Getafe – Espanyol 1:2 (kon.) | Almería – Atlético Madrid 1:1 (kon.)
koniec
UD Almería
1:1 (1:1)
Atlético Madrid
cz Nedeľa 15.01.2023, 16:15 • Power Horse Stadium – Estadio de los Juegos Mediterráneos (Almería) • Španielska LaLiga • 17. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Statistiky zápasu:
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 9:3. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 14:12. (18:14:34)
     
    Souboj Almeríe s Atléticem Madrid končí remízou 1:1, což je skóre, které platilo už po prvním poločase. V 18. minutě poslal hosty do vedení Ángel Correa, za nováčka pak srovnal El Bilal Touré. Po změně stran se dlouho nic moc nedělo až do 70. minuty. Pak domácí přežili v rozmezí několika minut tři velké šance Los Colchoneros. První dvě měl Morata, jenž nejprve hlavičkoval mimo a poté ho vychytal brankář Fernando. Ten pak svůj tým podržel také proti Correově příležitosti. V závěru naopak hostům zkomplikoval situaci střídající Reguilón, jenž se nechal vyloučit po druhé žluté kartě. Na výsledku 1:1 se už ale nic nezměnilo.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Domácí ubránili standardní situaci a ve třech mohli vyrazit do rychlého protiútoku. Eguaras ale situaci vyřešil špatnou přihrávkou, kterou sebral vracející se Saúl!
     
    90+4
    Rodrigo Ely také odejde ze zápasu se žlutou kartou ve statistikách. Domácí stoper fauloval Moratu.
     
    90+3
    Z levé strany centroval Sergio Akieme, obrana Atlética odvrací. Domácí samozřejmě mají proti o deseti hrajícímu soupeři ofenzivní choutky.
     
    90+2
    Saúl stihl velmi rychlou žlutou kartu. Snad po 10 sekundách na trávníku fauloval.
     
    90+2
    Střídání v týmu Atlético Madrid:
    ze hřiště odchází Marcos Llorente, přichází Saúl.
     
    90+1
    Marcos Llorente hraje ve druhém poločase s chutí. Na pravém křídle obešel protihráče a namířil si to do šestnáctky. Tam už byl odzbrojen.
     
    90+1
    Utkání bude nastaveno o čtyři minuty!
     
    89
    Zápas končí předčasně pro hostujícího Sergia Reguilóna! Fotbalista, který přišel na hřiště až v průběhu druhé půle, trefil v hlavičkovém souboji loktem do tváře Rodriga Elyho. Za to dostal žlutou kartu, už druhou v rozmezí několika minut, a to automaticky znamená také vyloučení!
     
    88
    Střídání v týmu UD Almería:
    ze hřiště odchází Lucas Robertone, přichází Arnau Puigmal.
     
    87
    Álvaro Morata po centru z hloubi pole vyplaval za domácí obranou linií. Nedokázal však míč umístit tak, aby ho nasměroval mimo dosah Fernanda. Navíc byl v ofsajdu.
     
    85
    Houboulang Mendes vrazil do bránícího Sergia Reguilóna a dopustil se útočného aulu. Následně se oba hráči ještě strkali a rozhodčí tak rozdal žluté karty.
     
    83
    Lucas Robertone byl zezadu dohrán Sergiem Reguilónem. Domácímu kapitánovi se moc nechce vstávat z trávníku, nedovolený zákrok však pískán nebyl.
     
    81
    Hostující Sergio Reguilón v ofsajdu. Do konce řádné hrací doby schází deset minut.
     
    79
    Střídání v týmu UD Almería:
    ze hřiště odchází Gonzalo Melero, přichází Íñigo Eguaras,
    ze hřiště odchází Adrián Embarba, přichází Houboulang Mendes.
     
    76
    Neuvěřitelné, co v těchto minutách předvádí Fernando Martínez! Domácí brankář chytil další tutovku hostí. Marcos Llorente do třetice vypracoval pro své spoluhráče šanci. Zaběhl si dopředu na pravém křídle. Míč pak poslal do šestnáctky na Antoina Griezmanna, který předložil do ještě lepší pozice Ángelovi Correovi. Jeho střelu dokázal přesouvající se Fernando vyrazit nohama!
     
    74
    Domácí zahrávali rohový kop. Obrana Madridu ho přestála a odvrátila míč.

    Martin Augustin

    Góly: 37. Touré (Robertone) – 18. Correa (Kondogbia)

    Karty:   17. Baptistão (ALM), 67. Embarba (ALM), 85. Mendes (ALM), 90+4. Ely (ALM) – 40. Kondogbia (ATM), 85. Reguilón (ATM), 90+2. Saúl (ATM)   89. Reguilón (ATM)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 9:3. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 14:12.
    UD Almería: Fernando – A. Pozo, Ely, Brandáriz, Akieme – Melero (79. Eguaras), S. Costa, Robertone (C) (88. Puigmal) – Embarba (79. Mendes), Touré (66. L. Suárez), Baptistão (66. Ramazani).
    Náhradníci: Fuoli – Babić, Portillo, Lázaro, de la Hoz, Kaiky, Centelles.

    Tréner: Rubi

    Atlético Madrid: Oblak – Molina, Witsel, Hermoso, Reinildo (67. Reguilón) – Llorente (90+2. Saúl), Koke (C) (46. Barrios), Kondogbia, Lemar (67. Morata) – Griezmann, Correa.
    Náhradníci: Grbić – de Paul, Felipe, M. Moreno, C. Martín.

    Tréner: Diego Simeone

    Rozhodca: Sánchez – Cabañero, López