Solún – Gent 1:0 (kon.) | Arnhem – AS Rím 0:1 (kon.) | Slavia – Linz 4:1 (kon.)
Partizan – Feyenoord 2:5 (kon.) | Marseille – Bazilej 2:1 (kon.) | Leicester – Rennes 2:0 (kon.)
Eindhoven – Kodaň 4:4 (kon.) | Bodö/Glimt – Alkmaar 2:1 (kon.)
koniec
Partizan Belehrad
2:5 (1:1)
Feyenoord Rotterdam
cz Štvrtok 10.03.2022, 18:45 • Stadion Partizana, Bělehrad • Európska konferenčná liga • Osemfinále
Predzápasové kurzy
    77. Jens TOORNSTRA - 2:5
     
    77
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Nyní už Rotterdam Partizan ničí, je to 5:2! Vysokou přihrávku z pravého křídla zpracoval ve vápně soupeře Cyriel Dessers, jenž šikovně pod nohou přihrál před prázdnou bránu na malé vápno JENSI TOORNSTROVI, jenž přidává svůj druhý dnešní zásah a Feyenoord vede již o tři branky! Asistence: Cyriel Dessers.
    71. Luis SINISTERRA - 2:4
     
    71
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Feyenoord vede 4:2 po nejkrásnější střele zápasu! Nizozemské mužstvo dostalo míč kupředu vysokou přihrávkou. Odražený balon, který hlavičkoval Siniša Saničanin, se dostal přímo na kopačku LUISE SINISTERRY, jenž krásným volejem zpoza vápna poslal obloukem míč k levé tyči a Aleksandar Popović plachtil marně! Rotterdam vede o dvě trefy!
    64. Lutsharel GEERTRUIDA - 2:3
     
    64
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Feyenoord otáčí skóre a vede 3:2! Skvěle to na levé straně vymyslel Luis Sinisterra, jenž se protáhl přes tři soupeře a poslal prudký balon do malého vápna, který Aleksandar Popović vyrazil jen před sebe, tam se k balonu po teči Nelsona dostal LUTSHAREL GEERTRUIDA, jenž ho ostrou ranou poslal ke vzdálenější tyči. Tohle už Aleksandar Popović chytit nemohl, Rotterdam vede 3:2! Asistence: Reiss Nelson.
    51. Cyriel DESSERS - 2:2
     
    51
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Rotterdam opět bleskově vyrovnává! Na hranici velkého vápna nyní předvedl akrobatickou vložku Luis Sinisterra, jenž malými nůžkami poslal balon na pravou stranu velkého vápna, odkud se tvrdou ranou prosadil CYRIEL DESSERS, Aleksandar Popović si na jeho ránu sáhl, zastavit ji ale nedokázal, Feyenoord srovnává na 2:2! Asistence: Luis Sinisterra.
    46. Nemanja JOVIĆ - 2:1
     
    46
    Partizan právě vstřelil branku!
    Rohový kop Miloše Jojiće úspěch nepřinesl. Jenže o chvíli později se míč vysokým obloukem do šestnáctky Rotterdamu vrátil. Marko Milovanović ho sklepl za sebe do druhé vlny a NEMANJA JOVIĆ poslal tvrdou přízemní ránu na přední tyč, kam skákal Justin Bijlow marně! Bělehrad se v úvodní minutě druhé půle ujímá vedení 2:1!
    20. Jens TOORNSTRA - 1:1
     
    20
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Ale teď už to je 1:1! Feyenoord srovnává! Míč se dostal na hranici velkého vápna, kde krásnou narážečku předvedli Luis Sinisterra a střílející JENS TOORNSTRA, jenž parádním angličákem nedal nejmenší šanci zasáhnout brankáři Aleksandaru Popoviću a srovnává skóre na 1:1! Assitence: Luis Sinisterra.
    13. Bibras NATCHO - 1:0
     
    13
    Partizan právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe! Partizan využívá svou první příležitost a jde do vedení! Přitom asi přijde o autora branky, který se při trefě zranil. Queensy Menig na hranici velkého prostrčil míč skrz tři soupeře na osu hřiště, kde se do mičudy tvrdě opřel BIBRAS NATCHO, jenž přízemní tvrdou ranou poslal míč přesně k pravé tyči svatyně Rotterdamu a posílá Bělehrad do vedení 1:0! Asistence: Queensy Menig.

    Petr Šatalík

    Góly: 13. B. Natcho (Menig), 46. Jović – 20. Toornstra (Sinisterra), 51. Dessers (Sinisterra), 64. Geertruida (Nelson), 71. Sinisterra, 77. Toornstra (Dessers)

    Karty:   15. Menig (PAB), 78. Vujačić (PAB), 86. Holender (PAB) – 49. Aursnes (FEY)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 5:8. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 10:16.
    Partizan Belehrad: Popović – Živković (75. Lutovac), Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić (75. Holender) – Marković (C) (75. Baždar), B. Natcho (16. Jović), Menig (57. Jevtović) – Milovanović.
    Náhradníci: N. Stevanović – Holender, Pavlović, Baždar, Jevtović, Ostojić, Terzić, Miletić, Jović, Smiljanić, Lutovac, Ilić.

    Tréner: Aleksandar Stanojevič.

    Feyenoord Rotterdam: Bijlow – Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia – Toornstra (C), Aursnes, Kökçü – Nelson (81. Džahánbachš), Dessers (87. Linssen), Sinisterra.
    Náhradníci: Marciano, Jansen – Holmgren Pedersen, Džahánbachš, Linssen, R. Hendriks, Benita, Hartjes, Hendrix.

    Tréner: Arne Slot.

    Rozhodca: M. Mariani – D. Bindoni, A. Tegoni – M. Fabbri (všichni ITA).
    Štvrtok 17.03.2022
    Feyenoord - Partizan 3:1

    Góly: 45. Dessers (Toornstra), 60. Nelson (Til), 90. Linssen (Toornstra) – 62. Ricardo Gomes

    Karty:   28. Urošević (PAB)

    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 3:4. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:11.