Srbsko – Katar 4:0 (kon.) | Ukrajina – Bulharsko 1:1 (kon.) | Česko – Kuvajt 7:0 (kon.)
koniec
Srbsko
4:0 (1:0)
Katar
cz Štvrtok 11.11.2021, 18:00 • Stadion Rajko Mitić, Bělehrad • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný čtvrteční podvečer. Vítám vás při sledování mezinárodního přátelského utkání mezi Srbskem a Katarem.
     
    Srbsko

    Fotbalisté Srbska budou v utkání plnit roli velkého favorita. Jejich primárním cílem je bezesporu postoupit na světový šampionát, ale lze očekávat, že nepodcení ani tento přípravný zápas s týmem, který jej právě bude hostit. Svěřenci kouče Stojkoviće jsou jediný krok od postupu na mistrovství světa přímo z prvnho místa, ale to bude ten nejtěžší, protože potřebují v Portugalsku alespoň remízu, neboť na něj mají k dobru jediný bod. Naposledy hráli Srbové dva kvalifikační zápasy přesně před měsícem, k vítězství 1:0 nad Lucemburskem přidali pozitivní výsledek 3:1 nad Ázerbájdžánem.
     
    Katar

    Katar má oproti soupeři jednu obrovskou výhodu, a sice, že jakžto hostující mužstvo mistrovství světa nemusí hrát žádnou kvalifikaci a účast má jistou. Tohoto prostoru využívá Sanchézova družina k přípravným utkáním s lepšími evropskými celky a nutno poznamenat, že se jí příliš nedaří. V posledních pěti zápasech nezvítězili ani jednou. Již jednou se potkala se Srbskem, jemuž počátkem září podlehla 0:4, načež padli 1:3 s Portugalskem, remizovala 1:1 s Lucemburskem a poslední dvě prohry byly 0:3 s Portugalskem a 0:4 s Irskem.
     
    Úvodní sestavy:

    Srbsko: V. Milinković-Savić – Spajić, S. Mitrović (C), Pavlović – Grujić, Maksimović – Radonjić, Živković, Lukić, Mladenović – Jović.
    Náhradníci: Dmitrović, Rajković – Gudelj, Kostić, S. Milinković-Savić, Milivojević, Račić, Ristić, Tadić, Terzić, Veljković, Vlahović.

    Katar: Al Sheeb – Correia, Khoukhi, Salman – Mohammad, Hatim (C), Madibo, Al Bayati, Elamin – Almoez, Muntari.
    Náhradníci: Baršam, Y. Hassan – Abdulsallam, Abdurisag, Alaaeldin, Al Braik, Al Hadhrami, Al-Rawi, Assadalla, Boudiaf, A. Hassan, Khidir.

    Rozhodčí: I. Peljto (BIH)
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních červených dresech. Hosté z Katary rovněž vsadili na klasiku a navlékli na sebe dresy barvy bílé.
     
    3
    O první střelecký pokus se přihlásil katarský kapitán Abdulaziz Hatim. Mitrovićem tečovaná rána prosvištěla nad břevnem.
     
    4
    Akce hostů pokračovala rohovým kopem. Na penaltě se nejvýše vyšplhal o vzduchu Boualem Khoukhi, avšak hlavičkoval přímo do středu brány, kde stál připravený Milinković-Savić.
     
    5
    Útočný faul zaznamenal Mohammed Muntari. Nestihl zastavit sprint proti Pavlovićovi, jenž si výborně pokryl balón a protihráčem byl zezadu podražen.
     
    6
    Malou domů obdržel Saad Al Sheeb. dovolil si rychlé zpracování, načež před dotírajícím Jovićem přenesl hru k levé lajně na volného Salmana.
     
    7
    Luka Jović dostal výbornou nahrávku za obranu, jenže nezvládl zpracování. Nezazmatkoval a do gólové pozice nahrál Maksimovićovi, který vyběhnuvšího gólmana trefil do levé ruky. První velká šance utkání tak gólem neskončila.
     
    8
    Po centru od rohového praporku hlavičkoval ve velkém záklonu Strahinja Pavlović o kus vedle levé tyče. Jović na spoluhráče nejspíše nezakřičel, což byla chyba, neboť byl ve výrazně lepším postavení.
     
    9
    Dlouhý aut hodil Abdulaziz Elamin do zadních řad. Pedro Miguel Correia obhlédl situaci a dlouhým nákopem zkusil najít Almoeze, toho pokryl Spajić.
     
    10
    Přenesení hry Nemanju Radonjićovi vůbec nevyšlo. Hledal u levé lajny stojícího Mladenoviće, který na míč nedosáhl.
     
    11
    Poměrně často hraje s míčem brankář Al Sheeb, protože jeho spoluhráči nemají komu jinému nahrát, a to zásluhou výborné osobní obrany domácího mužstva.
     
    12
    Mohammad Muntari podpořil defenzivu, nicméně kolegům spíše uškodil, protože fauloval Lukiće a daroval Srbům slibně vypadající standardku.
     
    13
    Andrija Živković zkusil přímou střelu na bránu. Míči dal ovšem příliš malou výšku, ten skončil v dobře postavené pětičlenné zdi.
     
    14
    Zničehonic měl dobrou příležitost Ali Almoez. Obdržel ideální nahrávku mezi dva obránce, avšak z velkého úhlu na Milinkoviće-Saviće nevyzrál.
     
    15
    Saad Al Sheeb udržel balón ve hře, protože ve své blízkosti neměl nikoho z protihráčů. Balón vzal do rukou a odpálil ho na útočnou polovinu.
     
    16
    Proti pomalé nahrávce musel Marko Grujić přidat, ale situaci zvládl. Při rozehrávce zachoval chladnou hlavu a pasem do zadních řad zklidnil hru.
     
    17
    Zhruba z pětadvaceti metrů od brány vypálil Ali Almoez. Zajímavá rána, jíž moc nechybělo, balón ovšem začal padat pozdě a skončil na horní síti.
     
    18
    Volný přímý kop chtěl vybojovat Strahinja Pavlović. Po střetu s Madibem hodně ochotně spadl na zem, rozhodčí nechal ve hře pokračovat.
     
    19
    S těžkou malou domů si Vanja Milinković-Savić poradil na jedničku. Zvládl těžké zpracování a přes hlavu dotírajícího Muntariho zapojil do hry Spajiće.
     
    20
    V bolestech zůstal sedět na trávníku Almoez, jemuž stoupnul na nohu Stefan Mitrović. Arbitr Peljto situaci viděl a odpískal faul.
     
    21
    Po levé lajně Filip Mladenović pronikl přes osobního strážce a chystal se odcentrovat, jenže napálil nastavenou levačku Correii. Útok domácích pokračuje rohovým kopem.
     
    22
    Andrija Živković zakroutil kulatý nesmysl na hlavu Marka Grujiće. Ten nehlavičkoval ze špatné pozice, přesto nepřesně.
     
    23
    Rozehrávky napříč šířkou hřiště se Mohammadovi nepovedla, ale nemusel smutnit, protože Jović na dlouhou nohu jen prodloužil balón do zámezí.
     
    24
    Pěkná narážečka mezi Grujićem a Jovićem, prvního jmenovaného ovšem po zpětném převzetí předskočil Khoukhi a balón získal pro sebe.
     
    25
    Největší problémy dělá defenzivě Srbska bezesporu Ali Almoez. Tentokráte vykličkoval mezi třemi protihráči, slabou střelu však brankáři moc starostí nenadělal.
     
    26
    A znovu Almoez. Udělal dlouhou kličku Radonjićovi, načež mezi jeho nohami poslal střílený centr, jenže příliš pomalý, do bezpečí odklidil hrací předmět Nemanja Maksimović.
     
    27
    Hodně Abdulaziz Elamin protestoval proti faulu na svou osobu. Rozhodčího nepřesvědčil, jeho faul na Radonjiće u pravé lajny zůstává v platnosti.
     
    28
    Zajímavý centr Andriji Živkoviće, který centroval tak, aby v případě žádného zásahů míč letěl do brány. Jenže dal mu malou výšku, takže nebezpečí zažehnal první bránící Salman.
     
    29
    Nemanja Radonjić vyzrál na Elamina, ale v plném sprintu neodcentroval vůbec dobře, a sice přímo do rukavic brankáře.
     
    30
    Hodně zbytečný a tvrdý zákrok kousek za polovinou hřiště předvedl Assim Omer Madibo, když celou váhou doskočil na pravou nohu Maksimoviće, za což zaslouženě vyfasoval kartu žluté barvy.
     
    31
    Saad Al Sheeb si zahrál podruhé v krátkém časovém sledu. Po pasu od Correii neváhal a z první odpálil kulatý nesmysl na obrannou polovinu konkurenta.
     
    32
    Žlutý kartónek i do domácích řad a opět po nesmyslném faulu. Marko Grujić měl míč pod kontrolou, když se ohnal pravou rukou a tvrdě udeřil do obličeje Almoeze.
     
    33
    Na trávníku skončil Saša Lukić. Mohammed Al Bayati jej dohrál čistým způsobem, ale nezvládl míč udržet na hrací ploše, takže Srbové budou vhazovat.
     
    34
    Svižná akce Katařanů skončila nepřesným zakončením. Mohammed Al Bayati střílel z hranice šestnáctky ve velké rychlosti vedle pravé tyče.
     
    35
    Středopolař Saša Lukić chtěl narazit Mladenovićovi, leč cestu mu zkřížil Elamin. Zpětný pas se tedy nekonal, do akce byl zapojen stoper Pavlović.
     
    36
    Pohybem si řekl i balón Nemanja Radonjić. Pochvalu zaslouží Ismaeel Mohammad, který se s protihráčem stáhnul a hlavou odklidil balón do autu.
     
    37
    Sám na bránu sprintoval Mohammed Muntari, když jej zastavil zdvižený praporek pomezního rozhodčího signalizující ofsajd. Těsně, nicméně Katařan v době nahrávky skutečně stál za posledním obráncem.
     
    38
    Na druhé straně Srbové zaútočili po levé lajně. Jmenovitě Nemanja Maksimović, jenž hledal stříleným míčem Luku Joviće, útočník na míč nedosáhl ani ve skluzu.
     
    39
    Střílený centr tentokráte z pravé strany od Radonjiće. Luka Jović znovu nedosáhl, načež balón do ohně vrátil Mladenović, ve vzduchu kraloval Khoukhi.
     
    40
    Sám proti třem byl luka Jovič bez šance. Naslepo zkusil patičkou za sebe najít protihráče, volný balón uzmul Hatim.
     
    41
    Potlesk fanoušků si vysloužil Stefan Mitrović. Srbský kapitán a stoper odcouval s Almoezem a hlavou sklepl hrací předmět pro Maksimoviće.
     
    42
    Po střetu s Al Bayatim zůstal na trávníku ležet Nemanja Maksimović. Bosenský rozhodčí Peljto chvíli váhal, nakonec faul odpískal.
     
    43
    Nedorozumění mezi Lukićem a Jovićem vedlo ke ztrátě balónu. Druhý jmenovaný očekával nahrávku do nohy, zatímco spoluhráč hrál oblouček za obranu.
     
    44
    Srbové kontrolují míč na kopačkách, ale na vlastní polovině, odkud jen těžko vstřelí gól. Spajić dokonce pod tlakem hrál až na gólmana.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu dvě minuty.
     
    45+1
    Proti centru Mladenoviće z pravé strany vystartoval z brankové čáry Saad Al Sheeb. Nezaváhal a kulatý nesmysl vyboxoval mimo šestnáctku.
     
    45+2
    Zaútočili i Katařané. Jmenovitě Mohammed Muntari, který zkusil průnik mezi dvěma stopery, ale Mitrović s Pavlovićem se překvapit nenechali a soka zpacifikovali.
     
    45+2
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    Favorit střílí gól do šatny, to je tvrdá rána pro Katar! Radonjić si vyměnil míč s Grujićem a odcentroval z pravé strany do malého vápna. Proti míči opět vystartoval gólman Al Sheeb, ovšem balón vyrazil pouze k nohám SAŠI LUKIČE, pětadvacetiletý středopolař prvním dotekem nekompromisně napálil kulatý nesmysl do sítě.
    45+2. Saša LUKIĆ - 1:0
     
    45+3
    Za faul při gólové akci Srbska dostal zpětně žlutou kartu Mohammed Muntari. Podrazil rozběhnutého Joviće, soupeři ale ani tak nezabránil ve skórování.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    Nezáživný první poločas přípravného mezistátního utkání mezi Srbskem a Katarem přinesl jedinou branku, o kterou se postaral domácí favorit. Dlouho to vypadalo, že hráči odejdou do šaten za bezbrankového stavu, avšak ve druhé nastavené minutě Al Sheeb vyrazil střílený centr pouze k Sašovi Lukičovi, jenž v gólové pozici nezaváhal a rozvlnil síť. Domácí mají podle očekávání navrch, ale rozhodně nelze říct, že by Katar hrál špatně, i on měl několik zajímavých náznaků.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:06.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Katar: ze hřiště odchází Mohammed Muntari, přichází Ahmed Alaaeldin.
    Střídání v týmu Katar: ze hřiště odchází Assim Omer Madibo, přichází Karim Boudiaf.
    Střídání v týmu Katar: ze hřiště odchází Abdulaziz Hatim, přichází Ali Assadalla.
    Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Saša Lukić, přichází Dušan Vlahović.
    Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Andrija Živković, přichází Sergej Milinković-Savić.
    Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Strahinja Pavlović, přichází Aleksa Terzić.
    Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Nemanja Maksimović, přichází Uroš Račić.
     
    47
    Stadiónem to jenom zahučelo poté, co z pravé strany šestnáctky vypálil Ahmed Allaeldin. Míč proletěl o kousek nad břevnem.
     
    48
    Výbornou práci odvedl gólman Vanja Milinković-Savić, když vyběhl proti vysokému míči a sebral jej těsně před Boudiafem.
     
    49
    Hosté zahájili druhý poločas hodně aktivně. Assadalla si vyměnil balón s Allaaeldinem a technicky zakroutil míč těsně vedle levé tyče.
     
    50
    Za dlouhým nákopem Correii startoval Ali Almoez. K balónu doběhl jako první Mitrović, stoper měl dostatečný náskok.
     
    51
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    Srbové odskakují do dvoubrankového vedení! Vlahović nahrál LUKOVI JOVIĆOVI na penaltu. Útočník zachoval chladnou hlavu a kličkou do protipohybu Khoukhiho si ještě vylepšil střeleckou pozici, ránou k pravé tyči ve finále proměnil brankáře Al Sheeba v diváka.
    51. Luka JOVIĆ - 2:0
     
    53
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    Druhý gól v rozmezí dvou minut a o vítězství Srbska je, zdá se, rozhodnuto. Radonjić parádním obloučkem vysunul za obranu DUŠANA VLAHOVIĆE, ten zakončil kombinaci nechytatelnou střelou k levé tyčce.
    53. Dušan VLAHOVIĆ - 3:0
     
    55
    Tlak srbského národního mužstva pokračuje. Za šestnáctkou střílel Marko Grujić, houf protihráčů před sebou neprostřelil.
     
    56
    Druhý gól v krátkém časovém sledu chtěl přidat Dušan Vlahović. V tomto případě byl úspěšnější Al Sheeb, střelu pod břevno vytáhl nad horní tyč.
     
    57
    Znovu úřadoval Saad Al Sheeb. Vystartoval proti centru od rohového praporku a levou rukou vyboxoval kulatý nesmysl mimo nebezpečí.
     
    58
    Žlutou kartu si pěkně zblízka prohlédl Ahmed Alaaeldin. Ve vzdušném souboji úmyslně trefil loktem Mladenoviće za žeber, za žlutou může být ještě rád.
     
    59
    Exekuce volného přímého kopu se chopil Sergej Milinković-Savić. Centr mu vůbec nevyšel, míč poslal nad hlavy spoluhráčů ve vápně.
     
    60
    Hodina z utkání je minulostí, do konce zbývá posledních třicet minut. Srbsko vede nad Katarem rozdílem tří gólů a směřuje za pohodlným vítězstvím.
     
    61
    Střídání v týmu Katar: ze hřiště odchází Ismaeel Mohammad, přichází Bassam Hišam Al-Rawi.
     
    62
    Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Marko Grujić, přichází Nemanja Gudelj.
     
    63
    Katařané ukázali, že i oni umí zaútočit. Po levé lajně pronikl do příležitosti Abdulaziz Elamin, střílený centr odvrátil Mitrović na roh.
     
    64
    Za obránce vyřešil situaci vyběhnuvší Vanja Milinković-Savić. Výborně odhadl let míče a ze vzduchu jej lapil do rukavic.
     
    65
    Hosté pokračují v ofenzivním snažení. Z hranice velkého pokutového území střílel Mohammed Al Bayati, míč zakroutil nad břevno.
     
    66
    S těžkým zpracováním si Dušan Vlahović poradil na jedničku. Následně hrál pod sebe na Joviće, jeho centr skončil v rukou gólmana.
     
    67
    Nemanja Radonjić zabral a kulatý nesmysl ještě udržel ve hře. Sám proti třem byl ovšem bez šance, o balón rychle přišel.
     
    68
    Hodně volného prostoru měl kolem sebe Abdulaziz Elamin. Střela mu ovšem vůbec nesedla, míč napálil vysoko nad bránu.
     
    69
    Domácí chtějí zklidnit hru trpělivou kombinací v zadních řadách, a to se jim zatím daří. Presink soupeře jim větší problémy nedělá.
     
    70
    Filip Mladenović skončil u levé lajny na zemi, nicméně rukama rozhazoval zbytečně. Elamin jej totiž obral ukázkovým obranným zákrokem.
     
    71
    Krásná individuální akce v podání Karima Boudiafa, chyběla jen gólová tečka. Před zakončením si míč posunul moc před sebe a na dlouhou nohu vystřelil nepřesně.
     
    72
    Z rohového kopu Katařanů nebezpečí nepřišlo. Boualem Khoukhi sice vyskočil hodně vysoko, ale ani tak na míč nedosáhl.
     
    73
    Z pětadvaceti metrů vyprodukoval technické zakončení Luka Jović. Míč s kroutil zajímavě, ale i přesto ještě těsně vedle levé tyče.
     
    74
    Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Luka Jović, přichází Dušan Tadić.
     
    75
    Střídání v týmu Katar: ze hřiště odchází Pero Miguel Correia, přichází Abdelkarim Hassan.
     
    76
    Je zřejmé, že Nemanja Radonjić rád podniká útoky po lajně. Zase předvedl jeden takový, střílený centr ovšem nezvládl propasírovat mezi nohama Hassana.
     
    77
    Trpělivou kombinaci už nechtěl sledovat Sergej Milinković-Savić, jenž vyslal oblouček za obranu na Tadiće, tomu vůbec nevyšlo zpracování.
     
    78
    Osobní obranu zvládl Uroš Spajić na jedničku s hvězdičkou. Nabral stejnou rychlost jako Elamin, jehož od míče odstavil čistě tělem.
     
    79
    I přes lehké klopýtnutí zvládl Ali Almoez nahrát za sebe na Boudiafa, jehož zakončení z jedničky mělo k přesnosti daleko.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Srbsko udržuje tříbrankové vedení a o jeho vítězství již není pochyb.
     
    81
    Bassam Hišam Al-Rawi zvládl těžké zpracování výborně, hůře se mu pak vedlo při kličce proti Mitrovićovi, za jeho záda nepronikl.
     
    82
    Hrací předmět opět kontrolují Srbové. Filip Mladenović v plném sprintu centroval z levé strany, mírně dezorientovaný Tadić prodloužil za sebe do země nikoho.
     
    83
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    Čtvrtý kousek v katarské síti. Mladenović parádní šajtlí vyslal po levé straně Vlahoviće. První nahrávku přes Hassana nepropasíroval, nicméně míč se k němu vrátil. Na druhý pokus úspěšně nahrál pod sebe na SERGEJE MILINKOVIĆE SAVIĆE, šestadvacetiletý středopolař vypálil placírkou k pravé tyči do protipohybu gólmana.
    83. Sergej MILINKOVIĆ-SAVIĆ - 4:0
     
    85
    Po inkasovaném gólu zůstal na trávníku ležet Bassam Hišam Al-Rawi a vypadá to, že pro něj utkání skončilo po pětadvaceti minutách, protože není schopný odkráčet za postranní čáru ani za podpory zdravotníků.
     
    86
    Je tomu skutečně tak, na trávník přijel vůz s nosítky. Al-Rawi má podle všeho problém se zády, právě za ně se totiž drží. Stadión opouští za sympatického potlesku domácích fanoušků.
     
    87
    Střídání v týmu Katar: ze hřiště odchází Bassam Hišam Al-Rawi, přichází Musaab Mohamed Khidir.
     
    88
    Pod tlakem si Nemanja Radonjić poradil na jedničku. U lajny nastřelil blokujícího Khoukhiho a vybojoval rohový kop.
     
    89
    Dušan Tadić našel centrem na přední tyči rozběhnutého Dušana Vlahoviće. Zajímavé zakončení patičkou skončilo v boční síti.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    90+1
    Po chybné přihrávce Al Bayatiho spěchal do protiútoku Mladenović. Ztroskotal na Salmanovi, ten protihráči vložil do cesty pravou nohu.
     
    90+2
    Standardka pro Katar. V blízkosti rohového praporku výborně pokryl tělem balón Ali Assadalla, zezadu ho pak nekompromisně sestřelil Uroš Račić.
     
    90+3
    Přetažený centr Ahmeda Allaeldina vracel do ohně Karim Boudiaf. Vyběhnuvší gólman Vanja Milinković-Savić konečky prstů pravé ruky zvedl míč mimo dosah osamoceného Almoeze.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:6. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 6:7.
     
    Srbsko v přípravném mezistátním utkání potvrdilo roli velkého favorita a Katar porazilo na domácí půdě vysoko 4:0.

    První poločas přinesl jediný gól, o nějž se až v jeho druhé nastavené minutě zasloužil Saša Lukić. Ve druhém dějství Katařanům viditelně ubývaly fyzické síly, čehož domácí využili k dalším třem trefám, postupně se prosadili Luka Jović, Dušan Vlahović a Sergej Milinković-Savić.

    Svěřenci kouče Stojkoviće se výborně naladili na veledůležité kvalifikační utkání o postup na mistrovství světa, které je čeká v neděli v Portugalsku, k jistotě účasti na světovém šampionátu jim stačí i remíza. Katar má na programu ještě jedno přípravné utkání, rovněž v neděli se představí v Ázerbájdžánu.
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (20:02:53)

    Milan Huppert

    Góly: 45+2. Lukić, 51. Jović, 53. Vlahović, 83. S. Milinković-Savić

    Karty:   32. Grujić (SRB) – 30. Madibo (KTR), 45+3. Muntari (KTR), 58. Alaaeldin (KTR)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:6. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 6:7.
    Srbsko: V. Milinković-Savić – Spajić, S. Mitrović (C), Pavlović (46. Terzić) – Grujić (62. Gudelj), Maksimović (46. Račić) – Radonjić, Živković (46. S. Milinković-Savić), Lukić (46. Vlahović), Mladenović – Jović (74. Tadić).
    Náhradníci: Dmitrović, Rajković – Gudelj, Kostić, S. Milinković-Savić, Milivojević, Račić, Ristić, Tadić, Terzić, Veljković, Vlahović.

    Katar: Al Sheeb – Correia (A. Hassan), Khoukhi, Salman – Mohammad (61. Al-Rawi) (87. Khidir), Hatim (C) (46. Assadalla), Madibo (46. Boudiaf), Al Bayati, Elamin – Almoez, Muntari (46. Alaaeldin).
    Náhradníci: Baršam, Y. Hassan – Abdulsallam, Abdurisag, Alaaeldin, Al Braik, Al Hadhrami, Al-Rawi, Assadalla, Boudiaf, A. Hassan, Khidir.

    Rozhodca: I. Peljto (BIH)