Obrovský slalom žien, 1. kolo, Jasná sk Víťazka: Mikaela Shiffrinová (USA) (kon.) | SuperG mužov, Saalbach-Hinterglemm sk Víťaz: Marco Odermatt (SUI) (kon.)
Obrovský slalom žien, 2. kolo, Jasná sk Víťazka: Petra Vlhová (SVK) (kon.)
koniec udalosti
SuperG mužov, Saalbach-Hinterglemm

Víťaz: Marco Odermatt (SUI)

(2. Matthieu Bailet (FRA), 3. Vincent Kriechmayr (AUT))

Nedeľa 07.03.2021, 10:30Zjazdové lyžovanie
     
    V stredisku Saalbach-Hinterglemm sa dnes uskutočnilo SuperG mužov a spoznali sme už jeho víťaza. Je ním švajčiarsky reprezentant Marco Odermatt, ktorý zdolal druhého Baileta z Francúzska o 62 stotín. Tretie miesto dnes berie domáci Vincent Kriechmayr, ktorý na víťaza stratil 81 stotín.

    Dnešné SuperG boli veľmi vyrovnané a prinieslo aj viaceré prekvapenia a výrazné posuny vyššie oproti štartovným číslam. Okrem toho však až 16 pretekárov dnes tieto preteky nedokončilo.

    Týmto SuperG sa Rakúsko lúči s týmto ročníkom SP pri mužoch. Nasledujúci víkend sa dianie pri mužoch presunie do Slovinska, Kranjska Gora bude hostiť obrovský slalom a slalom a to už bude aj s účasťou bratov Žampovcov.

    Ja vám ďakujem za pozornosť a ešte pripomínam dnešný bohatý športový program. O malú chvíľu je na programe druhé kolo obrovského slalomu v Jasnej a tam naša Petra Vlhová bojuje o víťazstvo. Práve prebieha ženská biatlonová stíhačka a dnes ešte aj muži absolvujú túto disciplínu. Zo všetkého vám ponúkame náš prenos.

    Ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok víkendu! (12:15:36)
     
    SuperG mužov sa práve skončilo!
     
    54
    Dnešné SuperG ukončil Albert Ortega zo Španielska. Zaradil sa na končené 37. miesto, bodovať teda nebude, v cieli stratil 4.96 sekundy.
     
    53
    Slovinský reprezentant Nejc Naraločnik takisto dnes nebude bodovať, stratil až cez 5 sekúnd a to stačí len na 37. miesto.
     
    52
    Henrik Røa z Nórska bodovať nebude, zaradil sa na predbežné 34. miesto.
     
    51
    Nemecký reprezentant Manuel Schmid sa do cieľa dostal a dokonca bude aj bodovať. Zaradil sa na predbežné 27. miesto.
     
    50
    Otmar Striedinger z Rakúska takisto dnešné SuperG nedokončil! Zároveň sa nám uzavrela piata desiatka štartovnej listiny.
     
    49
    Sam Alphand z Francúzska dnešné SuperG nedokončil!
     
    48
    Olle Sundin zo Švédska dnešné SuperG nedokončil!
     
    47
    Erik Arvidsson z USA ešte nevie či dnes bude bodovať. Dostal sa na predbežné 29. miesto a musí čakať, ako sa bude dariť jeho súperom.
     
    46
    Česko dnes malo jedného svojho zástupcu. Jan Zabystřan nemal tak nádejný štart ako jeho súperi a bodovať sa mu dnes nepodarí! Predbežne je na 32. mieste, ušlo mu to len o vlások.
     
    45
    Na trať sa ďalej dostal Matteo Marsaglia z Talianska. Aj on začal veľmi dobre úvodnú časť trate a celkom dobré čísla držal aj naďalej. V cieli je jeho strata 2.16 sekundy a to stačí na predbežné pekné 16. miesto.
     
    44
    Dominik Schwaiger z Nemecka dnešné SuperG nedokončil!
     
    43
    Kanadský reprezentant Jeffrey Read nemal takisto zlý štart a držal to v dobrých číslach. Zatiaľ je z toho predbežné 18. miesto so stratou 2.34 sekundy.
     
    42
    Avšak, sú tu dnes aj pretekári, ktorý siahli na dno svojich síl a predvádzajú výborné výkony! Daniel Hemetsberger, teda domáci reprezentant sa po svojej jazde zaradil na 10. miesto! Aj tu je veľká spokojnosť.
     
    41
    Piatu desiatku štartovnej listiny zahájil Jared Goldberg z USA. Ten by dnes mal takisto bodovať, zatiaľ je na 22. mieste. Pri tých pádoch dnes nie je problém bodovať, stačí vynaložiť minimálne úsilie.
     
    40
    Tak dnešné SuperG prináša ďalšie veľké prekvapenie! Švajčiarsky reprezentant Justin Murisier stratil v cieli len 98 stotín a dostáva sa na krásne 5. miesto! Murisier takisto neskrýval veľkú radosť, uzavrel nám štvrtú desiatku štartovnej listiny.
     
    39
    Boštjan Kline zo Slovinska je ďalším kto sa do cieľa nedostal! Škaredo padol na zem a vo veľkej rýchlosti sa kotúľal ďalej. Našťastie je späť na nohách a v poriadku!
     
    38
    Je tu ďalší výrazný posun hore! Bryce Bennett z USA stratil v cieli po vydarenej jazde 1.56 sekundy a je na veľmi peknom 8. mieste! Američan svoju radosť neskrýval.
     
    37
    Spomínané 17. miesto teraz obsadil Martin Čater zo Slovinska. V jeho prípade mu to vyniesol hlavne vydarenejší záver trate.
     
    36
    Francúzsky reprezentant Roy Piccard stratil v cieli 2.81 sekundy a zaradil sa na predbežné 17. miesto. Pri tých počtoch čo dnes do cieľa neprišli to nie je taký problém sa zaradiť aj vyššie.
     
    35
    Podobne je na tom aj jeho reprezentačný kolega Niels Hintermann! Celkovo už 11 pretekárov sa dnes do cieľa nedostali.
     
    34
    Ralph Weber zo Švajčiarska dnešné SuperG nedokončil!
     
    33
    Titul najväčší skokan dnešných pretekov však zatiaľ bude patriť Raphaelovi Haasererovi, teda domácemu reprezentantovi! S malou stratou 83 stotín sa dostáva na fantastické štvrté miesto a len dve stotinky ho delili od pódia! Takže je to taká radosť s malým sklamaním, ale je to fantastický úspech určite! Veľký potlesk mu adresoval aj Marco Odermatt, ktorý sedí na tej líderskej stoličke.
     
    32
    Body si dnes pripíše aj Broderick Thompson z Kanady. Dokonca to vyzeralo na podobný výkon ako u Tonettiho, ale Kanaďan sa musí uspokojiť so 16. miestom, čo vôbec nie je zlé.
     
    31
    Po krátkej pauze sa dostáva na trať Riccardo Tonetti, teda taliansky reprezentant. Prvé medzičasy mal veľmi dobré a jednoznačne útočil na bodovú tridsiatku. V cieli stratil len 1.73 sekundy a je na krásnom 8. mieste, svoju radosť neskrýval!
     
    Prvých 30 pretekárov už absolvovalo dnešné SuperG. O pódium by už malo byť rozhodnuté, budeme však ešte určite sledovať zaujímavý boj o to, komu sa podarí z dnešných pretekov získať nejaké tie body.
     
    Predbežné poradie:


    1. Marco Odermatt (SUI) 1:23,59
    2. Matthieu Bailet (FRA) +0,62
    3. Vincent Kriechmayr (AUT) +0,81
    4. Beat Feuz (SUI) +1,17
    5. Matthias Mayer (AUT) +1,28
    6. Andreas Sander (GER) +1,54
    7. Daniel Danklmaier (AUT) +1,69
    8. Josef Ferstl (GER) +2,02
    9. Blaise Giezendanner (FRA) +2,09
    10. Alexis Pinturault (FRA) +2,10
     
    Nasleduje krátka prestávka!
     
    30
    Tretiu desiatku štartovnej listiny uzavrel jeho reprezentačný kolega Simon Jocher. Ten sa však do cieľa nedostal a je tak už deviatym mužom, čo dnešné preteky nedokončil!
     
    29
    Nemecký reprezentant Josef Ferstl vystrelil zo štartu ako raketa a dokonca na druhom medzičase bol o jednu stotinu rýchlejší. Ale vysoké tempo až do cieľa neudržal, stratil 2.02 sekundy a to stačí na predbežné 8. miesto, čo je ďalší výrazný posun vyššie.
     
    28
    Jeho reprezentačný kolega Stefan Babinsky stratil o niečo viac oproti svoju krajanovi a zaradil sa na predbežné 13. miesto, čo aj v jeho prípade je určite pekný výsledok.
     
    27
    Úvod trate zvládol veľmi dobre aj Daniel Danklmaier, teda jeden z ďalších domácich reprezentantov. Slušné tempo si udržal až do cieľa a napokon je na predbežnom 7. mieste, čo je z jeho strany výraznejší posun vyššie. Zároveň sa dostávame do druhej polovice dnešného SuperG.
     
    26
    Francúzsky reprezentant Adrien Théaux začal celkom nádejne, ale tretí medzičas už ukazoval výraznejšiu stratu. V cieli to napokon stačí na slušné 15. miesto, v závere to Théaux dokázal vylepšiť.
     
    25
    Ďalším Talianom na trati je dnes Emanuele Buzzi, ale do cieľa sa nedostal! V strede trate nešťastne padol a ešte sa chvíľu kĺzal dole. Našťastie sa postavil späť na nohy a je v poriadku čo je to podstatné!
     
    24
    Podobne nádejný štart mal aj Felix Monsen zo Švédska. Napokon predviedol takmer podobnú jazdu ako Rogentin a ide práve za neho na predbežné 10. miesto, čiže aj tu je určite spokojnosť.
     
    23
    Švajčiarsky reprezentant Stefan Rogentin zahájil svoju jazdu nádejne a strata bola len minimálna. Stred trate však už tak dobre nezvládol, v cieli napokon stratil 2.18 sekundy a predbežne je na 9. mieste, s čím je Rogentin určite spokojný.
     
    22
    Počet pretekárov, ktorý sa nedostali do cieľa sa rozrástol. Miha Hrobat zo Slovinska sa dostal len po stred trate, ďalej už dokončiť nestihol!
     
    21
    Po krátkej prestávke sa na trať dostal Blaise Giezendanner z Francúzska, ktorý tak zahájil tretiu desiatku štartovnej listiny. Ten predviedol celkom solídnu jazdu, v cieli stratil 2.09 sekundy a ide pred svojho krajana Pinturaulta na 7. miesto.
     
    Priebežné poradie:

    1. Marco Odermatt (SUI) 1:23,59
    2. Matthieu Bailet (FRA) +0,62
    3. Vincent Kriechmayr (AUT) +0,81
    4. Beat Feuz (SUI) +1,17
    5. Matthias Mayer (AUT) +1,28
    6. Andreas Sander (GER) +1,54
    7. Alexis Pinturault (FRA) +2,10
    8. Christian Walder (AUT) +2,50
    9. James Crawford (CAN) +2,96
    10. Travis Ganong (USA) +3,13
     
    Nasleduje krátka prestávka.
     
    20
    Švajčiarsky reprezentant Beat Feuz uzatvoril druhú desiatku štartovnej listiny. Svoju jazdu začal v úvode veľmi dobre a pred cieľom to vyzeralo útok na pódium. Napokon mu to ušlo len veľmi tesne a so stratou 1.17 sekundy je na predbežnom 4. mieste!
     
    19
    Jeho reprezentačný kolega Christian Walder sa už do cieľa na rozdiel od svojho krajana dostal. V cieli stratil 2.5 sekundy a tak sa nezaradil na popredné priečky, zatiaľ sa nachádza na 7. mieste.
     
    18
    Teraz budeme sledovať dvoch domácich reprezentantov v rade. Ako prvý z nich sa na trati predstavil Max Franz, ktorý však v strede trate výrazne chyboval, vynechal jedno bránku a do cieľa sa už nedostal!
     
    17
    Prvým Američanom na trati je Travis Ganong. Od druhého medzičasu začal strácať výrazne, trocha to napravil v závere. Aj tak stratil v cieli 3.13 sekundy a predbežne je na 8. mieste.
     
    16
    V krátkom slede sa na trať dostal ďalší francúzsky reprezentant Matthieu Bailet. Ten začal veľmi slušne a jeho strata bola malá a dlho atakoval len tie najvyššie priečky. Takéto tempo udržal až do cieľa a so stratou 62 stotín je na druhom mieste! Vyzerá to, že tento Francúz sa prvýkrát v SP postaví na pódium!
     
    15
    Taliansky reprezentant Dominik Paris takisto nezvládol úvod a už to vyzeralo, že ani on do cieľa nepríde. Napokon to ustál a pokračoval v jazde až do cieľa, kde sa jeho strata zastavila na 3.34 sekundy a to stačí na predbežné 8. miesto.
     
    14
    Čo sa to dnes deje! Je tu už piaty pretekár, ktorý dnešné SuperG nedokončil a je ním Nils Allegre z Francúzska. Ten začal veľmi zle a neprišiel ani po druhý medzičas.
     
    13
    Druhý nemecký reprezentant na trati Romed Baumann a držiteľ striebra zo SuperG na nedávnom šampionáte sa už do cieľa dostal. Už na druhom medzičase však jeho strata začala výraznejšie narastať a v cieli je to napokon strata 3.18 sekundy, čo stačí na predbežné 7. miesto.
     
    12
    Je tu štvrtý muž v poradí, ktorý dnešné SuperG nedokončil. Švajčiar Loïc Meillard vynechal jednu z bránok hneď v úvode trate a žiaľ dnes si žiadne body nepripíše.
     
    11
    Po krátkej prestávke sa na trať dostal Kjetil Jansrud z Nórska, ktorý tak zahájil druhú desiatku štartovnej listiny. Pustil sa veľmi odvážne do svojej jazdy a nevyhol sa chybám v strede trate. Napokon do cieľa dorazil s veľkou stratou 3.49 sekundy a predbežne je na 7. mieste.
     
    Priebežné poradie:

    1. Marco Odermatt (SUI) 1:23,59
    2. Vincent Kriechmayr (AUT) +0,81
    3. Matthias Mayer (AUT) +1,28
    4. Andreas Sander (GER) +1,54
    5. Alexis Pinturault (FRA) +2,10
    6. James Crawford (CAN) +2,96
    7. Gino Caviezel (SUI) +3,69
     
    Nasleduje krátka prestávka!
     
    10
    Prvú desiatku štartovnej listiny uzavrel Johan Clarey z Francúzska. Žiaľ je už tretím pretekárom, ktorý dnes do cieľa nedošiel! Nezvládol prejazd jednou bránkou a škaredo spadol na zem a ešte sa kĺzal dole. Napokon sa postavil na nohy a našťastie je v poriadku!
     
    9
    Druhý Švajčiar na trati je Marco Odermatt, ktorý je zároveň na druhom mieste celkového poradia SP, takže sa dnes bojuje o veľmi dôležité body! Odermatt sa dnes môže pýšiť fantastickou jazdou a v cieli zdoláva Kriechmayra o 81 stotín! Ak sa nič výnimočné nestane, mal by dnes Odermatt toto SuperG vyhrať a ešte tak zdramatizovať boj o veľký kryštálový glóbus!
     
    8
    Ďalej sa predstavil druhý kanadský reprezentant a to James Crawford. Ten nepatrí medzi popredné mená tejto disciplíny, čo ukázala aj jeho dnešná jazda. So stratou 2.15 sekundy sa zaradil na predbežné 5. miesto.
     
    7
    Po ňom sa na trať dostal druhý domáci zástupca a druhý muž predbežného poradia SuperG. Je ním Matthias Mayer, ktorý dal do svojej jazdy všetko a chcel zdolať svojho krajana. To sa mu však nepodarilo, zaostal o 47 stotín a je predbežne na druhom mieste.
     
    6
    Prvým Talianom na trati je dnes skúsený veterán Christof Innerhofer. Žiaľ, je druhým mužom v poradí, ktorý sa dnes do cieľa nedostal, pretože sa po pokĺzla lyža a tak vynechal jednu z bránok.
     
    5
    A už sme sledovali jazdu vedúceho muža v poradí SuperG a nedávneho dvojnasobného majstra sveta v tejto disciplíne ale aj v zjazde a tým je domáci reprezentant Vincent Kriechmayr! Od úvodu mal zelené čísla a po plynulej jazde jeho náskok rástol ďalej. V cieli zdoláva Sandera o 73 stotín a táto jazda sa bude len veľmi ťažko prekonávať ostatným jeho súperom!
     
    4
    Švajčiar Gino Caviezel je momentálne tretím mužom celkového poradia SP. Svoju jazdu dnes začal o niečo pomalšie oproti dvom jeho predchádzajúcim súperom a po menšom chybe jeho strata narastala ďalej. V cieli napokon stratil až 2.15 sekundy čo je celkom dosť, spokojný teda nebude.
     
    3
    Ďalej sme mohli sledovať jazdu nemeckého reprezentanta Andreasa Sandera, ktorý je momentálne až na ôsmom mieste celkového poradia SP a v hodnotení SuperG je mimo prvej desiatky. Síce na druhom medzičase strácal, ale svoju jazdu postupne gradoval až do cieľa a zdoláva Pinturaulta o 56 stotín!
     
    2
    Veľká smola pre Brodieho Segera z Kanady, ktorý prekvapil na nedávnom šampionáte. Hneď v úvode vynechal jednu bránku a tak je prvým mužom, čo dnes tieto preteky nedokončil!
     
    1
    Na trať sa ako prvý dostal Alexis Pinturault z Francúzska, teda vedúci muž celkového poradia SP. So svojou jazdou nebol v cieli spokojný, pri jednom zo skokov nedopadol najlepšie a takmer vynechal jednu bránku. Jeho čas je 1:25.69 a od neho sa budeme odvíjať ďalej.
     
    SuperG mužov sa práve začalo!
     
    Na štarte je už všetko pripravené. Čoskoro sa tak tieto preteky môžu začať, prajem príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemné športové dopoludnie všetkým fanúšikom alpského lyžovania. V rámci SP sa ženy presunuli na Slovensko do Jasnej, muži sa presunuli do Rakúska a v stredisku Saalbach-Hinterglemm prebiehajú kĺzavé disciplíny. Nedeľa bude patriť SuperG a určite sa máme na čo tešiť. Žampovci sa týchto pretekov v Rakúsku nezúčastnili, na trať sa dostane len český zástupca a to Jan Zabystřan, ktorému patrí štartovné číslo 46. Celkovo sa dnes predstaví 54 reprezentantov, zatiaľ si prezrite štartovnú listinu a krátko pred štartom sa znova prihlásime.
     
    Štartovná listina:

    1. Alexis Pinturault (FRA)
    2. Brodie Seger (CAN)
    3. Andreas Sander (GER)
    4. Gino Caviezel (SUI)
    5. Vincent Kriechmayr (AUT)
    6. Christof Innerhofer (ITA)
    7. Matthias Mayer (AUT)
    8. James Crawford (CAN)
    9. Marco Odermatt (SUI)
    10. Johan Clarey (FRA)
    11. Kjetil Jansrud (NOR)
    12. Loïc Meillard (SUI)
    13. Romed Baumann (GER)
    14. Nils Allegre (FRA)
    15. Dominik Paris (ITA)
    16. Matthieu Bailet (FRA)
    17. Travis Ganong (USA)
    18. Max Franz (AUT)
    19. Christian Walder (AUT)
    20. Beat Feuz (SUI)
    21. Blaise Giezendanner (FRA)
    22. Miha Hrobat (SLO)
    23. Stefan Rogentin (SUI)
    24. Felix Monsen (SWE)
    25. Emanuele Buzzi (ITA)
    26. Adrien Théaux (FRA)
    27. Daniel Danklmaier (AUT)
    28. Stefan Babinsky (AUT)
    29. Josef Ferstl (GER)
    30. Simon Jocher (GER)
    31. Riccardo Tonetti (ITA)
    32. Broderick Thompson (CAN)
    33. Raphael Haaser (AUT)
    34. Ralph Weber (SUI)
    35. Niels Hintermann (SUI)
    36. Roy Piccard (FRA)
    37. Martin Čater (SLO)
    38. Bryce Bennett (USA)
    39. Boštjan Kline (SLO)
    40. Justin Murisier (SUI)
    41. Jared Goldberg (USA)
    42. Daniel Hemetsberger (AUT)
    43. Jeffrey Read (CAN)
    44. Dominik Schwaiger (GER)
    45. Matteo Marsaglia (ITA)
    46. Jan Zabystřan (CZE)
    47. Erik Arvidsson (USA)
    48. Olle Sundin (SWE)
    49. Sam Alphand (FRA)
    50. Otmar Striedinger (AUT)
    51. Manuel Schmid (GER)
    52. Henrik Røa (NOR)
    53. Nejc Naraločnik (SLO)
    54. Albert Ortega (ESP)
     
    Vítam všetkých priaznivcov alpského lyžovania pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na SuperG mužov, ten má naplánovaný štart o 10:30.

    Svetový pohár v alpskom lyžovaní pokračuje ďalej. Muži sa presunuli do Rakúska kde boli na programe tri kĺzavé disciplíny. Piatočný zjazd sa však napokon nedokončil a bol zrušený, na trať sa postavilo len 12 pretekárov a kvôli hustej hmle potom tento zjazd zrušili. Ten sobotný sa už uskutočnil podľa plánu, jeho víťazom sa stal domáci reprezentant Vincent Kriechmayr, ktorý išiel na trať ako prvý a už ho nik nedokázal zdolať. V nedeľu sa pôjde SuperG. Verme, že uvidíme kvalitné podujatie, stále je ešte o čo bojovať. Sledujte náš online prenos!

    Predbežné porade v SuperG:

    1. Vincent Kriechmayr (AUT) 341 b
    2. Matthias Mayer (AUT) 240 b
    3. Mauro Caviezel (SUI) 225 b
    4. Marco Odermatt (SUI) 218 b
    5. Aleksander Aamodt Kilde (NOR) 172 b
    6. Kjetil Jansrud (NOR) 160 b
    7. Adrian Smiseth Sejersted (NOR) 140 b
    8. Andreas Sander (GER) 137 b
    9. Christian Walder (AUT) 134 b
    10. Ryan Cochran-Siegle (USA) 132 b

    Celkové poradie SP:


    1. Alexis Pinturault (FRA) 1034 b
    2. Marco Odermatt (SUI) 869 b
    3. Marco Schwarz (AUT) 718 b
    4. Matthias Mayer (AUT) 664 b
    5. Loïc Meillard (SUI) 630 b
    6. Vincent Kriechmayr (AUT) 615 b
    7. Filip Zubčić (CRO) 602 b
    8. Henrik Kristoffersen (NOR) 587 b
    9. Beat Feuz (SUI) 567 b
    10. Aleksander Aamodt Kilde (NOR) 560 b
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 10:30.

    Miroslav Revaj

    Štartovná listina:
    1. Alexis Pinturault (FRA)
    2. Brodie Seger (CAN)
    3. Andreas Sander (GER)
    4. Gino Caviezel (SUI)
    5. Vincent Kriechmayr (AUT)
    6. Christof Innerhofer (ITA)
    7. Matthias Mayer (AUT)
    8. James Crawford (CAN)
    9. Marco Odermatt (SUI)
    10. Johan Clarey (FRA)
    11. Kjetil Jansrud (NOR)
    12. Loïc Meillard (SUI)
    13. Romed Baumann (GER)
    14. Nils Allegre (FRA)
    15. Dominik Paris (ITA)
    16. Matthieu Bailet (FRA)
    17. Travis Ganong (USA)
    18. Max Franz (AUT)
    19. Christian Walder (AUT)
    20. Beat Feuz (SUI)
    21. Blaise Giezendanner (FRA)
    22. Miha Hrobat (SLO)
    23. Stefan Rogentin (SUI)
    24. Felix Monsen (SWE)
    25. Emanuele Buzzi (ITA)
    26. Adrien Théaux (FRA)
    27. Daniel Danklmaier (AUT)
    28. Stefan Babinsky (AUT)
    29. Josef Ferstl (GER)
    30. Simon Jocher (GER)
    31. Riccardo Tonetti (ITA)
    32. Broderick Thompson (CAN)
    33. Raphael Haaser (AUT)
    34. Ralph Weber (SUI)
    35. Niels Hintermann (SUI)
    36. Roy Piccard (FRA)
    37. Martin Čater (SLO)
    38. Bryce Bennett (USA)
    39. Boštjan Kline (SLO)
    40. Justin Murisier (SUI)
    41. Jared Goldberg (USA)
    42. Daniel Hemetsberger (AUT)
    43. Jeffrey Read (CAN)
    44. Dominik Schwaiger (GER)
    45. Matteo Marsaglia (ITA)
    46. Jan Zabystřan (CZE)
    47. Erik Arvidsson (USA)
    48. Olle Sundin (SWE)
    49. Sam Alphand (FRA)
    50. Otmar Striedinger (AUT)
    51. Manuel Schmid (GER)
    52. Henrik Røa (NOR)
    53. Nejc Naraločnik (SLO)
    54. Albert Ortega (ESP)