Azerbajdžan – Luxembursko 1:3 (kon.) | Gruzínsko – Švédsko 2:0 (kon.) | Rusko – Cyprus 6:0 (kon.)
Arménsko – S. Macedónsko 0:5 (kon.) | Írsko – Portugalsko 0:0 (kon.) | Grécko – Španielsko 0:1 (kon.)
Malta – Chorvátsko 1:7 (kon.) | Slovensko – Slovinsko sk 2:2 (kon.) | Nemecko – Lichtenštajnsko 9:0 (kon.)
Rumunsko – Island 0:0 (kon.)
koniec
Nemecko
9:0 (4:0)
Lichtenštajnsko
cz Štvrtok 11.11.2021, 20:45 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Kvalifikácia MS (Európa) • Skupina J
Predzápasové kurzy
    89. Maximilian GÖPPEL - 9:0
     
    89
    Německo právě vstřelilo branku!
    Je to 9:0! Ridle Baku centroval z pravé strany a bránící MAXIMILIAN GÖPPEL hlavičkoval míč do vzdálenějšího rohu mimo dosah svého spoluhráče v brance. Druhý vlastní gól hostí a opět pořádně smolný.
    86. Thomas MÜLLER - 8:0
     
    86
    Německo právě vstřelilo branku!
    Osmá branka v síti Benjamina Büchela! Střelu Marca Reuse z pravé strany vyrazil hostující gólman jen do prostor, kde byl THOMAS MÜLLER. Ten se tvrdě opřel do míče, který se i díky teči Andrease Malina odrazil o břevno do brány!
    80. Bote BAKU - 7:0
     
    80
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla nádherná trefa, RIDLE BAKU se ve Wolfsburgu, kde je domácí i na klubové úrovni, dočkal své první trefy v reprezentaci. Po přihrávce Marca Reuse krásně vystřelil do vzdálenějšího rohu brány a brankář Benjamin Büchel se za míčem pouze ohlédl. 7:0 pro Německo!
    76. Thomas MÜLLER - 6:0
     
    76
    Německo právě vstřelilo branku!
    Domácí skórují z rohového kopu a je to 6:0! Maximilian Arnold odcentroval na Matthiase Gintera, jehož hlavičku vyrazil Benjamin Büchel. K dorážce se pak dostal Florian Neuhaus, který nezakončil úplně přesně, což ale nevadilo, protože k míči se dostal THOMAS MÜLLER, který jej bezpečně dopravil do sítě! Dává tak 41. gól v reprezentaci.
    49. Leroy SANÉ - 5:0
     
    49
    Německo právě vstřelilo branku!
    Je tu pátý gól v lichtenštejnské síti! Nejprve zkusil vystřelit Lukas Nmecha, to ale bylo zblokováno. Marco Reus se ovšem dostal k míči a v předbrankovém prostoru našel LEROYE SANÉHO, který se prosadil podruhé v utkání. Regulérnost gólu ještě potvrdil VAR, hosté reklamovali ofsajdové postavení Thomase Müllera, k tomu ale nedošlo.
    23. Marco REUS - 4:0
     
    23
    Německo právě vstřelilo branku!
    Střelecký koncert svěřenců trenéra Hansiho Flicka pokračuje! Po centru Thomase Müllera vyběhl z branky Benjamin Büchel se snahou vyboxovat míč do bezpečí, to se ale vůbec nepodařilo. Propadl totiž přímo před MARCA REUSE, který upravil už na 4:0! Patnáctý gól v reprezentaci pro hráče Dortmundu.
    22. Leroy SANÉ - 3:0
     
    22
    Německo právě vstřelilo branku!
    A „Die Mannschaft“ se prosazuje potřetí v utkání! Po přihrávce Marca Reuse poslal Leon Goretzka míč do vápna na LEROYE SANÉHO, který nekompromisní střelou po zemi upravil stav utkání na 3:0. Dává tak svou desátou branku v národním dresu!
    20. Daniel KAUFMANN - 2:0
     
    20
    Německo právě vstřelilo branku!
    Hosté měli ted v obraně velké problémy a vše vyvrcholilo nešťastným vlastním gólem DANIELA KAUFMANNA. Ten se snažil skluzem zblokovat centr Christiana Güntera, místo toho si ale míč srazil do vlastní brány.
     
    11
    Německo právě vstřelilo branku!
    ILKAY GÜNDOĞAN si vzal na starosti nařízenou penaltu a suverénně ji proměnil! Tvrdou dělovkou po zemi poslal německý tým do vedení, Benjamin Büchel skákal na druhou stranu. Záložník Manchesteru City dává svůj 12. gól za reprezentaci.

    Michal Belšán

    Góly: 11. Gündoğan (pen.), 20. Kaufmann (Günter) (vla.), 22. Sané (Goretzka), 23. Reus, 49. Sané (Reus), 76. T. Müller (Neuhaus), 80. Baku (Reus), 86. T. Müller (Reus), 89. Göppel (Baku) (vla.)

    Karty:   39. Rüdiger (GER)   9. Hofer (LIC)


    Držení míče: 73 % : 27 %.
    Střely na branku: 21:0. Střely mimo: 12:3. Rohy: 13:0. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 5:1.
    Nemecko: Neuer (C) – J. Hofmann (46. L. Nmecha), Rüdiger, Kehrer (72. Ginter), Günter – Goretzka (46. Neuhaus), Gündoğan (64. Arnold) – Baku, Reus, Sané (64. Volland) – T. Müller.
    Náhradníci: Leno, Trapp – Ginter, Draxler, Volland, Arnold, Tah, L. Nmecha, Neuhaus, Raum, Brandt.

    Lichtenštajnsko: B. Büchel – S. Wolfinger (83. Brändle), Malin, Kaufmann, Hofer, Göppel – Sele (83. Martin Büchel), Frommelt, Hasler (C) – Salanović (69. Grünenfelder), Y. Frick (29. F. Wolfinger, 69. Meier).
    Náhradníci: C. Majer, Lo Russo – Brändle, Grünenfelder, Kardesoglu, N. Frick, Martin Büchel, Meier, Yildiz, F. Wolfinger, Spirig, Kollmann.

    Rozhodca: Martinčićová – Pataki, Rodjak-Karšićová (vš. Chorvatsko)