Lazio – Juventus 1:1 (kon.) | Bergamo – Inter 1:1 (kon.) | CFC Janov – AS Rím 1:3 (kon.)
Turín – Crotone 0:0 (kon.) | Bologna – Neapol 0:1 (kon.) | AC Miláno – Hellas Verona 2:2 (kon.)
koniec
FC Turín
0:0 (0:0)
FC Crotone
cz Nedeľa 08.11.2020, 15:00 • Stadio Olimpico, Turín • Talianska Seria A • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To už je ode mne pro tuto chvíli vše. Snad ve zbytku dnešního fotbalového dne budeme sledovat zajímavější zápasy. Zase někdy na počtenou. (17:03:02)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 1:5. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:16.
     
    Dnešní duel je další ze série nudných zápasů v sedmém kole Serie A. 0:0 už skončil páteční duel mezi Sassuolem a Udinese, stejně to dopadlo včera mezi Parmou a Fiorentinou a nakonec tedy i dnes mezi Turínem a Crotone. Ani jeden tým si nevytvořil vyloženou gólovou příležitost, takže se jen těžko mohly prosadit. Brance byli blíže určitě domácí fotbalisté, kteří nastřelili tyčku a v závěru ještě na soupeře vyvinuli pořádný tlak. Síť se ale nevlnila a tak oba celky berou jeden bod.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Turín chce vítězství získat za každou cenu. Při útočení byl však nyní až moc důrazný, kvůli čemuž si Wilfried Stephane Singo vykoledoval nedovolený zákrok, čímž nejspíš definitivně pohřbívá naděje svého týmu.
     
    90+3
    K nadějné hlavičce se ještě dostal Nicola Murru, ale ta se mu příliš nepovedla, protože Alexe Cordaze ani nemohla ohrozit.
     
    90+2
    Blízko gólu byl po přihrávce Andrea Belottiho Federico Bonazzoli, jehož střelecký pokus ze středu šestnáctky byl však sražen mimo bránu na roh!
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    90
    Crotone je v posledních minutách pod obrovským tlakem, takže už začíná veškeré míče odkopávat. Bod z dnešního utkání by určitě brala všemi deseti.
     
    89
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Luca Siligardi, přichází Giuseppe Cuomo.
     
    89
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Karol Linetty, přichází Cristian Ansaldi.
    87. Červená karta po 2. žluté
     
    87
    Sebastiano Luperto se prezentoval dalším tvrdým zákrokem proti Andreu Belottimu, za což naprosto po právu vidí druhou žlutou kartu, vzápětí tak také červenou!
     
    85
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Miloš Vulić, přichází Luca Siligardi.
     
    85
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Pedro Pereira, přichází Andrea Rispoli.
    84. Centr Gojaka se zatočil až do brankové konstrukce
     
    84
    Tak mohli jsme vidět opravdu velkou raritu, zabránila tomu však branková konstrukce! Amer Gojak z pravé strany točil míč směrem k bráně, na centr sice nikdo nedosáhl, ale k překvapení všech skončil až na protější tyčce!
     
    83
    Při kontrolovaní centru měl přece jen mírné problémy Lisandro Magallán, který nakopl míč jen na sebe. Toto mírné zaváhání však ihned napravili jeho spoluhráči.

    Lukáš Mihal

    Góly:

    Karty:   41. Verdi (TUI), 59. Ricardo Rodríguez (TUI) – 5. Vulić (COE), 56. Luperto (COE), 81. P. Pereira (COE)   87. Luperto (COE)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 1:5. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:16.
    FC Turín: Sirigu – Vojvoda (65. Singo), Bremer, Lyanco, Ricardo Rodríguez (66. Murru) – Meïté (80. Gojak), Rincón, Linetty (89. Ansaldi) – Lukić – Verdi (80. Bonazzoli), Belotti (C).
    Náhradníci: V. Milinković-Savić, Rosati – Singo, Bonazzoli, Edera, Ansaldi, Buongiorno, N'Koulou, Zaza, Gojak, Segre, Murru.

    FC Crotone: Cordaz (C) – Magallán, Marrone, Luperto – P. Pereira (85. Rispoli), Benali, Cigarini (67. Petriccione), Vulić (85. Siligardi, 89. Cuomo), Reca – Messias, Nwankwo.
    Náhradníci: Crespi, Festa – Petriccione, Siligardi, Rojas, Rispoli, Golemić, Zanellato, Crociata, Henrique, Cuomo, Djidji.

    Rozhodca: Forneau – Ranghetti, Bresmes