Arsenal – Manchester United 3:1 (kon.) | Leicester – Aston Villa 0:0 (kon.) | Manchester City – Watford 5:1 (kon.)
Norwich – Newcastle 0:3 (kon.) | Brentford – Tottenham 0:0 (kon.)
koniec
Manchester City
5:1 (3:1)
Watford FC
cz Sobota 23.04.2022, 16:00 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League • 34. kolo
Predzápasové kurzy
    53. Gabriel JESUS - 5:1
     
    53
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Manchester přidává pátý zásah a naděluje soupeři bůra! GABRIEL JESUS měl míč před vápnem soupeře, poslal ho doprava, kde mu do běhu narazil Kevin De Bruyne a útočník City přidává svůj čtvrtý gól v utkání, když tvrdou ranou ze vzdálenosti penalty trefil přesně k bližší tyči, Ben Foster neměl nárok na tento projektil reagovat! Sky Blues vedou 5:1! Asistence: Kevin De Bruyne.
    49. Gabriel JESUS - 4:1
     
    49
    Manchester City právě vstřelil branku!
    GABRIEL JESUS kompletuje gólem z penalty svůj hattrick a posílá City do vedení 4:1! Jeho rána z pokutového kopu mířila přesně do dolního levého rohu klece Watfordu, Ben Foster šel na opačnou stranu a k míči se tak ani nepřiblížil. Manchester tak třímá už tříbrankový náskok!
    34. RODRI - 3:1
     
    34
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Kevin De Bruyne nyní zůstal ležet na hrací ploše, když byl faulován na ose hřiště, Citizens však v akci pokračovali. Gabriel Jesus ztratil a zase získal míč na pravém křídle. Následně nacentroval před šestnáctku Watfordu, kde si RODRI zpracoval míč prvním dotykem hrudí a druhým ho poslal krásnou tvrdou střelou do levého horního rohu svatyně Sršňů! Ben Foster se po meruně natahoval zcela marně, Sky Blues vedou 3:1! Asistence: Gabriel Jesus.
    28. Hassane KAMARA - 2:1
     
    28
    Watford právě vstřelil branku!
    Ale Watford nehodlá jen spárovat a koriguje skóre! Emmanuel Dennis nyní na levém křídle poslal pěkným obloučkem kupředu HASSANA KAMARU, který ve vápně Citizens pálil z ostrého úhlu, jenže svou ranou trefil přesně k zadní tyči! Ederson se po jeho ráně natahoval marně, ačkoliv myslím, že tahle střela se chytit dala. Sršni v každém případě snižují na 1:2! Asistence: Emmanuel Dennis.
    24. Gabriel JESUS - 2:0
     
    24
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Citizens zdvojnásobují své vedení! Kevin De Bruyne dostal míč na pravé křídlo a nádherně nacentroval na zadní tyč, kde se na hraně malého vápna zjevil GABRIEL JESUS, jenž prudkou hlavičkou posílá balon do sítě a přidává tak svůj druhý zásah v tomto utkání! Manchester vede nad Watfordem 2:0! Asistence: Kevin De Bruyne.
    4. Gabriel JESUS - 1:0
     
    4
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Citizens se brzy ujímají vedení! João Cancelo nacentroval z pravého křídla na levou stranu šestnáctky. Tam si míč zpracoval Olexandr Zinčenko a prudkou přízemní přihrávkou jej poslal na malé vápno. GABRIELU JESUSOVI už zbylo jen do pasu vložit nohu, od níž se mičuda odrazila do sítě Watfordu! Manchester vede 1:0! Asistence: Olexandr Zinčenko.

    Petr Šatalík

    Góly: 4. Jesus (Zinčenko), 24. Jesus (De Bruyne), 34. Rodri (Jesus), 49. Jesus (pen.), 53. Jesus (De Bruyne) – 28. Kamara (Dennis)

    Karty:   43. Cancelo (MAC)


    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 11:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:7.
    Manchester City: Ederson – Cancelo, Rúben Dias, Laporte (63. N. Aké), Zinčenko – De Bruyne (56. Gündoğan), Rodri (70. Mahrez), Fernandinho (C) – Jesus, Sterling, Grealish.
    Náhradníci: Steffen – Egan-Riley, N. Aké, Mbete, Gündoğan, B. Silva, Foden, Palmer, Mahrez.

    Tréner: Pep Guardiola.

    Watford FC: Foster – Ngakia, Kabasele, Samir (68. Cathcart), Kamara – Moussa Sissoko (C), Louza (75. Kayembe), Cleverley – Sarr (68. João Pedro), J. King, Dennis.
    Náhradníci: D. Bachmann – Troost-Ekong, Masina, N'Koulou, Cathcart, Sema, Gosling, Kayembe, João Pedro.

    Tréner: Roy Hodgson.

    Rozhodca: Friend – Holmes, Beck.

    Diváci: 53 013