Hr. Králové – Sparta B 2:2 (kon.) | Slavia B – Varnsdorf 2:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Trnava 0:0 (zruš.)
koniec
FC Hradec Králové
2:2 (0:1)
AC Sparta Praha B
cz Sobota 16.01.2021, 10:30 • Horní Počernice • Tipsport liga • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 2:2. Hradec vstoupil do druhého poločasu velice aktivně, navíc během několika minut obstaral hned tři přesné zásahy, díky čemuž se poprvé v tomto utkání dostal do vedení. Následně převzala iniciativu Sparta, které se necelých deset minut před koncem zápasu povedlo srovnat krok, přičemž tento výsledek vydržel až do konečného hvizdu. (12:08:55)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Minuta nad rámec.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se nebude nastavovat ani jedna minuta nad rámec.
     
    88
    Následoval rohový kop z pravé strany, který pro Ottmara nepřinesl nic nebezpečného. Poté to zakončením z velké vzdálenosti zkoušel Tvaroh.
     
    87
    Hodně nepřesně poté nahrával Mahr, který trefil pouze před sebou stojícího protihráče. Následně si Hradec Králové vybojoval další standardku.
     
    86
    Na přední tyči se po rohovém kopu povedlo zakročit Červakovi, který odehrál míč ven z pokutového území. Votroci jsou i nadále u balónu.
     
    85
    Nyní se znovu k míči dostal brankář Kotek, který se pokoušel na pravé straně najít Tvaroha. Druhý jmenovaný se ovšem nedokázal prosadit.
    82. SEJK - 2:2
     
    82
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Tak přeci jenom je srovnáno! Do pokutového území Hradce přiletěl další centr, při kterém se Okekemu povedlo vrátit míč pod sebe, kde se nacházel VÁCLAV SEJK. Jeho rána pravou nohou skončila na tyči, od které se míč odrazil za záda brankáře Ottmara.
     
    82
    Na druhé straně si Hradec Králové vybojoval rohový kop z pravé strany.
     
    81
    Sparta Praha tak měla možnost k vyrovnání, přičemž si rozehrávku vzal na starost Sejk, který mířil pouze do rukou Ottmara. Následná dorážka nebyla přesná.
     
    80
    Další ofsajdové postavení, tentokráte v podání hráčů Hradce. Na druhou stranu se dostával jeden z protihráčů, který vybojoval standardku.
     
    79
    Standardní situace nakonec putovala na hlavu Tvaroha, který ještě zkoušel prodloužit do malého vápna, kde se ven z branky vydal brankář Ottmar.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Čech (FC Hradec Králové).
     
    78
    Nedovoleným způsobem byl zastaven Hucek, na kterého si vyšlápl vracející se Novotný. Pražané tak budou zahrávat další standardní situaci.
     
    77
    Votroci přešli s míčem ke svému pokutovému území, kde do kombinace zapojili také brankáře Ottmara, který rozehrál nakrátko na nohu Kodeše.
     
    75
    Poté se k centru do pokutového území dokázal uvolnit Mahr, který ovšem nenašel nikoho ze svých spoluhráčů. Hradec je ale i nadále aktivnější.
     
    74
    Na levém křídle se Novotnému povedlo v pokutovém území najít Závišku, který se sice dostal k centru, avšak našel pouze nohu protihráče.

    David Suchý

    Góly: 52. Prekop, 56. Vlkanova – 27. Novotný, 82. Sejk

    Karty:   79. Čech (HKR) – 31. Novotný (SPB)


    FC Hradec Králové: Čech, Kodeš, Král – Mahr, Samko (46. Doležal), Soukeník, Vlkanova (60. Kejř), Leibl (46. Novotný) – Baďura (32. Prekop), Zaradny (73. Záviška)
    Náhradníci: Mach – Doležal, Kejř, Novotný, Prekop, Záviška

    AC Sparta Praha B: Kotek (46. Benada) – Tvaroh, Jonáš, Červak – Konopásek (63. Szewieczek), Okeke, Vácha (46. Pudhorocký), Hucek, Ambler (70. Dudl) – Sejk, Novotný (46. Turyna)
    Náhradníci: Benada – Szewieczek, Dudl, Pudhorocký, Turyna

    Rozhodca: Machač – Hurych, Váňa