NY Rangers – Carolina 2:3 (kon.) | Washington – Columbus 6:7 (po pr.) | Philadelphia – Florida 6:3 (kon.)
NJ Devils – Minnesota 1:2 (po pr.) | Buffalo – Nashville 3:7 (kon.) | Boston – Ottawa 2:1 (kon.)
Montreal – Tampa Bay 3:2 (kon.) | NY Islanders – Toronto 7:2 (kon.) | Winnipeg – Arizona 2:1 (kon.)
St. Louis – Detroit 2:3 (0:1 po s.n.) | Dallas – Seattle 4:5 (po pr.) | Anaheim – Calgary 1:5 (kon.)
Vancouver – Vegas 3:4 (kon.)
koniec po predl.
Dallas Stars
4:5 (1:2, 0:1, 3:1 - 0:1)
Seattle Kraken
cz Streda 22.03.2023, 01:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:52 Adam LARSSON - 4:5
     
    61:52
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken přeci jen odjíždí z Texasu s oběma body, když McCann po pravém mantinelu vyslal do útoku ADAMA LARSSONA, na kterého domácí trochu zapomněli a obránce Seattlu využil své rychlosti, když jen objel Oettingera a zakončil touš do zcela odkryté brány. Asistence: Jared McCann, Alex Wennberg.
    59:59 Jamie BENN - 4:4
     
    59:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    STARS VYROVNÁVAJÍ ZÁPAS V POSLEDNÍ VTEŘINĚ!!! Heiskanenovu střelu z modré čáry se hostům podařilo zblokovat na hůl Hintze, jehož dorážka ještě skončila na betonech Daccorda, ale puk se odrazil příhodně pro kapitána JAMIEHO BENNA, jenž ho už dopravil do hostující klece. Asistence: Roope Hintz, Miro Heiskanen.
     
    59:23
    Dallas si bere svůj oddechový čas.
     
    57:30
    Oettinger zůstává na své střídačce a domácí jsou znova v šesti!
    56:34 Joe PAVELSKI - 3:4
     
    56:34
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars hned v úvodu své power play snižují na rozdíl jediné branky. Benn zpoza klece nahrál do pravého kruhu Dadonovi, jenž poslal parádní pas na JOE PAVELSKÉHO, který ho už usměrnil do hostující klece. Asistence. Jevgenij Dadonov, Jamie Benn.
     
    56:30
    Stars odvolávají svého brankáře!
     
    54:45
    Dave Hakstol (SEA) si však bere svou coach challenge, jelikož se domnívá, že zde šlo o nedovolené bránění brankáři.
     
    54:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    A tak domácí hokejisté ještě vykřesávají naději, když se Domi natlačil před bránu Seattlu, kde se svým zakončením neuspěl, ale touš se odrazil na hůl TY DELLANDREA, jenž ho napálil do hostující klece. Asistence: Max Domi.
    54:03 Brandon TANEV - 2:4
     
    54:03
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken zřejmě rozhoduje o tom, že dva body pojedou pryč z Dallasu, když Geekie zpoza klece poslal parádní pas do slotu, kde byl připravený BRANDON TANEV, jenž pohotovou střelou překonává Oettingera. Asistence: Morgan Geekie, Carson Soucy.
     
    47:18
    Přesilová hra Dallasu končí předčasně, protože dvě minuty za nedovolené bránění dostává Miro Heiskanen (DAL), kterému se jeho trest rozhodně nelíbí.
     
    46:09
    Yanni Gourde (SEA) oslabuje svůj tým na dvě minuty za sekání. Tohle by mohlo být klíčové oslabení Seattlu.
    43:57 Wyatt JOHNSTON - 2:3
     
    43:57
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars snižují na rozdíl jediné branky! Suter poslal touš z modré čáry k bráně Seattlu na hůl Benna, který poté vybídl ke skórování mladého WYATTA JOHNSTONA, jenž už jen napálil touš do zcela odkryté klece a skóruje už ve svém pátém utkání za sebou. Asistence: Jamie Benn, Ryan Suter.
     
    30:37
    Přesilovou hru si už vyzkouší i hostující hokejisté ze Seattlu, protože na dvě minuty za hákování je vyloučen kapitán Stars Jamie Benn (DAL).
     
    28:09
    Stars budou hrát další přesilovou hru, protože dvě minuty za podrážení dostává Carson Soucy (SEA), který hodně zbytečně při napadání podrazil Glendeninga.
     
    25:29
    Dallas bude hrát druhou přesilovou hru v utkání, protože dvě minuty za hákování dostává Jesper Frödén (SEA).
    21:37 Jared MCCANN - 1:3
     
    21:37
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken se znova prosazuje díky rychlému protiútoku, ve kterém nakonec Eberle poslal touš před bránu Dallasu a JARED MCCANN jej jednoruč nasměroval za záda Oettingera. Asistence: Jordan Eberle, Jamie Oleksiak.
    12:20 Daniel SPRONG - 1:2
     
    12:20
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken se dostal do rychlého protiútoku dvou na jednoho, kde nakonec DANIEL SPRONG volil přímou střelu po ledě, která projela mezi betony Oettingera. Asistence: Adam Larsson, Brandon Tanev.
     
    04:28
    Domácí hokejisté mohli jít hned i do vedení, když se do obrovské šance dostal kapitán Dallasu Jamie Benn, avšak toho vychytal Daccord.
    03:52 Miro HEISKANEN - 1:1
     
    03:52
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Tak to je hodně šťastná branka Dallasu, když Robertson přenechal kotouč na modré čáře MIROVI HEISKANENOVI, jehož následné nahození sice bránu minulo, jenže od zadního plexiskla se touš odrazil zpět do Daccorda, který si touš poté srazil do vlastní sítě. Asistence: Jason Robertson, Joe Pavelski.
     
    03:13
    Will Borgen (SEA) je prvním vyloučeným hráčem v tomto utkání, když obránce Seattlu dostává dvě minuty za držení.
    02:32 Brandon TANEV - 0:1
     
    02:32
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken se dostává z ničeho nic do vedení, když Sprong dostal po pravé straně touš do útočného pásma, odkud ho poslal před domácí klec a zde parádně tečoval puk BRANDON TANEV, jenž ho nasměroval za záda Oettingera. Asistence: Daniel Sprong, Carson Soucy.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 4. Heiskanen (J. Robertson, Pavelski), 44. W. Johnston (Ja. Benn, R. Suter), 57. Pavelski (Dadonov, Ja. Benn), 60. Ja. Benn (Hintz, Heiskanen) – 3. B. Tanev (Sprong, Soucy), 13. Sprong (A. Larsson, B. Tanev), 22. McCann (Eberle, Oleksiak), 55. B. Tanev (Geekie, Soucy), 62. A. Larsson (McCann, Wennberg)


    Dallas Stars: Oettinger (Poirier) – Heiskanen, C. Miller, Lindell, Hakanpää, R. Suter, Hanley – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Domi, Faksa, Dellandrea – Ja. Benn, W. Johnston, Dadonov – Kiviranta, Glendening, F. Olofsson.
    Tréner: Peter DeBoer

    Seattle Kraken: Daccord (Mar. Jones) – Dunn, A. Larsson, Oleksiak, Borgen, Soucy, Schultz – Tolvanen, Gourde, Bjorkstrand – McCann, Beniers, Eberle – Schwartz, Wennberg, B. Tanev – Geekie, Sprong, Frödén.
    Tréner: Dave Hakstol

    Rozhodca: Dwyer, Blandina – McNamara, Pancich

    Diváci: 18 532