Srbsko – Katar 4:0 (kon.) | Ukrajina – Bulharsko 1:1 (kon.) | Česko – Kuvajt 7:0 (kon.)
koniec
Česko
7:0 (2:0)
Kuvajt
cz Štvrtok 11.11.2021, 18:30 • Andrův stadion, Olomouc • Medzinárodný prípravný zápas
     
    88
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hned vzápětí ale Češi přeci jen přidávají sedmou branku. Po centru Kuchty z levé strany uklízel míč hlavou z bezprostřední blízkosti do odkryté branky JAN SÝKORA.
     
    83
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šestou branku českého týmu přidává JAN SÝKORA, který si dokázal položit obránce Kuvajtu na zem a sám před brankářem soupeře propálil vše, co mu stálo v cestě.
     
    60
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko přidává pátou branku. Centr z pravé strany mohl uklidit již Krmenčík, ovšem míč stejně jako před malou chvílí promáchl. Nicméně FILIP NOVÁK se nemýlil a dostal míč do sítě.
     
    57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Domácí vybojovali rohový kop, po kterém navyšují vedení na 4:0. Na centr Sadílka si nejlépe naběhl TOMÁŠ SOUČEK, který poslal míč hlavou do prostoru, kam Khaled Al Rasheedi neměl šanci dosáhnout.
     
    47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se hned po přestávce vrhli dopředu. Míč se v šestnáctce dostal ke Krmenčíkovi, který jej předložil do volného prostoru JAKUBU PEŠKOVI, jenž nedal soupeři šanci.
     
    45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se pomalou kombinací přiblížili až k šestnáctce soupeře. Na pravé straně si míč vzal Masopust, který se protáhl prakticky až do malého vápna a předložil míč JAKUBU PEŠKOVI, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil. Khaled Al Rasheedi sice míč vyrazil nad sebe, odkud i tak zapadl za brankovou čáru.
     
    26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po nepřesnostech na obou stranách mohli jít domácí do otevřené obrany soupeře a této příležitosti využili. Přízemní centr z pravé strany Krmenčík sice netrefil, hned za ním dobíhající ale ANTONÍN BARÁK nezaváhal a uklidil míč do sítě.

    Miroslav Fantal

    Góly: 26. Barák, 45. Pešek, 47. Pešek, 57. Souček, 60. Novák, 83. Sýkora, 88. Sýkora


    Česko: Mandous – Coufal, Zima, Brabec, Matějů – Sadílek, Souček (C) – Masopust, Barák, Pešek – Krmenčík
    Náhradníci: Vaclík – Panák, Kalas, Pavelka, Kuchta, Havel, Novák, Sýkora, Kopic, Vydra, Král

    Kuvajt: Al Rasheedi (C) – Al Dousari, Al Fadhli, Al Reshidi, Al Qallaf – Jazza, Al Otaibi, Al Harbi, Dashti – Al Rasheedi, Al Rashidi.
    Náhradníci: Marzouq, Al Fadhli – Al Hamadi, Redha, Mahran, Bourslee, Al-Bous, Al Faneeni, Al Mutawa, Ali Mohsen, Al Qaisi, Al Huwaidi

    Rozhodca: Kralović – Štrbo, Ferenc