Hr. Králové – Sparta B 2:2 (kon.) | Slavia B – Varnsdorf 2:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Trnava 0:0 (zruš.)
koniec
FC Hradec Králové
2:2 (0:1)
AC Sparta Praha B
cz Sobota 16.01.2021, 10:30 • Horní Počernice • Tipsport liga • Skupina A
Predzápasové kurzy
    82. SEJK - 2:2
     
    82
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Tak přeci jenom je srovnáno! Do pokutového území Hradce přiletěl další centr, při kterém se Okekemu povedlo vrátit míč pod sebe, kde se nacházel VÁCLAV SEJK. Jeho rána pravou nohou skončila na tyči, od které se míč odrazil za záda brankáře Ottmara.
    56. VLKANOVA - 2:1
     
    56
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Během několika minut je tu druhá branka Votroků! Do pokutového území se dokázal protlačit Zaradny, kterému se povedlo sraženou střelou na zadní tyči oslovit ADAMA VLKANOVU, před kterým číhala prázdná branka. Pražanům absolutně nevychází vstup do druhého poločasu!
    52. PREKOP - 1:1
     
    52
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    V úvodu druhého poločasu tu máme vyrovnávací branku! Zaradny se dokázal na levém křídle prosadit v souboji, načež poslal míč do pokutového území. Tam si na jeho nabídku počíhal ERIK PREKOP, který zakončením o tyč nedal Kotkovi sebemenší šanci.
    27. NOVOTNÝ - 0:1
     
    27
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Nyní tu přeci jenom máme první branku zápasu! Do pokutového území se povedlo proniknout Váchovi, který poté přihrál do ideální střelecké pozice na ONDŘEJE NOVOTNÉHO. Ten zakončoval z jedničky k pravé tyči, kam se Ottmar nedokázal ideálně natáhnout a míč nedosáhl.

    David Suchý

    Góly: 52. Prekop, 56. Vlkanova – 27. Novotný, 82. Sejk

    Karty:   79. Čech (HKR) – 31. Novotný (SPB)


    FC Hradec Králové: Čech, Kodeš, Král – Mahr, Samko (46. Doležal), Soukeník, Vlkanova (60. Kejř), Leibl (46. Novotný) – Baďura (32. Prekop), Zaradny (73. Záviška)
    Náhradníci: Mach – Doležal, Kejř, Novotný, Prekop, Záviška

    AC Sparta Praha B: Kotek (46. Benada) – Tvaroh, Jonáš, Červak – Konopásek (63. Szewieczek), Okeke, Vácha (46. Pudhorocký), Hucek, Ambler (70. Dudl) – Sejk, Novotný (46. Turyna)
    Náhradníci: Benada – Szewieczek, Dudl, Pudhorocký, Turyna

    Rozhodca: Machač – Hurych, Váňa