Rusko – Česko 7:4 (kon.) | Švédsko – Fínsko 3:0 (kon.)
koniec
Švédsko
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Fínsko
Nedeľa 14.02.2021, 16:00 • Malmö Arena, Malmö • Euro Hockey Tour
Predzápasové kurzy
Partner:
    40:24 Filip Hållander (SWE) - 3:0
     
    40:24
    Švédsko dalo gól!
    Švédi šťastným gólom navyšujú svoj náskok! FILIP HÅLLANDER si od pravého mantinelu naviedol puk smerom k bránke a z ostrého uhla vystrelil. Jeho pokus zrazil Saarijärvi do zadného mantinelu, od ktorého sa odrazil do chráničov brankára Säteriho, ktorý stál pri svojej žŕdke a od neho do fínskej bránky. Bez asistencie.
    28:54 Jesper Sellgren (SWE) - 2:0
     
    28:54
    Švédsko dalo gól!
    Švédi odskakujú už do dvojgólového náskoku! Fínska strela po vhadzovaní bola zablokovaná a Švédi vyrazili do rýchleho protiútoku. Na jeho konci našiel Zaar peknou prihrávkou do druhej vlny z pravej strany útočnej tretiny neobsadeného JESPERA SELLGRENA, ktorý krásnou strelou namieril do ľavého horného rohu Säteriho bránky. Asistencie: Simon Ryfors, Daniel Zaar.
    26:05 Max Friberg (SWE) - 1:0
     
    26:05
    Švédsko dalo gól!
    Švédi otvárajú skóre! Olofsson tečoval v strednom pásme puk na ľavé krídlo na MAXA FRIBERGA, ktorý sa z ľavej strany natlačil cez obrancu pred bránkovisko Fínska. Puk potom dostal popod pravé rameno brankára Säteriho do siete. Asistencie: Fredrik Olofsson, Niklas Hansson.

    Michal Sadlek

    Góly a asistencie: 27. Friberg (Olofsson, Hansson), 29. Sellgren (Ryfors, Zaar), 41. Hållander


    Švédsko: Rifalk (Fasth) – Lundkvist, Sellgren, Hansson, Backström, Persson, Lundberg – Viksten, Holmberg, Pettersson – Zaar, Ryfors, Olofsson – Berggren, Wingerli, Frödén – Friberg, Bengtsson, Hållander – Sandberg.
    Fínsko: Säteri (Juvonen) – Sund, Saarijärvi, Salo, Kemiläinen, Parikka, Nikkilä, Koivisto, Vainio – Turunen, M. Aaltonen, Nurmi – Innala, Lundell, J. Karjalainen – Klemetti, Tiivola, Puustinen – Virtanen, Björninen, R. Leino.

    Rozhodca: Nord, Holm – Malmqvist, Lundgren (SWE)