Wolfsburg – Hoffenheim 2:1 (kon.) | Leverkusen – Mönchengladbach 4:3 (kon.)
koniec
Bayer Leverkusen
4:3 (2:2)
Borussia Mönchengladbach
cz Nedeľa 08.11.2020, 18:00 • BayArena, Leverkusen • Nemecká Bundesliga • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    VALENTINO LAZARO střílí nádherný gól a snižuje na 3:4. Tak že by ještě přeci jen přišel dramatický závěr zápasu? Lazaro měl míč už za sebou, ale parádním způsobem dokázal patou překonat Hrádeckého. Asistence: Patrick Herrmann.
     
    82
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Teď už to Leverkusenu vychází a domácí jdou do vedení 4:2! Po rohovém kopu zůstal vepředu na hrotu defenzivní záložník Bayeru JULIAN BAUMGARTLINGER. Centrem po zemi z pravé strany ho parádně našel Amiri a zkušenému Rakušanovi už stačilo trefit prázdnou branku. Asistence: Nadiem Amiri.
     
    68
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Chvíli poté, co domácí přežili velkou šanci soupeře, jdou do vedení! Wirtz vysunul Diabyho po pravém křídle, ten ještě vylepšil situaci přihrávkou na LEONA BAILEYHO, který se střelou ve skluzu trefil přesně mezi nohy vybíhajícího Sommera. Asistence: Moussa Diaby.
     
    41
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    LUCAS ALARIO potvrzuje svou skvělou střeleckou formu z posledních zápasů a svým druhým gólem zápasu dorovnává Sindla i skóre zápasu na 2:2. Alario se dostal k hlavičce po centru Wirtze z pravé strany, výrazně chyboval Sommer, který měl míč boxovat. Asistence: Florian Wirtz.
     
    31
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    LARS STINDL sice byl v ofsajdovém postavení, ale míč mu nepřihrál jeho spoluhráč, protože jako poslední se dotkl míče Wirtz. Proto se ofsajd nakonec nepískal. Stindl pak překonal Hrádeckého a střílí už druhý gól v zápase. Bez asistence.
     
    27
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Tak teď už je vyrovnáno, tento gól bude platit! Diaby táhl útok Bayeru a v pravou chvíli přihrál na levou stranu na LUCAS ALARIO. Ten ještě krátce míč potáhl, a pak nádhernou technickou střelou pravačkou na zadní tyč překonal Sommera. Asistence: Moussa Diaby.
     
    18
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    K penaltě se postavil LARS STINDL a penaltu bez problému proměňuje střelou doprostřed do středu branky. Hradecký skákal po své pravé ruece.

    Petr Sumbal

    Góly: 27. Alario (Diaby), 41. Alario (Wirtz), 68. Bailey (Diaby), 82. Baumgartlinger (Amiri) – 18. Stindl (pen.), 31. Stindl, 90+4. Lazaro (Herrmann)

    Karty:   18. Hrádecký (LEV), 51. L. Bender (LEV), 84. Wirtz (LEV), 86. Diaby (LEV) – 45+4. Binsibajní (MNC), 46. Embolo (MNC)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 3:6. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:12.
    Bayer Leverkusen: Hrádecký – L. Bender (C) (85. Dragović), S. Bender, Tapsoba, Wendell – Wirtz, Baumgartlinger, Amiri – Bailey, Alario (80. Bellarabi), Diaby.
    Náhradníci: Lomb – Bellarabi, Demirbay, Dragović, Jedvaj, Palacios, Sinkgraven, Tah, Weiser.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Lainer (74. Pléa), Ginter, Elvedi, Binsibajní – Kramer (74. Bénes), Neuhaus (46. H. Wolf) – J. Hofmann, Stindl (C), Thuram (80. Herrmann) – Embolo (63. Lazaro).
    Náhradníci: Sippel – Bénes, Herrmann, Jantschke, Lazaro, Pléa, Traoré, Wendt, H. Wolf.

    Rozhodca: Osmers – Gorniak, Kempter