Azerbajdžan – Luxembursko 1:3 (kon.) | Gruzínsko – Švédsko 2:0 (kon.) | Rusko – Cyprus 6:0 (kon.)
Arménsko – S. Macedónsko 0:5 (kon.) | Írsko – Portugalsko 0:0 (kon.) | Grécko – Španielsko 0:1 (kon.)
Malta – Chorvátsko 1:7 (kon.) | Slovensko – Slovinsko sk 2:2 (kon.) | Nemecko – Lichtenštajnsko 9:0 (kon.)
Rumunsko – Island 0:0 (kon.)
koniec
Arménsko
0:5 (0:2)
Severné Macedónsko
cz Štvrtok 11.11.2021, 18:00 • Republican Stadium, Jerevan • Kvalifikácia MS (Európa) • Skupina J
Predzápasové kurzy
    90. Enis BARDHI - 0:5
     
    90
    Makedonie právě vstřelila branku!
    Máme tady hattrick a také debakl Arménie! K pokutovému kopu se opět postavil ENIS BARDHI, který tentokrát zakončil do levé části branky, kde šel gólman Jurčenko, jenž si sáhl na míč, ale nedokázal jej vyrazit. Hosté tak jdou do vedení 5:0!
    79. Milan RISTOVSKI - 0:4
     
    79
    Makedonie právě vstřelila branku!
    A je to už 4:0 pro hosty, což už zavání debaklem! MILAN RISTOVSKI dostal skvělou přihrávku od Elmase z levé strany a následně na hranici vápna zakončil do levé části branky. Asistence: Eljif Elmas.
    66. Enis BARDHI - 0:3
     
    66
    Makedonie právě vstřelila branku!
    K pokutovému kopu se postavil sám faulovaný ENIS BARDHI, který zakončil do pravé části branky, zatímco gólman Dimitrievski šel na druhou stranu. Severní Makedonie tak jde do tříbrankového vedení a pravděpodobně je rozhodnuto.
    36. Enis BARDHI - 0:2
     
    36
    Makedonie právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového vedení! Eljif Elmas pár metrů od šestnáctky posunul míč ENISU BARDHIOVI, který si jej zpracoval a následně vypálil přesně mířenou přízemní ránu k levé tyči. Asistence: Eljif Elmas.
    22. Aleksandar TRAJKOVSKI - 0:1
     
    22
    Makedonie právě vstřelila branku!
    Máme tady úvodní branku zápasu, kterou dávají hosté! Stefan Aškovski předvedl na pravé straně naprosto parádu, když se z těžké pozice dostal přes tři obránce dovnitř šestnáctky a následně přihrál míč na zlatém podnosu ALEKSANDRU TRAJKOVSKÉMU, jenž zakončoval do prázdné svatyně. Asistence: Stefan Aškovski.

    Michal Raška

    Góly: 22. Trajkovski (Aškovski), 36. E. Bardhi (Elmas), 66. E. Bardhi (pen.), 79. M. Ristovski (Elmas), 90. E. Bardhi (pen.)

    Karty:   53. Kostadinov (MAK)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 4:2. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:11.
    Arménsko: D. Jurčenko – Hambardzumjan, Terterjan, Calisir, Hovhannisjan (46. Margarjan) – Udo, Mchitarjan (C) – Barseghjan (73. Grigorjan), Zelarayán (77. Bichakhchyan), Vardanjan (46. Grigorjan) – Briasco-Balekian (73. Gelojan).
    Náhradníci: Beglarjan, Buchnev – Wbeymar, Bajramjan, Bichakhchyan, Gelojan, Grigorjan, Karapeťan, Margarjan, Monroy, Nazarjan, Grigorjan.

    Severné Macedónsko: Dimitrievski – Kostadinov (83. Atanasov), D. Velkovski, Musliu, Alioski – Čurlinov (77. Ristevski), E. Bardhi (C), Elmas (83. Miovski), Aškovski (83. Todoroski) – M. Ristovski, Trajkovski (64. Spirovski).
    Náhradníci: Jankov, Šiškovski – Atanasov, Miovski, Ristevski, Serafimov, Spirovski, Todoroski, Totre, Zajkov, Ethemi, Babunski.

    Rozhodca: Sánchez – Martínez, Fernández