Montreal – Winnipeg 5:3 (kon.) | Colorado – San Jose 3:0 (kon.) | Arizona – Vegas 3:0 (kon.)
Anaheim – LA Kings 1:2 (kon.) | Boston – Buffalo 6:2 (kon.) | Detroit – Tampa Bay 1:0 (4:3 po s.n.)
koniec
Colorado Avalanche
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
San Jose Sharks
cz Sobota 01.05.2021, 03:07 • Ball Arena, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (05:35:05)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 4045 diváků.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Philipp Grubauer (COL) 21 zákroků
    2. Mikko Rantanen (COL) 1+2
    3. Cale Makar (COL) 1+1
     
    Česká a slovenská stopa

    Tomáš Hertl (SJS) – 0+0, -1 účast, 1 střela na branku, TM 0, čas na ledě 20:29
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Philipp Grubauer (COL) – 21 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100%, odchytal 60:00
    Martin Jones (SJS) – 33 zákroků, 2 OG, úspěšnost 94,3%, odchytal 59:43
     
    Střely na branku: 36 – 21
     
    Je konec! Colorado dnes potvrdilo roli favorita a poráží San Jose 3:0. V první třetině domácím pomohly přesilovky, ve kterých se trefili Landeskog a Makar. Poté se dlouhou dobu hrálo bez branek. Ve třetí části sice snížil Tomáš Hertl, ale jeho branka nemohla platit pro ofsajd. V závěru hosté vsadili vše na hru bez brankáře, ale Rantanen střelou do opuštěné klece stvrdil triumf Colorada.
     
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Tyson Jost si dal pozor na poslední akci San Jose a vybojoval kotouč pro domácí mužstvo. Jost následně bez problémů poslal puk za modrou čáru.
     
    59:10
    Colorado se v závěru nastěhovalo do útočného pásma a domácí si ještě hledají prostor pro zakončení. Naopak San Jose už působí rezignovaně.
    58:21 Mikko RANTANEN - 3:0
     
    58:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Hostům sázka na hru bez brankáře nevyšla. MIKKO RANTANEN získal puk a střelou ze středního pásma jej poslal do odkryté branky. Asistence: Gabriel Landeskog, Carl Söderberg.
     
    58:15
    Martin Jones už je na střídačce a San Jose zkouší zdramatizovat duel v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:34
    Jones si dal pozor na nahození ze středního pásma a bez problémů vyrazil kotouč do rohu ledové plochy. Colorado pokračuje v dobrém napadání.
     
    57:08
    Tomáš Hertl projel po pravém křídle do útočného pásma, jenže střelou zápěstím minul vzdálenější tyč domácí klece. Colorado získalo volný puk.
     
    56:38
    Donskoi napadal rozehrávku San Jose v jeho obranném pásmu. Hokejisté v bílých dresech si však poradili a postupně se vydali vpřed.
     
    56:10
    Conor Timmins se obětavě vrhl do rány Erika Karlssona a připsal si důležitý blok. Domácí se následně osvobodili obloučkem do středního pásma.
     
    55:39
    Patrick Marleau na modré čáře neudržel kotouč v útočném pásmu a musel se rychle vracet zpátky. Colorado se však samo vystavilo do ofsajdu.
     
    55:03
    Conor Timmins dostal přihrávku před branku, kde byl zcela osamocený, jenže se dostal moc blízko k Jonesovi a nedokázal jej překonat bekhendovým blafákem!
     
    54:29
    Donskoi projel za branku San Jose, odkud bekhendem hledal spoluhráče mezi kruhy, ale našel jen dobře postaveného Erika Karlssona.
     
    54:02
    Tomáš Hertl střílel z pravé strany útočného pásma, jenže jeho pokus zablokoval obětavý Cale Makar. Domácí jsou zatím v defenzivě bezchybní.
     
    53:35
    Carl Söderberg kouzlil v rohu útočného pásma, odkud opět vybídl k zakončení Devona Toewse. Jeho projektil prosvištěl kolem levé tyčky.
     
    53:05
    Toews dostal přihrávu na modrou čáru, připravil si kotouč na forhend a nahodil jej před branku. Martin Jones ránu viděl a kotouč s přehledem vyrazil.
     
    52:30
    Colorado se dostalo do útočného pásma, ale Rantanen prudkou přihrávkou z levé strany Landeskoga nenašel. Domácí kontrolují vývoj duelu.
     
    51:38
    Domácí v plném počtu.
     
    51:02
    Barabanov dostal přihrávku na modrou čáru, ale jeho dělovka skončila na bruslích prvního obránce. San Jose se nyní tlačí vpřed a chce zdramatizovat závěr utkání.
     
    50:09
    Hertlova branka po předchozím ofsajdu skutečně neplatí a Colorado stále vede 2:0.
     
    50:09
    Domácí kouč si ještě vzal challenge, která zkoumá možný ofsajd.
     
    49:38
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Kevin Labanc – 2 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Nathan MacKinnon – 2 min., bitka + 2 min., hrubost).
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:26
    Až nyní se po dlouhé době opět přerušuje hra. Timo Meier puk vyhodil tak štastně, že se od jednoho z hokejistů Colorada odrazil na střídačku.
     
    49:10
    Carl Söderberg si našel odražený puk na pravé straně útočného pásma, ale prudkou střelou trefil brusle Ferrara. Colorado stále drží třetinu.
     
    48:32
    San Jose se z tlaku Colorada vymanilo jen dlouhým vyhozením ke Grubauerovi. Gólman domácího celku ještě zrychlil rozehrávku svého mužstva.
     
    48:00
    Devon Toews vyplaval zcela osamocený na levém kruhu, odkud střílel příklepem, jenže jeho dělovku Jones s vypětím všech sil vyrazil betonem!
     
    47:36
    Tyson Jost si nabruslil na prudkou přihrávku před branku, jenže nedokázal nastavit čepel své hokejky tak, aby puk usměrnil do sítě.
     
    47:10
    Noah Gregor nahodil puk do útočného pásma, kam spěchal Mario Ferraro. Důrazný Cale Makar se od puku nenechal odstavit a vyhodil jej za modrou čáru.
     
    46:34
    Kevin Labanc se krásnou kličkou v útočném pásmu zbavil obránce, jenže zakončení zápěstím se mu vůbec nepovedlo a skončilo na zadním mantinelu.
     
    46:06
    Meier dostal nenápadnou přihrávu na levý kruh, odkud střílel zápěstím, ale jeho pokus jen rozezvučel brankovou konstrukci!
     
    45:39
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Makar nyní počkal za svou branku na vystřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly pouští na led i hostující kouč.
     
    45:15
    Jones vyjel ven ze své branky a před dojíždějícím Landeskogem puk odehrál odrazem o mantinel do středního pásma.
     
    44:51
    Pierre-Édouard Bellemare se zmocnil volného kotouče ve středním pásmu, jenže nahozením do útočného pásma se puku zbavil.
     
    44:25
    Jones si dal pozor na dělovku Rantanena z levé strany a vykopl kotouč pravým betonem do rohu ledové plochy. Domácí získali odražený kotouč.
     
    43:41
    Domácí v plném počtu.
     
    43:10
    Jost se dostal k puku v rohu obranného pásma a vyhozením podél mantinelu jej poslal do bezpečí. San Jose musí spěchat ven ze třetiny.
     
    42:35
    San Jose rozjelo další akci od své branky, ale ani v tomto případě hosté nezaložili přesilovkovou kombinaci. Colorado brání na jedničku.
     
    42:10
    San Jose se usadilo v útočném pásmu, jenže kombinace hostujícího celku skončila přihrávkou do míst, kde číhal jeden z domácích zadáků.
     
    41:41
    San Jose si zahraje svou třetí přesilovku. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Nemeth.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    41:10
    Tyson Jost se dostal do útočného pásma, kde se krásně otočil, ale jeho pokus zápěstím prosvištěl kolem levé tyčky branky San Jose.
     
    40:35
    Devon Toews se stáhl do obranného pásma a v rohu ledové plochy získal kotouč pro Colorado. Následnou přihrávkou na pravé křídlo akci Avalanche zbrzdil.
     
    40:10
    San Jose uspělo na úvodním vhazování třetí třetiny. Hosté budou chtít ve třetí části zdramatizovat vývoj dnešního duelu, ve kterém se jim zatím směrem vpřed vůbec nedaří.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 04:52.
     
    Střely na branku: 25 – 14
     
    Druhá třetina končí! Po druhé části může být domácí Colorado stále spokojenější. V prostřední periodě dnešního souboje jsme totiž branku neviděli a Avalanche tak drží vedení 2:0. Největší šanci druhé části měl Rantanen, ale překonaného Jonese zastoupil v brankovišti Patrick Marleau.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Barabanov se krásně prosmýkl do útočného pásma, přehodil si kotouč na forhend, ale slabou střelou poslal puk mimo tři tyče. Colorado se ubránilo.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:49
    J. T. Compher se tlačil do zakončení před brankou San Jose, ale nedokázal překonat ležícího Martina Jonese. Colorado má v posledních minutách solidní tlak.
     
    38:23
    Pierre-Édouard Bellemare střílel z pravé strany v pádu, ale Martin Jones se přesunul k levé tyčce a puk vyrazil mimo branku. Colorado však drží pásmo.
     
    37:35
    Nathan MacKinnon projel po levém křídle do útočného pásma, nicméně jeho projektil skončil vedle levé tyčky hostující klece.
     
    37:10
    Hosté v plném počtu.
     
    36:45
    Landeskog projel středem ledové plochy do útočného pásma, jenže jeho pokus bekhendem nebyl pro Jonese nebezpečný.
     
    36:03
    Rantanen dostal přihrávku na pravý kruh, odkud střílel bez přípravy, ale Martin Jones se proti jeho dělovce výborně přesunul a puk vyrazil.
     
    35:38
    Nathan MacKinnon si sjel na přihrávku na pravou stranu útočného pásma, jenže bekhendovou pobídkou mezi kruhy nenašel nikoho v tmavém dresu.
     
    35:10
    Další přesilovka pro Colorado. Couture dostává dvě minuty za držení.
     
    34:31
    Toews si sjel na přihrávku na levou stranu útočného pásma a bez váhání střílel příklepem. Jeho pokus srazil obránce do ochranné sítě.
     
    34:07
    Grubaeuer musel po delší době zasahovat. Německý brankář však ránu od modré čáry viděl naprosto čistě a připsal si snadný zákrok lapačkou.
     
    33:25
    Až nyní se po delší době přerušuje hra. Hosté se z tlaku domácího celku vymanili jen za cenu vyhození puku přes všechny čáry. Hra se vrátí před Jonese.
     
    33:06
    Erik Karlsson svedl souboj s Ničuškinem před brankou San Jose a získal kotouč pro Žraloky. Švédský obránce následně uklidnil rozehrávku za brankou.
     
    32:35
    Jost si sjel na přihrávku mezi kruhy, jenže zakončení mu vůbec nesedlo a kotouč skončil jen na vnějším oblouku branky San Jose. Domácí stále drží útočné pásmo.
     
    32:10
    Burakovsky projel do útočného pásma, kde se zbavil napadajícího soupeře, jenže přihrávkou mezi kruhy neoslovil svého spoluhráče.
     
    31:34
    Labanc se kličkou v rohu útočného pásma zbavil soupeře, přihrál na modrou čáru, ale Erik Karlsson svým zakončením minul branku Colorada.
     
    31:02
    Rantanen si udělal prostor před brankou, kde si našel střeleckou pozici, překonal Jonese, ale toho zastoupil obětavý Patrick Marleau!
     
    30:22
    Domácí v plném počtu.
     
    30:00
    Hostům se nedaří ani ve zkrácené přesilovce. Barabanov sice udržel kotouč v útočném pásmu, ale slabým nahozením brankáře nepřekvapil.
     
    29:21
    Hosté v plném počtu.
     
    29:12
    Meier táhl akci San Jose po pravé straně, ale už ve středním pásmu jej o kotouč obral důrazný Burakovsky. San Jose se směrem vpřed trápí.
     
    28:22
    Počet hráčů na ledě se vyrovná. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Rantanen.
     
    28:00
    Domácí po rychlé kombinaci v útočném pásmu přišli o kotouč a hokejisté San Jose puk bez váhání poslali přes celé kluziště za domácí klec.
     
    27:21
    Colorado si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za podrážení si odsedí Logan Couture.
     
    27:06
    Landeskog se hnal za dlouhou přihrávkou na útočnou modrou čáru, jenže si nepotykal se zpracováním a puk mu utekl k obránci v bílém.
     
    26:29
    Kevin Labanc si nabruslil na přihrávku před branku Colorada, jenže lehkou tečí poslal kotouč vedle klece domácího mužstva. Colorado se zatím brání s přehledem.
     
    26:10
    Valerij Ničuškin na pravé straně udržel puk před napadajícím soupeřem a bekhendem jej poslal mezi kruhy. Carl Söderberg se k zakončení nedostal.
     
    25:35
    Valerij Ničuškin byl příliš netrpělivý při přechodu do útočného pásma a přejel přes modrou čáru ještě před kotoučem. Ofsajd, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    25:10
    Logan Couture rozjel akci San Jose přihrávkou na pravou stranu, ale domácí Conor Timmins se skvěle vrátil a přihrávku zastavil dlouhou hokejkou.
     
    24:10
    Devon Toews se stáhl do rohu obranného pásma, kde získal kotouč. Následně se do útoku hnal Nathan MacKinnon, ale někdo mu projel do ofsajdu.
     
    23:24
    Grubauer si pokryl zakončení z levé strany a schoval kotouč do lapačky. Vhazovat se bude po levé ruce domácího brankáře.
     
    23:10
    Joonas Donskoi střílel příklepem z prostoru mezi kruhy, ale jeho dělovka skončila na bruslích prvního soupeře. Pokračuje se v hodně ofenzivní hře.
     
    22:51
    Erik Karlsson ustál souboj u mantinelu v útočném pásmu, přiklepl kotouč na Burnse, jehož dělovku domácí brankář vykopl levým betonem.
     
    22:10
    Donskoi se po pravém křídle tlačil do útoku, ale obránce v bílém dresu se mu na modré čáře postavil do cesty a nepustil jej do zakončení.
     
    21:28
    Skvělou práci odvedl v defenzivě Patrik Nemeth, který se před brankou probil k odraženému kotouči a bekhendem jej poslal za modrou čáru.
     
    21:10
    Brent Burns se v útočném pásmu opřel do volného kotouče, ale jeho pokus příklepem skončil na betonu připraveného brankáře. San Jose vstoupilo do druhé části aktivně.
     
    20:38
    Coloradu se nepovedla rozehrávka. Přihrávka na pravou stranu byla příliš prudká a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před Grubauerem.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Domácí Colorado bude chtít navázat na dominantní výkon z úvodní periody dnešního souboje.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 3:59.
     
    Střely na branku: 13 – 6
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce může být spokojenější favorizované Colorado. Domácí celek se do vedení dostal v přesilovkách. Tu první využil ve 12. minutě krásnou tečí Gabriel Landeskog. O dvě minuty později už Cale Makar prostřelil brankáře přímo od modré čáry. Do kabin se proto odchází za stavu 2:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:35
    San Jose se v závěru první třetiny ještě tlačilo do útoku, ale Patrik Nemeth před vlastní brankou našel odražený puk a bekhendem jej poslal do bezpečí.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:35
    Timo Meier si sjel na bekhendové nahození za branku soupeře, nicméně zadáci Colorada si na něj dali dobrý pozor a situaci zvládli na jedničku.
     
    18:05
    Nemeth bojoval o kotouč v rohu útočného pásma, nicméně nahození z levé strany se mu zrovna nepovedlo a puk skončil vedle zadní tyčky.
     
    17:35
    Compher si sjel na přihrávku zpoza branky, jenže při zakončení dokázal zlomit hokejku a kotouč se od jeho čepele odrazil mimo branku San Jose.
     
    17:10
    Kevin Labanc se hnal za nahozením za branku Colorada, ale skvěle se s ním vrátil Valerij Ničuškin, který využil své tělesné proporce a získal puk.
     
    16:35
    Gabriel Landeskog projel po levém křídle do útočného pásma, jenže od mantinelu nedokázal vymyslet přesnou přihrávku mezi kruhy.
     
    16:11
    Patrik Nemeth zkusil překvapit Martina Jonese nahozením od modré čáry, ale gólman San Jose měl tentokrát čistý výhled a zasáhl ramenem.
     
    15:35
    Jones si dal u tyčky pozor na zakončení z levé strany a nepustil kotouč za svá záda. Brankář San Jose si v první třetině rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek práce.
     
    15:10
    Ivan Čechovič dostal přihrávku na modrou čáru a chtěl zakončit. Proti jeho pokusu však vystoupil Tyson Jost, který puk srazil za modrou čáru.
     
    14:26
    Domácí vyhodili kotouč tak šikovně, že neskonči na zakázaném uvolnění. Meier tak musí rozjet další akci San Jose od vlastní branky.
     
    14:00
    San Jose se po delší době dostalo do útoku, ale osamocený Barabanov puk v rohu útočného pásma neudržel. Colorado hraje v první části skvěle.
    13:13 Cale MAKAR - 2:0
     
    13:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí celek využívá i druhou přesilovku v dnešním souboji a odskakuje na rozdíl dvou branek. Colorado se usadilo v útočném pásmu. CALE MAKAR opět střílel od modré čáry a jeho nahození se zastavilo až v brance. Jones měl skvěle zakrytý výhled. Asistence: Mikko Rantanen, Joonas Donskoi.
     
    12:20
    Další přesilovka pro domácí celek. True dostává dvě minuty za podrážení.
     
    12:05
    Domácí jsou vstřelením úvodní branky pořádně nabuzení a nadále se tlačí do útoku. Burakovsky dostal prostor na levé straně, ale zápěstím branku minul.
    11:13 Gabriel LANDESKOG - 1:0
     
    11:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado se dostává do vedení! Domácí celek dokázal využít přesilovou hru. Na modré čáře dostal moře prostoru Cale Makar, jehož nahození tečoval před brankou GABRIEL LANDESKOG. Jones už nestačil zareagovat. Asistence: Cale Makar, Mikko Rantanen.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    10:25
    Také Colorado si vyzkouší první přesilovku. Barabanov dostává dvě minuty za vyhození kotouče.
     
    10:06
    Erik Karlsson se jako obránce zjevil v rohu útočného pásma, jenže přihrávkou mezi kruhy nedokázal najít hokejku hráče v bílém dresu Sharks.
     
    09:38
    Carl Söderberg si prodloužil pobyt na ledě a obloučkem nahodil puk do rohu útočného pásma. Ani k této přihrávce se nikdo z domácích hráčů nedostal včas.
     
    09:10
    Carl Söderberg se dostal k puku ve středním pásmu, jenže po krátkém obloučku jej nedokázal nahodit před branku. Zatím pokračuje duel pozorných obran.
     
    08:29
    Timo Meier zavezl kotouč středem ledové plochy do útočného pásma, jenže neuspěl v souboji s Toewsem a po ztrátě kotouče raději zamířil na střídačku.
     
    08:00
    San Jose se vůbec nepovedla rozehrávka a pokus o dlouhou přihrávku skončil na zakázaném uvolnění. Vhazování se vrátí zpět před Jonese.
     
    07:27
    Domácí v plném počtu.
     
    07:10
    Timo Meier zavezl puk do útočného pásma, jenže v jeho rohu si jej vzal do parády Patrik Nemeth, který puk získal a vyhodil přes celé kluziště.
     
    06:40
    Domácí se dostali k volnému kotouči a bez váhání jej poslali přes celé kluziště za klec hostujícího San Jose. Žraloci musí rozjet další akci od své branky.
     
    06:10
    Grubauer si dal pozor na zakončení od modré čáry a připsal si snadný zákrok. Německý brankář puk s přehledem vykopl mimo tři tyče.
     
    05:27
    Až nyní se poprvé v utkání přerušuje hra! Carl Söderberg dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    05:10
    Karlsson dostal přihrávku na modrou čáru, kde si puk zpracoval na forhend a nahodil jej před branku soupeře. Nahození švédského hráče nikdo netečoval.
     
    04:35
    Martin Jones tentokrát vyjel ven z branky a sklepl kotouč na jednoho z obránců. V úvodních minutách se hraje velmi svižný hokej.
     
    04:12
    Tyson Jost z levé strany útočného pásma nahodil puk před branku soupeře, ale Jones si jeho pobídku pohlídal a kotouč vyrazil do bezpečí.
     
    03:32
    Rantanen si našel puk na levé straně útočného pásma, skvěle si jej srovnal na forhend, ale nahozením daroval Jonesovi velmi snadný zákrok.
     
    03:08
    Devon Toews se ujal vedení další akce domácího Colorada. Na jeho nahození si v útočném pásmu nesjel nikdo v tmavém dresu.
     
    02:35
    J. T. Compher se hnal za nahozením do rohu útočného pásma, nicméně zadáci San Jose proti němu byli v přesile a nenechali domácího hráče rozehrát.
     
    02:10
    Timo Meier projel ve vysoké rychlosti do útočného pásma, kde se zbavil obránce, jenže jeho pokus připravený Grubauer vyrazil ramenem do rohu ledové plochy.
     
    01:23
    Tyson Jost projel do útočného pásma, kde objel branku hostujícího celku a z mezikruží vypálil bekhendem. Martin Jones si připsal další zákrok.
     
    01:10
    Ryan Graves si sjel na přihrávku na levou stranu a pohotově protečoval kotouč do rohu útočného pásma. Obrana San Jose si s jeho pobídkou věděla rady.
     
    00:34
    Hostující brankář Jones vyjel za svou klec, kde zastavil prudké nahození po mantinelu a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    00:10
    Domácí Colorado uspělo na úvodním vhazování první třetiny. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale akce po levém křídle skončila nepřesnou přihrávkou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Předpokládané sestavy:

    Colorado Avalanche: Grubauer (Dubnyk) – Girard (A), D. Toews, Makar, Graves, Timmins, Nemeth – Rantanen, MacKinnon (A), Landeskog (C) – Burakovsky, Kadri, Söderberg – Donskoi, Jost, Ničuškin – Compher, Bellemare, O'Brien.

    San Jose Sharks: M. Jones (Kořenář) – Burns (A), Ferraro, E. Karlsson (A), Knyžov, Vlasic, Pasichnuk – E. Kane, Hertl, Barabanov – Čechovič, Couture (C), Balcers – Gregor, True, Meier – Labanc, Marleau, Donato..
     
    Colorado Avalanche

    Domácí olorado je na tom mnohem lépe. Colorado letos odehrálo čtyřicet sedm zápasů a získalo v nich šedesát šest bodů. S tímto ziskem patří Coloradu šestá pozice Západní divize. Na vedoucí Vegas však ztrácí šest bodů. Poslední zápasy se však Coloradu vůbec nepovedly. Po dvou porážkách na ledě St. Louis padlo v posledním utkání také na ledě vedoucího Vegas.
     
    San Jose Sharks

    San Jose letos neprožívá úplně povedenou sezónu. Ve čtyřiceti devíti odehraných zápasech získali Sharks čtyřicet pět bodů a s tímto ziskem drží šestou pozici. Na čtvrtou příčku, která znamená postup do play-off, ztrácí San Jose už sedm bodů. V dubnu totiž Sharks prožili sérii osmi zápasů v řadě. Od té doby ale doma dvakrát San Jose zvítězilo dvakrát nad Arizonou.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Coloradem a San Jose.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 12. Landeskog (Makar, Rantanen), 14. Makar (Rantanen, Donskoi), 59. Rantanen (Landeskog, Söderberg)


    Colorado Avalanche: Grubauer (Dubnyk) – Girard (A), D. Toews, Makar, Graves, Timmins, Nemeth – Rantanen, MacKinnon (A), Landeskog (C) – Burakovsky, Kadri, Söderberg – Donskoi, Jost, Ničuškin – Compher, Bellemare, O'Brien.
    San Jose Sharks: M. Jones (Kořenář) – Burns (A), Ferraro, E. Karlsson (A), Knyžov, Vlasic, Pasichnuk – E. Kane, Hertl, Barabanov – Čechovič, Couture (C), Balcers – Gregor, True, Meier – Labanc, Marleau, Donato.

    Rozhodca: Brenk, MacDougall – Baker, Gawryletz

    Diváci: 4045