná. Následuje pauza.
     
    46:38
    Mario Huber v přečíslení udělal pěknou stahovačku couvajícímu obránci, ale domácí útočník nebyl při svém počínání úspěšný. Škoda pro domácí tým.
     
    46:02
    Tohle nebylo vůbec špatné! André Strandborg se proháčkoval přes posledního obránce, ale v rozhodující chvíli střílel nepřesně.
     
    45:31
    Salzburští hokejisté se v úvodu svého oslabení brání na výbornou a posílají kotouč přes všechny čáry až na druhou stranu kluziště. Hosté začínají až od Holma.
     
    45:22
    Ani teď komplikace pro Salzburg nekončí. Sudí má zdviženou pravici a hodlá opět vylučovat. Na trestnou lavici míří Thomas Raffl (SLZ), tentokrát za podrážení.
     
    44:46
    Peter Hochkofler napadal hostující rozehrávku, ale norský celek se přeci jen dostal do útočného pásma. Kickert si svou bližší tyčku pohlídal a hra pokračuje dál.
     
    44:05
    Christoffer Karlsen ztratil v osobním souboji helmu a musel spěchat na střídačku. Mezitím se hra přesunula do útočného pásma k Holmovi, který nemusel zasahovat.
     
    43:28
    Přesilová hra hostí pokračuje i nadále a Stavanger je rázem zpátky v utkání. Domácí hokejisté jsou možná trochu zaskočeni, ale snaží se pracovat na sto procent.
    43:17 HENRIKSEN - 4:2
     
    43:17
    Stavanger právě vstřelil branku! To jsou věci! Hosté pokračovali v klasické početní výhodě a snižují na rozdíl dvou branek! Martin Gran našel hokejku ANDERSE HENRIKSENA, který svou střelou zřejmě překvapil Kickerta. Stejně jako při prvním gólu domácích i zde si ještě celou situaci rozhodčí zkontrolovali u videa. Asistence: Martin Gran, Dan Kissel.
    43:00 Dan KISSEL - 4:1
     
    43:00
    Stavanger právě vstřelil branku! Hosté mažou nulu na kontě vstřelených branek a konečně se v utkání prosazují! DAN KISSEL vystřelil z levého kruhu pro vhazování a brankář Kickert ve stoje nedokázal včas zareagovat. Asistence: Simon Bourque, Nick Dineen.
     
    42:51
    A pozor, komplikace pro Red Bull narůstají. Za hákování je tentokrát odvelen na trestnou lavici zkušený útočník Thomas Raffl (SLZ) a domácí budou hrát ve třech.
     
    42:24
    André Strandborg předal kotouč Karlsenovi a druhý jmenovaný vyzkoušel svou bekhendovou mušku! Kickert bez obtíží zasáhl a přerušil hru.
     
    41:53
    Red Bull se v klidu brání a posílá kotouč přes všechny čáry. Brankář Holm vypomáhá svým spoluhráčům s rozehrávkou a čas se pomalu, ale jistě krátí.
     
    41:15
    Pozor, bude se vylučovat z domácích řad. Za hákování odjel na trestnou lavici Benjamin Nissner (SLZ), který vyfasoval dvě trestné minuty za hákování.
     
    40:55
    Nissner předal kotouč zadovkou po mantinelu svému spoluhráči, což hosté přečetli a v klidu dostali hru do středního pásma. Přesilová hra se pomalu blíží ke konci.
     
    40:05
    Domácí hokejisté ještě dohrávají něco málo přes minutu ze své klasické početní výhody z konce druhého dějství. Holm zatím nemusel zasahovat a hra pokračuje.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně ve 22:00 hodin.
     
    Druhá třetina je za námi a oproti té první jsme se dočkali hned čtyř branek. Domácí hokejisté udeřili téměř v každé pasáži hry. Prosadil se Peter Schneider, Paul Huber a posléze přidal dva přesné zásahy Troy Bourke. Zdramatizují hosté koncovku duelu?
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:50 BOURKE - 4:0
     
    39:50
    Salzburg právě vstřelil branku! Výsledkově hrůzná třetina pro hostující Stavanger pokračuje! TROY BOURKE vyslal svižnou střelu z pravého kruhu pro vhazování a kotouč prošel až do sítě. Asistence: Mario Huber, Chay Genoway,.
     
    39:11
    Bude se teprve podruhé v utkání vylučovat. Hosté hráli v šesti, čehož si rozhodčí všimli. Na trestnou lavici zamířil odpykat trest Christoffer Karlsen (STV).
     
    38:46
    Hochkofler dojel puk v rohu útočného pásma a domácí pokračovali v akci. V následném souboji u mantinelu byli úspěšnější hosté, kteří vyvezli kotouč do bezpečí.
     
    38:05
    Domácí jsou i nadále v tlaku a dokonce i střídají. Rána od modré čáry prosvištěla jen těsně vedle hostující branky. Velké štěstí pro Holma.
     
    37:39
    Troy Bourke udělal oblouk u mantinelu a kotouč měl na hokejce Wukovits. Brankář Holm musí být znovu ve střehu, ale hostující obrana mu značně pomáhá.
     
    36:50
    Dennis Robertson spolupracoval se svými parťáky v hloubi útočného pásma, kde ale domácí nebyli úspěšní. Ludvig Hoff vyhodil kotouč alespoň do neutrální zóny.
     
    36:29
    Na ledě se objevilo trochu sněhu, konkrétně před salzburskou střídačkou. Ledaři vše vyřešili a po kratičké pauze můžeme pokračovat ve hře. Vhazuje se v útočném pásmu hostí.
     
    36:29
    Hosté rychle přenesli hru na opačný konec kluziště a Kickert musel po delší době pořádně zasahovat. Hra je přerušena a následuje krátká komerční pauza.
     
    35:49
    Paul Huber si vybral Murphyho, který předal puk dál a poté střílel Robertson! Kotouč se odrazil do prostoru před brankou, ale nikdo jej za záda Holma neposlal.
     
    35:25
    Florian Baltram předal kotouč zadovkou svému spoluhráči, ale Robertson na modré čáře zazmatkoval a domácí ztratili hru v útočném pásmu. Hrajeme dál.
     
    34:24
    Bourque neúspěšně bojoval u mantinelu o kotouč, ale posléze se hosté přeci jen dostali až na druhou stranu kluziště. Karlsen s Kisselem ale nebyli úspěšní.
     
    34:15
    Ryan Murphy raději zacouval zpátky do obranného pásma a neriskoval nějaké komplikace. Oba celky mezitím poslaly na ledovou plochu čerstvou sílu.
     
    32:57
    Dennis Robertson vysunutý v hloubi útočného pásma na chvíli zaměstnal hostující obranu, ale o pár vteřin později se norský celek přeci jen dostává do bezpečí.
     
    32:20
    Andreas Klavestad nepřesně rozehrál na své spoluhráče a těžit z toho mohli domácí. Hochkofler ale neúspěšně spolupracoval se svými parťáky a hra pokračuje dál.
     
    31:09
    Martin Gran obkroužil snad celé útočné pásmo a posléze hosté vyslali nebezpečnou ránu z velké dálky. Kickert i přesto měl potíže, ale vše zvládl.
     
    30:30
    Jeden z hostujících obránců se nestačil včas zorientovat a byly z toho problémy pro Stavanger. Vše vyřešil připravený Holm, který poslal kotouč do bezpečí.
     
    30:11
    Mario Huber v přečíslení tří proti jednomu nabil svému spoluhráči, ale Holm se výborně stačil přesunout a zamezil další pohromě.
     
    29:15
    Sondre Bjerke se rozhlédl a vyslal dobrou střelu od modré čáry. Kickert toho moc neviděl, ale přesto to pro domácí celek dobře dopadlo. Hra pokračuje dál.
     
    28:18
    Hosté vystrčili růžky a mohli snížit. Christoffer Karlsen byl hodně aktivní v prostoru před brankou, ale hostující útočník nebyl úspěšný.
    27:17 GENOWAY - 3:0
     
    27:17
    Salzburg právě vstřelil branku! Studená sprcha pro hostující celek! Domácí hokejisté udeřili podruhé v krátkém sledu. Bourke předvedl svůj výtečný přehled, když se obtočil kolem branky a posléze našel CHAYE GENOWAYE. Druhý jmenovaný uklidil kotouč do sítě i za nechtěné pomoci hostujícího hráče. Asistence: Troy Bourke, Paul Lukas Stapelfeldt.
     
    26:50
    Ryan Murphy kombinoval s Robertsonem v obranném pásmu a domácí se propracovali do šance! Wukovitsova rána nebyla gólově úspěšná.
     
    26:15
    Domácí stále nemají dost a chtějí přidat další vstřelenou branku. Hosté se mezitím musí v hlavách srovnat a soustředit se na další průběh celého utkání.
    25:32 Paul HUBER - 2:0
     
    25:32
    Salzburg právě vstřelil branku! A výsledkem všeho je druhý vstřelený gól! PAUL HUBER obdržel přesnou přihrávku od Thalera na levý kruh pro vhazování, odkud i s notnou dávkou štěstí propálil bezmocného Holma. Asistence: Lucas Thaler, Philipp Peter Wimmer.
     
    25:25
    Paul Huber spolu s Lucasem Thalerem vybojovali kotouč v útočném pásmu a rozjeli svou kombinaci. Hosté nestíhají a domácí jsou znovu ve velkém tlaku.
     
    24:46
    Adam Payerl se obtočil s kotoučem na hokejce a zkoušel ihned zasunout k tyči. Domácí forvard narazil na připravené Holmovy betony.
     
    24:09
    Dan Kissel poslal kotouč do brankoviště z nulového úhlu a před brankou hlídkoval připravený Gran. Druhý jmenovaný se už k dorážce nedostal.
     
    23:27
    Na druhé straně pro změnu předvedl svůj další úspěšný zákrok Kickert. Domácí gólman podržel puk ve své lapačce a za malou chvíli se bude vhazovat.
     
    23:11
    Brankář Henrik Holm znovu připravený na svém místě. Salzburští hokejisté jsou v posledních minutách mírně aktivnějším týmem, ale hostující obrana odolává.
     
    22:14
    Lewington musel dávat pozor na napadajícího protihráče a domácí zadák zvládl vše na výbornou. Hraje se převážně ve středním pásmu, nikdo nechce udělat chybu.
     
    21:20
    Simon Bourque vyčkal na své spoluhráče za brankou a hosté rozjeli novou útočnou akci. Ta se však zasekla v samotném zárodku, konkrétně v neutrální zóně.
     
    20:50
    Dennis Robertson nevyhodil kotouč do středního pásma a hosté pokračovali v rychlém tlaku. Brankář Kickert zatím nemusel zasahovat a hra pokračuje dál.
    20:20 Peter SCHNEIDER - 1:0
     
    20:20
    Salzburg právě vstřelil branku! A máme tu první gól! Domácí hokejisté udeřili z rychlého kontru, když dorazil kotouč za záda brankáře Holma PETER SCHNEIDER. Salzburg jde do vedení. Sudí si ještě jeli zkontrolovat situaci na video, zda Schneider úmyslně kotouč nekopl. Gól platí. Asistence: Thomas Raffl.
     
    20:11
    Christoffer Karlsen nezpracoval kotouč na útočné modré čáře, ale hosty to mrzet příliš nemusí. Domácí hokejisté totiž vyhazují kotouč na zakázané uvolnění.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně ve 21:05 hodin.
     
    V závěrečných vteřinách prvního dějství ještě střílel od modré čáry Thomas Raffl, ale nepřesně. Máme za sebou prvních dvacet minut a na první gól zatím čekáme. Oba celky měly své šance, ale brankáři drží své spoluhráče nad vodou. Dočkáme se ve druhé třetině?
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:17
    Hosté vyvezli puk na druhou stranu kluziště zásluhou Dana Kissela a hostující pětice může v klidu vystřídat. První třetina se pomalu chýlí ke svému konci.
     
    19:01
    Běží poslední minuta první třetiny. Troy Bourke kličkoval s kotoučem na hokejce v hloubi útočného pásma, nicméně do nějaké větší šance se neprobojoval.
     
    18:05
    Uběhlo jen pár vteřin a sudí znovu hru přerušují. Vhazovat se bude tentokrát po levé ruce brankáře Davida Kickerta, který v posledních chvílích likvidoval šance hostí.
     
    17:58
    Hra je nyní přerušena, jelikož domácí hokejisté vyhodili kotouč na zakázané uvolnění. Za malou chvíli se bude vhazovat v obranném pásmu Salzburgu.
     
    17:18
    Peter Hochkofler přejel útočnou modrou čáru a posléze vypálil. Prudká rána domácího útočníka nebyla vůbec špatná, ale chyběla jí větší přesnost.
     
    17:05
    První třetina se pomalu chýlí ke svému konci a na první branku čekáme. Domácí hrají v plném počtu hráčů na ledové ploše a zároveň míří do útočného pásma.
     
    16:11
    Až nyní se hosté pořádně usadili v útočné zóně. Kissel v dobré pozici vybízel někoho ze spoluhráčů na teč, nicméně kotouč nikdo nezachytil.
     
    15:43
    Minuta z přesilové hry je minulostí a norský celek zatím nedokázal na delší dobu zaměstnat brankáře Kickerta. Salzburští hráči se brání velmi úspěšně.
     
    15:20
    Domácí hokejisté se zatím brání v klidu a poslali kotouč přes všechny čáry až na druhou stranu kluziště. Obránce Klavestad musí rozjet novou útočnou akci.
     
    14:43
    A je to právě onen zmiňovaný Tim Luca Harnisch (SLZ). Domácí hráč vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za nedovolené bránění a už sedí na trestné lavici.
     
    14:28
    Harnisch po úspěšném boji za brankou soupeře nepřesně rozehrál a vyhnal svůj tým do středního pásma. Sudí signalizují nedovolený zákrok, bude se vylučovat.
     
    14:05
    Tim Luca Harnisch se dobře vrátil do obranného pásma a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Oba celky poslaly na ledovou plochu čerstvé síly.
     
    13:15
    Anders Henriksen dojel puk u mantinelu v útočném pásmu, ale posléze si nerozuměl se svými spoluhráči. Domácí hokejisté rychle obrátili hru na opačnou stranu.
     
    12:30
    Peter Schneider chtěl sklepnout kotouč ze vzduchu, ale rakouský útočník nebyl úspěšný. Hosté dostali hru alespoň do středního pásma a můžeme pokračovat dál.
     
    11:32
    Tohle byla zatím největší šance zápasu! Christoffer Karlsen střílel takřka do prázdné branky, ale hostující útočník nebyl úspěšný.
     
    10:43
    Troy Bourke udržel kotouč v útočném pásmu a posléze už z toho bylo nebezpečí pro hosty! Holm si chvíli nebyl jistý, kde má puk, ale vše zvládl.
     
    10:15
    Mario Huber posunul kotouč za soupeřovu branku a Murphy ještě pokračoval v akci. Rychlá souhra domácího týmu nevedla k úspěchu.
     
    09:35
    Peter Schneider neudržel kotouč u mantinelu v útočném pásmu a hra se rychle otočila na druhou stranu kluziště. Stavanger pomalu vystrkuje svoje růžky.
     
    09:14
    Dan Kissel využil svůj prostor a hostující útočník střelou z mezikruží prověřil Kickerta. Domácí brankář udržel kotouč ve své výstroji a zamezil případným dorážkám.
     
    08:40
    Hra je znovu na chvíli přerušena a následovat bude vhazování po levici brankáře Kickerta. Ten musel být v posledních vteřinách opravdu v pohotovosti.
     
    08:25
    Hochkofler dojížděl situaci v hloubi útočného pásma, kde se však domácí hokejisté dlouho neohřáli a hosté pro změnu míří na druhou stranu ledové plochy.
     
    07:28
    Elvsveen projel do útočného pásma a prověřil svou střelou pozornost brankáře Kickerta. Ten zasáhl svými betony a vyrazil kotouč do bezpečí.
     
    06:53
    Nyní si domácí hokejisté příliš nerozuměli při své rozehrávce a sudí píská zakázané uvolnění. Vhazovat se bude za malou chvilku po levici brankáře Kickerta.
     
    06:45
    Lewington udržel kotouč v útočném pásmu a posléze hledal mezi kruhy postaveného Schneidera. Ten se natahoval po kotouči marně a hra pokračuje dál.
     
    06:29
    Tyler Lewington využil volného prostoru u modré čáry, odkud okamžitě vypálil. Rána domácího obránce nebyla špatná, ale Holm ji bezpečně viděl a zasáhl.
     
    06:18
    Domácí nemohli pokračovat ve své útočné akci, jelikož sudí píská postavení mimo hru. Jeden z domácích hráčů byl v pásmu dříve než kotouč. Následuje pauza.
     
    05:38
    Greg Mauldin se probíjel přes bránícího protihráče za soupeřovou brankou a posléze mu přijeli na pomoc ještě jeho spoluhráči. Kickert musel být v pohotovosti.
     
    05:05
    Hosté se konečně dostali do útočného pásma a brankář Kickert je poprvé v utkání v permanenci. Salzburští obránci si se vším poradili a uklidnili situaci.
     
    04:28
    Peter Hochkofler v pozici falešného obránce zkoušel vypálit od modré čáry, ale jeho střelecký pokus skončil sražený mimo tři tyčce. Hra pokračuje dál.
     
    03:50
    Mario Huber se dostal do velké šance v útočném pásmu a zkoušel ihned vypálit. Rána domácího útočníka neměla gólové parametry.
     
    03:15
    Stavanger se od začátku utkání nedokázal propracovat na delší časový úsek do útočného pásma a v posledních minutách je pod velkým tlakem soupeře.
     
    02:43
    Ryan Murphy vybojoval kotouč u mantinelu a rázem z toho byla šance. Robertson posunul kotouč Mariu Huberovi, který mířil těsně vedle.
     
    02:03
    Hosté byli v obranném pásmu pod slušným tlakem a výsledkem je vyhozený kotouč přes všechny čáry. Hra se po zakázaném uvolnění vrátí zpátky před Holma.
     
    01:30
    Salzburští hokejisté rotovali v útočném pásmu a Hochkoflerova formace zůstala usazena před Holmem. Ten zatím nemusel řešit ve své brance vážnější situaci.
     
    00:57
    Kristian Østby nepřesně rozehrál kotouč na svého spoluhráče v obranném pásmu, ale hosty to mrzet nemusí. Domácí se nedokázali propracovat před Holma.
     
    00:20
    Jako první se dostali do útočného pásma domácí, kteří ihned zahrozili. Peter Schneider nebyl při svém počínání úspěšný a na druhou stranu pro změnu míří hosté.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Krásný večer u pokračování Ligy mistrů. Čtvrté hrací kolo nejprestižnější evropské hokejové soutěže je v plném proudu a my se společně ve večerních hodinách zaměříme na duel mezi Salzburgem a Stavangerem. Úvodní buly bude vhozeno přesně ve 20:20 hodin, přeji všem příjemnou a ničím nerušenou zábavu.
     
    Stavanger má na kontě z devíti možných bodů pouze jeden. Norský klub sice předvedl ve druhém utkání famózní návrat do zápasu proti Växjö, kdy čtyřmi údery ve třetí části vyrovnal, ale svůj obrat v nájezdech už nedotáhl. Svěřenci trenéra Gjøseho chtěli navázat na rozdělanou práci v Pardubicích, kde ovšem neuspěli a podlehli českému účastníkovi v poměru 1:5.
     
    Salzburg neprožívá zatím vydařenou základní část Ligy mistrů, jelikož z prvních třech utkání zaznamenal tři porážky a neuzmul ani bod. Rakouský celek byl nejblíže bodům ve třetím utkání, kdy vedl po krásné trefě ve vlastním oslabení v podání Chaye Genowaye, ale soupeř z Ingolstadtu otočil skóre dvěma góly a vítězství si už nenechal ujít.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:20.

    Petr Pavlík

    Góly a asistencie: 21. Schneider (T. Raffl), 26. P. Huber (Thaler, Wimmer), 28. Genoway (Bourke, Stapelfeldt), 40. Bourke (M. Huber, Genoway), 59. T. Raffl (Nissner) – 43. Kissel (Bourque, Dineen), 44. Henriksen (Gran, Kissel)


    EC Red Bull Salzburg: Kickert (Tolvanen) – Robertson, Murphy, Stapelfeldt, Genoway, Wimmer, Lewington, Schreier, Harnisch – T. Raffl, Nissner, Schneider – Wukovits, Bourke, M. Huber – Hochkofler, Baltram, Payerl – P. Huber, Auer, Thaler.
    Tréner: Oliver David

    Stavanger Oilers: Holm (Hoekstra) – Watson, Klavestad, Bourque, Østby, Bjerke, Bryhnisveen – Hoff, Strandborg, Karlsen – Kissel, Dineen, Gran – Elvsveen, Mauldin, Henriksen – Husebø, Calik, Wick Karlsen.
    Tréner: Anders Gjøse

    Rozhodca: Ofner, Nikolić – Nothegger, Riecken

    Diváci: 1 192