Alanyaspor – Denizlispor 1:0 (kon.) | Ankaragücü – Antalyaspor 0:1 (kon.) | Başakşehir – Kayserispor 1:0 (kon.)
Besiktas – Fenerbahce 2:0 (kon.) | Rizespor – Yeni Malatyaspor 3:0 (kon.) | Sivasspor – Gençlerbirliği 2:0 (kon.)
Trabzonspor – Konyaspor 3:4 (kon.)
koniec
Sivasspor
2:0 (1:0)
Gençlerbirliği S.K.
cz Nedeľa 19.07.2020, 20:00Turecká Superliga • 33. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:00:58)
     
    Máme za sebou utkání 33. kola turecké Superligy mezi Sivassporem a Gençlerbirliği, který dopadl podle papírových předpokladů, domácí mužstvo zvítězilo výsledkem 2:0. Svěřenci kouče Calimbaye vstřelili vedoucí branku ve 29. minutě, nařízený pokutový kop po ruce Flávia s přehledem proměnil Arouna Koné. Potřebnou pojistku přidal v 66. minutě Mustapha Yatabaré, jenž těžil z výborné práce střídajícího Yeşilyurta. Sivasspor přidal i třetí branku, avšak zásah Yandaşe neplatil kvůli ofsajdovému postavení.

    Sivasspor měl celé utkání pevně pod kontrolou a po zásluze získal do tabulky tři body. Stále tak drží třetí příčku zajišťující účast v příštím ročníku Ligy mistrů, avšak Besiktas v souběžně hraném střetnutí také zvítězila a před posledním kolem nadále zaostává o jediný bod.
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 6:0. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 14:9.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Střídání v týmu Sivasspor: ze hřiště odchází Mustapha Yatabaré, přichází Petar Škuletić.
     
    90+1
    Do otevřené obrany hostujícího celku vlétl středem Hakan Arslan. Při cestě na bránu mu ale zůstal míč za patami. Neproměněná šance ovšem domácího hráče vůbec mrzet nemusí.
     
    90+1
    Střídání v týmu Sivasspor: ze hřiště odchází Emre Kılınç, přichází Fernando.
    Střídání v týmu Sivasspor: ze hřiště odchází Mert Hakan Yandaş, přichází Armin Djerlek.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby dvě minuty.
     
    90
    Střídání v týmu Gençlerbirliği S.K.: ze hřiště odchází Ahmet Oğuz, přichází Mike van Beijnen.
     
    89
    Hráči Gençlerbirliği bojují alespoň o čestný úspěch. Vysoko do vzduchu vyskočil İlker Karakaş, jenže přitom fauloval Cofieho.
     
    88
    Rahmetullah Berişbek využil moře volného prostoru k ráně z dobrých dvaceti metrů. Pokus letěl poměrně rychle, ke smůle střelce vyletěl nad břevno.
     
    87
    Gençlerbirliği vrhlo veškeré zbytky sil do útočení. Při centru Matse Seuntjense stálo v šestnáctce hned šest fotbalistů v bílém, ani jeden ovšem neposlal míč do sítě.
     
    86
    Hodně dlouho otálel Erdoğan Yeşilyurt s rozehrávkou a nakonec poslal míč přímo ke kopačkám Özdemira. Turek, překvapený ziskem balónu, rovněž zkazil nahrávku.
     
    85
    Gabonský stoper nemusí svého zákroku litovat, Sivasspor standardku přestál bez ztráty čistého konta. Centr totiž proplachtil nad všemi hráči přítomnými v šestnáctce.
     
    84
    Úplně zbytečný zákrok vyrobil u lajny Aaron Appindangoyé. Bogdan Stancu měl malou šanci získat balón ještě na hrací ploše, domácí obránce ho přesto rukama shodil k zemi.
     
    83
    Tak pozor, gól neplatí! Postavení skórujícího Yandaşe bylo v pořádku, avšak pozice, kdy Yatabaré přebíral balón porušovala pravidla. Útočník stál za posledním obráncem.
    82. Neuznaný gól Yandaşe
     
    82
    Je rozhodnuto! Mustapha Yatabaré si počkal na správný moment, kdy vyšle dopředu Merta Hakana Yandaşe. Ten unikl ofsajdové pasti a střelou k bližší tyči rozvlnil síť!
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Sivasspor je blízko zisku kýžených třech bodů, díky nimž stále bude na pozici zajišťující účast v Lize mistrů.
     
    80
    Střídání v týmu Gençlerbirliği S.K.: ze hřiště odchází Daniel João Candeias, přichází Mats Seuntjens.
    Střídání v týmu Gençlerbirliği S.K.: ze hřiště odchází Bogdan Stancu, přichází İlker Karakaş.
     
    79
    Ali Şaşal Vural vykopl balón daleko za polovinu hřiště, Mert Hakan Yandaş následně šikovně posunul za sebe na Yatabarého. Střelec druhé branky poslal kulatý nesmysl vnějším nártem vedle pravé tyče.
     
    78
    Tlak Gençlerbirliği každou minutou nabírá na síle. Bogdan Stancu chtěl gólmana překvapit technickou střelou na zadní tyč. Minul.
     
    77
    Přítomnost Erdoğana Yeşilyurta je hodně znát. Turecký křídelník má asistenci a chtěl i gól, avšak překvapivou střelu z poměrně velkého úhlu Nordfeldt udržel v rukavicích.
     
    76
    Teprve devatenáctiletý Altiparmak nakonec vypálil střílený centr s nadějí, že někdo ztečuje míč do brány. Ten ale proletěl vápnem až mimo hrací plochu.
     
    75
    Sami Altiparmak stále čeká s exekucí, jelikož hlavní rozhodčí uklidňuje početnou skupinu přetlačujících se hráčů uvnitř šestnáctky.
     
    74
    Aaron Appindangoyé má velké štěstí, že fauloval mimo vlastní pokutové území. K zemi poslal Dikmena, jenž zatím zůstává ležet na trávníku.
     
    73
    Fotbalisté v bílém marně dobývají soupeřovu svatyni. Přetažený centr Daniela Joãa Candeiase našel Pehlivana, rána z první skončila na boční siti.
     
    72
    Utkání jako kdyby ztratilo náboj. Sivasspor pochopitelně stál více hráčů do obranné fáze, a to se zdá býti velkým problémem pro Gençlerbirliği.
     
    71
    Premiérovou žlutou kartu na hostující straně zapisuje Pierre-Yves Polomat. Bek z frustrace sestřelil Osmanpaşu, rozhodčí neměl na výběr.
     
    70
    Narážečka středem hřiště mezi Cofiem a Goianem vyřadila ze hry trojici hráčů v bílém. Následovala velká minula druhého jmenovaného, jenž místo stříleného centru poslal míč do autu.
     
    69
    Málem se opakovala situace přecházející druhému gólu, tentokráte však domácí podnikli výpad pravou stranou. Mert Hakan Yandaş ale v dobré pozici úplně minul cílové zařízení.
     
    68
    Gençlerbirliği samozřejmě ihned po výkopu směřovala rychle do útoku. Okamžité snížení však nepřišlo, jelikož Ali Şaşal Vural sebral ze vzduchu centr Stanca.
    66. Mustapha YATABARÉ - 2:0
     
    66
    Sivasspor právě vstřelil branku!
    Svěřenci kouče Calimbaye dělají další důležitý krok k zisku tří bodů! Yeşilyurt si na polovině hřiště kopl balón před skluzujícího soupeře a pokračoval ve sprintu po levé lajně. V přečíslení dvou na jednoho pak předložil nahrávku MUSTAPHOVI YATABARÉMU, který v klidu odklidil míč do poloodkryté svatyně.
     
    65
    Hra se přelévá ze strany na stranu. Poté, co domácí selhali při svém kontru dění otočil Bogdan Stancu, avšak přes obrannou hráz soupeře neprošel.
     
    64
    O vítězi mohlo být definitivně rozhodnuto. Na vysoký míč nově příchozího Erdoğana Yeşilyurta naběhl Mustapha Yatabaré, hlavičku o zem vytěsnil Nordfeldt reflexivně nad břevno levou rukou.
     
    64
    Střídání v týmu Gençlerbirliği S.K.: ze hřiště odchází Stéphane Sessègnon, přichází Sami Altiparmak.
     
    63
    Střídání v týmu Gençlerbirliği S.K.: ze hřiště odchází Yasin Pehlivan, přichází Rahmetullah Berişbek.
     
    62
    Hlavní rozhodčí, stejně jako v prvním poločase, posílá oba týmy ke střídačkám na menší občerstvení. Hosté stojí v kruhu a společně hecují jeden druhého.
     
    61
    Stéphane Sessègnon vyslal povedený pas do malého vápna Sivassporu. Celou situaci ale hlídal Aaron Appindangoyé, jenž nedovolil žádnému z protihráčů vystřelit.
     
    60
    Střídání v týmu Sivasspor: ze hřiště odchází Arouna Koné, přichází Erdoğan Yeşilyurt.
    Střídání v týmu Sivasspor: ze hřiště odchází Fatih Aksoy, přichází Hakan Arslan.
     
    60
    Fatih Aksoy se stává druhým potrestaným hráčem domácího mužstva. U lajny zajel do Özdemira bez viditelné snahy hrát balón.
     
    59
    Bogdan Stancu vyzkoušel ránu z úctyhodné vzdálenosti. Rumunský útočník ovšem zasáhl jediného stojícího protihráče ve zdi.
     
    58
    Svěřenci kouče Hamzaogla mají možnost zahrozit z přímého volného kopu. Caner Osmanpaşa spáchal prohřešek proti Pehlivanovi.
     
    57
    Pod velkým tlakem vyzkoušel Fatih Aksoy centr naslepo. Podle toho celá situace také dopadla, v pokutovém území Gençlerbirliği totiž stáli pouze hráči v bílém.
     
    56
    Pěkní akce Sivassporu, chybělo jen zakončení. Emre Kılınç po lajně vyslal Uğura Çiftçiho, jehož přízemní pas našel Yatabarého, jemuž vůbec nevyšlo zakončení z první.
     
    55
    Stoper Aaron Appindangoyé zajímavým nákopem hledal za defenzivní linií soupeře Arounu Koného. Forward zahájil sprint příliš pozdě, k balónu tedy nejrychleji doběhl brankář.
     
    54
    Máme tu první žlutou kartu. Mertu Hakanu Yandaşovi se vůbec nelíbil výrok rozhodčího, jenž mu odpískal faul. Domácí středopolař získal kartónek zlostným hozením míče o zem.
     
    53
    Sivasspor je aktivnějším celkem, ale stále vede pouze jednobrankovým rozdílem. O navýšení bojoval Arouna Koné, v souboji jeden na jednoho proti Tourému však ztratil balón.
     
    52
    Ve velkém záklonu ještě Aaron Appindangoyé dokázal odehrát balón do zámezí. Aut ovšem Gençlerbirliği nerozehraje, jelikož Yasin Pehlivan domácího fotbalistu nedovoleně dohrál.
     
    51
    Domácí vstřelili druhý gól, avšak radovali se z něj jen malou chvíli. Na branku přihrávající Mert Hakan Yandaş byl v postavení mimo hru.
     
    50
    Pravou stranou nabral velkou rychlost Berat Ayberk Özdemir. V těsné blízkosti rohového praporku odcentroval do šestnáctky, kde míč sebral Ali Şaşal Vural.
     
    49
    Stéphane Sessègnon když v těžké pozici ucítil kontakt, tak spadl. Arbitr jeho teatrální pád prokoukl a tentokráte správně nechal hru plynout dál.
     
    48
    Krátce po startu druhé půle musel rozhodčí fouknout do píšťalky. Bogdan Stancu dal stoličku Appindangoyému, ten nepříjemně spadl na zem.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádný zásah do základní jedenáctky, oba celky vběhly na trávník v původním složení.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:01.
     
    Skončil první poločas utkání mezi Sivassporem a Gençlerbirliği, po němž favorit vede nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. Skóre zatím určuje moment z 29. minuty, kdy Arouna Koné proměnil pokutový kop, který byl nařízen za hru rukou v podání Flávia. Domácí jsou mírně aktivnějším celkem, avšak soupeř nehraje vůbec špatně, šanci na body ještě určitě má.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Poslední akci první půle rozjeli domácí středem hřiště. Po narážečce mezi Mustaphou Yatabarém a Isaacem Cofiem pálil první jmenovaný mimo.
     
    45+1
    Úmysl dobrý, realizace nic moc. Nacvičený signál, kdy si Stéphane Sessègnon nabíhal za obranu pro dlouhý aut Polomata, jenže při zpracování balón úplně minul.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavil nad rámec prvního poločasu dvě minuty.
     
    44
    Vlastní vinou se Stéphane Sessègnon vytlačil z ideální pozice na centr. Moc dlouho totiž váhal, nakonec z mírné otočky trefil prvního blokujícího soupeře.
     
    43
    Střelec doposud jediného gólu Arouna Koné na sebe upozornil v nepříliš pozitivním světle, když úplně zbytečně atakoval na útočné polovině Tourého. Jasný faul.
     
    42
    Isaacovi Cofiemu centr vůbec nevyšel, avšak Aaron Appindangoyé se i navzdory tomu probojoval ke střele, hlavou poslal balón o kousek vedle pravé tyčky.
     
    41
    Standardku v podobě rohu mají k dispozici rovněž hráči Sivassporu. Stalo se tak poté, co Nordfeldt raději vyboxoval zakončení Koného za sebe.
     
    40
    Do konce prvního poločasu zbývá pět minut. Dočkáme se ještě nějakého gólu nebo půjdou domácí do kabin s jednobrankovým vedením v zádech?
     
    39
    Třetí celek tabulky che zklidnit hru kombinací v blízkosti vlastního pokutového území. Zatím úspěšně, presující Stancu sám proti čtveřici nestíhá.
     
    38
    Sledovali jsme dva rohové kopy hostů v krátkém časovém sledu. Nejprve Uğur Çiftçi poslal obrannou hlavičku nad břevno, následně zakončení Özdemira zpacifikoval strážce svatyně.
     
    37
    Gençlerbirliği rozhodně nepřijelo hrát do Sivasu druhé housle. Kýženého vyrovnání chtěl dosáhnout Stéphane Sessègnon, střelu zblokoval do zámezí Aksoy.
     
    36
    Výborné přenesení hry v podání Mustaphy Yatabarého. Za obranu nabíhal Isaac Cofie, jehož ve finále celé akce úspěšně odzbrojil jeden z bránících fotbalistů.
     
    35
    Slabší chvilka pro Aliho Şaşala Vurala. Turecký gólman neudržel v rukavicích zdánlivě jednoduchý nákop, naštěstí včas zareagoval a před Dikmenem míč zalehl.
     
    34
    Úplně zbytečný faul vyrobil v blízkosti vlastní šestnáctky Mert Hakan Yandaş. Vysoký balón Pehlivan by určitě nestihl, i tak ho domácí hráč poslal k zemi.
     
    33
    Na polovině hřiště tvrdě zajel do protivníka Pierre-Yves Polomat. Při zákroku úplně minul míč, přesto si rozhodčí vystačil s ústním varováním.
     
    32
    Svým obráncům teď hodně pomohl brankář Ali Şaşal Vural. Dobře přečetl, že Candeias z pravé strany odcentruje, balón sebral ze vzduchu těsně před Stancem.
     
    31
    Půl hodina střetnutí je minulostí a favorizovaný Sivasspor před malou chvíli odskočil do jednobrankového náskoku. Svěřenci kouče Calimbaye nutně potřebují zvítězit, pokud chtějí hrát příští rok v Lize mistrů.
    29. Arouna KONÉ - 1:0
     
    29
    Sivasspor právě vstřelil branku!
    Exekuce pokutového kopu se chopil AROUNA KONÉ a počínal si velmi zkušeně! K balónu šel krokem, do poslední chvíle čekal, kam gólman skočí a balón posléze umístil na opačnou stranu.
     
    28
    Hlavní rozhodčí ještě celou situaci konzultuje s videorozhodčím. Podle opakovaných záběrů je však zřejmé, že pokutový kop zůstane v platnosti.
    27. Ruka Flávia v pokutovém území
     
    27
    Bude se kopat penalta! Situaci ve vlastním pokutovém území hrubě nezvládl Flávio, který po centru z pravé strany viditelně trefil míč pravou rukou.
     
    26
    S útočnou agresivitou to nyní přehnal Bogdan Stancu. Rumunský forward nestihl včas zabrzdit, když si před něj dal Cofie, kterého tvrdě srazil k zemi.
     
    25
    Menší pauzy pochopitelně využívají oba trenéři k udílení nových taktických pokynů. Aktivnějším je hostující Hamzaoglu, Calimbay je nejspíše s hrou svých svěřenců spokojený.
     
    24
    Hlavní rozhodčí nařizuje oběma celkům pauzu na občerstvení. Brejk začal být využíván ihned po znovuobnovení soutěže s cílem předejít únavovým zraněním.
     
    23
    Pro vysoký centr Candeiase vyběhl gólman, avšak zřejmě došlo k nedohodě mezi ním a stoperem Appindangoyém, jenž míč odhlavičkoval mimo pokutové území.
     
    22
    Yasin Pehlivan udělal to nejlepší, co v danou chvíli mohl. Proti přesile nakopl do pravé nohy Goiana a vybojoval pro svůj celek rohový kop.
     
    21
    Domácí vysunuli presink proti kombinaci soupeře od vlastní brány. Emre Kılınç donutil Flávia k chybě a hned předal Konému, střela útočníka z Pobřeží Slonoviny proletěla vysoko nad.
     
    20
    Gençlerbirliği se osmělilo a podniká jeden útočný výpad za druhým. Nyní chtěl jít kupředu Berat Ayberk Özdemir, jenže při zpracování si pomohl rukou.
     
    19
    Následoval rohový kop, po němž jsme viděli další zakončení. Nejvýše se vyšplhal do vzduchu Stéphane Sessègnon a Vural musel podruhé během krátkého času na zem.
     
    18
    Zničehonic mohli jít hosté do vedení! Daniel João Candeias našel v šestnáctce volného Dikmena, jehož dělovku vyrazil Vural s velkými obtížemi nad břevno!
     
    17
    Více volného prostoru využil k dalekonosnému projektilu Mert Hakan Yandaş. Ránu doprostřed brány pokryl gólman bez problémů.
     
    16
    Svému osobnímu strážci pláchl Fatih Aksoy, jenže dlouhý balón od Cofieho zpracovával až za postranní čárou. Nordfeldt bude odkopávat.
     
    15
    Výborná přenesení hry z pravé strany na levou v podání Merta Hakana Yandaşe. Emre Kılınç z jedničky nepřesně hledal Koného.
     
    14
    Slibně vypadající akce Gençlerbirliği končí zdviženým praporkem pomezního rozhodčího. Pozici s obrannou linií si nepohlídal Bogdan Stancu.
     
    13
    Nejlepší střelec týmu Mustapha Yatabaré si hodil balón podél Polomata a pokračoval směrem vpřed. Ve finále akce odcentroval do rukavic gólmana.
     
    12
    Fotbalisté Sivassporu zatím dominují. Kombinují kolem středového kruhu a čekají na mezeru v defenzivě soupeře. Ta zatím působí jistým dojmem.
     
    11
    Domácí to zkusili středem hřiště, avšak moc daleko se nedostali, neboť nahrávku Aksoye ve skluzu vystihl Yasin Pehlivan.
     
    10
    Příliš agresivní byl v ofenzivě Emre Kılınç. Levý křídelník tvrdě narazil do Berata Ayberka Özdemira, což sudí správně vyhodnotil jako prohřešek.
     
    9
    Exekuce rohu se jako tradičně chopil Mert Hakan Yandaş. Pětadvacetiletý záložník hledal Aarona Appindangoyého, Gabonce výborně pohlídal Flávio.
     
    8
    Vysoký centr Tourého prodloužil před Cofiem Ahmet Oğuz. Bek skákal marně, míč proletěl ještě o kus nad ním. Rohový kop budeme sledovat na straně domácích.
     
    7
    Dobré čtení hry předvedl Caner Osmanpaşa. Turecký stoper držel pohyb s Dikmenem, průnikovou nahrávku Polomata za záda nepustil.
     
    6
    Daniel João Candeias posunul na Stanca, jenž z prvního doteku uvolnil Pehlivana. Praporek pomezního vyletěl vzhůru, křídelník si nepohlídal postavení s obrannou linií.
     
    5
    Pěknou individuální akcí se prezentoval Mustapha Yatabaré. Útočník běžel s míčem dobrých třicet metrů, těsně bráněný Fláviem však vypálil přímo do středu.
     
    4
    Sivasspor kombinuje na útočné polovině, jenže šestnáctka soupeře jim zůstává uzavřená. Vysoký centr Fatiha Aksoye sebral ze vzduchu brankář Kristoffer Nordfeldt.
     
    3
    Berat Ayberk Özdemir jednou kličkou obalamutil hned dva bránící fotbalisty. Ve finále akce ovšem zaváhal, pas na Tourého přišel příliš pozdě, mezitím se k jeho spoluhráči stáhl Cofie.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v červených dresech. Fotbalisté Gençlerbirliği oblékli pro dnešní střetnutí dresy barvy bílé. Výkop patří Sivassporu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Sivasspor: Şaşal Vural – Goiano, Appindangoyé, Osmanpaşa, Çiftçi – Aksoy, Cofie – M. Yatabaré, Yandaş, Kılınç – Koné.
    Náhradníci: Tuncer, M. Yıldırım – Arslan, Camara, Djerlek, Fernando, Öztekin, Papp, Škuletić, Yeşilyurt.

    Gençlerbirliği S.K.: Nordfeldt – Oğuz, Flávio, Z. Touré, Polomat – Sessègnon, Özdemir – Candeias, Dikmen, Y. Pehlivan – Stancu.
    Náhradníci: Capkinoglu, Özbir – Altiparmak, F. Baiano, Berişbek, Karakaş, Kizildag, Şahindere, M. Seuntjens, van Beijnen.

    Rozhodčí: Öztürk – Bozbey, Takpak.
     
    Gençlerbirliği S.K.

    Fotbalisté Gençlerbirliği mohou odehrát poslední dvě ligová kola ve velkém klidu. Momentálně okupují dvanáctou pozici, přičemž náskok na šestnáctý Rizespor činí jen čtyři body, avšak ten v následujícím utkání hostí patnáctý Malatyaspor se stejným počtem bodů, proto není matematicky možné, aby Gençlerbirliği přeskočili oba.

    Formu Hamzaoglových svěřenců lze hodnotit jako průměrnou. Z posledních pěti ligových střetnutí jedno vítězství, dvě remízy a dvě porážky. Ofenzivu táhne Bogdan Stancu s 14 brankami.
     
    Sivasspor

    Sivasspor je blízko parádnímu úspěchu, stále totiž bojuje o účast v prestižní Lize mistrů. Sice je třetí a druhý Trabzonspor už nemůže dohnat, jenže tento celek dostal zákaz startu v evropských pohárech, a tudíž bude hrát v nejsledovanější soutěži na světě tým na konečném třetím místě. Avšak Calimbayova družina nemá nic jistého, neboť Besiktas zaostává o jediný bod.

    Forma Sivassporu není vůbec dobrá. Povzbuzujícím faktorem ale může být fakt, že minulý víkend přerušil čtyřzápasovou šňůru bez vítězství, když bral cenné tři body z venkovního duelu proti Fenerbahce. Nejlepším střelcem mužstva je s 12 góly Mustafa Yatabaré.
     
    Všem fotbalovým fanynkám a fanouškům přeju krásný nedělní večer! Vítám vás při sledování 33. kola turecké Superligy, u zápasu mezi Sivassporem a Gençlerbirliği.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Milan Huppert

    Góly: 29. Koné (pen.), 66. M. Yatabaré (Yeşilyurt)

    Karty:   54. Yandaş (SIV), 60. Aksoy (SIV) – 71. Polomat (GEN)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 6:0. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 14:9.
    Sivasspor: Şaşal Vural – Goiano, Appindangoyé, Osmanpaşa, Çiftçi – Aksoy (60. Arslan), Cofie – M. Yatabaré (90+2. Škuletić), Yandaş (90+1. Djerlek), Kılınç (90+1. Fernando) – Koné (60. Yeşilyurt).
    Náhradníci: Tuncer, M. Yıldırım – Arslan, Camara, Djerlek, Fernando, Öztekin, Papp, Škuletić, Yeşilyurt.

    Gençlerbirliği S.K.: Nordfeldt – Oğuz (90. van Beijnen), Flávio, Z. Touré, Polomat – Sessègnon (64. Altiparmak), Özdemir – Candeias (80. M. Seuntjens), Dikmen, Y. Pehlivan (63. Berişbek) – Stancu (80. Karakaş).
    Náhradníci: Capkinoglu, Özbir – Altiparmak, F. Baiano, Berişbek, Karakaş, Kizildag, Şahindere, M. Seuntjens, van Beijnen.

    Rozhodca: Öztürk – Bozbey, Takpak