KHL
Chabarovsk – Kazaň 7:1 (kon.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 3:1 (kon.) | Barys – Helsinki 4:5 (po pr.)
Čerepovec – Soči 2:0 (kon.) | Red Star Kunlun – Metallurg Magnitogorsk 6:4 (kon.) | CSKA Moskva – Novgorod 2:3 (po pr.)
D. Moskva – Dinamo Minsk 5:2 (kon.) | Viťaz – Ufa 4:3 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
5:2 (1:2, 2:0, 2:0)
HC Dinamo Minsk
cz Streda 21.10.2020, 18:30 • VTB Arena, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Dmitrij KAGARLICKIJ - 5:2
     
    59:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A hned je z toho další gól. DMITRIJ KAGARLICKIJ si nabruslil až do pásma hostů a ač byl tísněn a v pádu, přesto zakončil přesně – 5:2. Bez asistence.
    59:03 Vadim ŠIPAČOV - 4:2
     
    59:03
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je hotovo. Hned po vhazování v pásmu domácích se k puku dostal Tarasov, poslal ho na VADIMA ŠIPAČOVA, který ho poté bez větších problémů dopravil do zcela prázdné minské branky – 4:2. Asistence: Daniil Tarasov a Dmitrij Kagarlickij.
    27:33 Vadim ŠIPAČOV - 3:2
     
    27:33
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hned po konci oslabení se z trestné lavice dostal k puku Mironov, poslal ho najíždějícímu VADIMU ŠIPAČOVOVI, který poté udělal kličku a zakončil kolem betonu hostujícího brankáře – 3:2. Moskvané tak poprvé v utkání vedou. Asistence: Andrej Mironov.
    24:53 Michail GRIGORJEV - 2:2
     
    24:53
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je znovu vyrovnáno. Dlouho se hrálo bez přerušení hry, téměř tři a půl minuty. Nakonec se domácí usadili v pásmu soupeře a od modré čáry pak Kolosova propálil MICHAIL GRIGORJEV – 2:2. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Vadim Šipačov.
    19:59 Jegor ŠARANGOVIČ - 1:2
     
    19:59
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Pouhou vteřinu před vypršením první části hry hosté udeřili, a to ve vlastním oslabení. Do vedení je poslal JEGOR ŠARANGOVIČ, jenž získal puk v obranném pásmu, zrychlil a poté z pravého kruhu prostřelil Alexandra Jerjomenka – 1:2. Asistence: Dmitrij Znacharenko a Dmitrij Bujnickij.
    02:54 Arťom VOLKOV - 1:1
     
    02:54
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ovšem Minští se radovali z vedení pouhých čtrnáct vteřin. Domácí totiž velmi rychle srovnávají stav a jsou zpět v zápase. ARŤOM VOLKOV napřáhl na levém kruhu a jeho pokus pak prošel za záda Alexeje Kolosova – 1:1. Asistence: Andrej Mironov a Jegor Zajcev.
    02:40 Igor MARTYNOV - 0:1
     
    02:40
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení a otevírají účet dnešního duelu. Po chybě domácích na modré čáře šli do přečíslení hráči Minsku. Kogaljov pak načasoval přihrávku najíždějícímu IGORU MARTYNOVOVI, který poté zblízka prostřelil Jerjomenka – 0:1. Asistence: Alexandr Kogaljov.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 3. Volkov (Mironov, J. Zajcev), 25. Grigorjev (Šipačov), 28. Šipačov (Mironov), 60. Šipačov (Tarasov, Kagarlickij), 60. Kagarlickij – 3. Martynov (Kogaljov), 20. Šarangovič (Znacharenko, Bujnickij)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Hietanen, Čajkovský, Mironov (A), An. Sergejev, Grigorjev, J. Zajcev, Volkov – Kagarlickij, Jaškin, Šipačov (C) – Pulkkinen, O. Lindberg, Tarasov – Kruglov, Jefremov, V. Kuljomin (A) – Bryzgalov, Igumnov, Muranov.
    HC Dinamo Minsk: Kolosov (Tolopilo) – Koljačonok, Znacharenko (A), Solovjov, Šinkevič (A), Derjabin, Denisov, Faľkovskij, Jerjomenko – Martynov, Šarangovič (C), Kogaljov – Drozdov, Protas, Revenko – Usov, Anosov, Bujnickij – Pinčuk, Litvinov, Nogačjov.

    Rozhodca: Bondar, Odinš – Zacharov, Golovljov

    Diváci: 1780