Parma – Sampdoria 2:3 (kon.) | Brescia – Spal 2:1 (kon.) | CFC Janov – Lecce 2:1 (kon.)
Fiorentina – Turín 2:0 (kon.) | Neapol – Udinese 2:1 (kon.) | AS Rím – Inter 2:2 (kon.)
koniec
AS Rím
2:2 (1:1)
Inter Miláno
cz Nedeľa 19.07.2020, 21:45 • Stadio Olimpico (Řím) • Talianska Seria A • 34. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Utkání mezi AS Řím a Interem Milán je u konce. Ze tří bodů se dnes nemůže radovat nikdo, neboť utkání skončilo remízou. V 15. minutě šel do vedení Inter, přestože v úvodu se skoro vůbec nedostával k bráně domácích. Stefan de Vrij skóroval po rohovém kopu, který rozehrál Sánchez. Těsně před pauzou bylo vyrovnáno. Leonardo Spinazzola s pomocí teče de Vrije dokázal smazat náskok druhého týmu tabulky. Po poločasové pauze bylo vše otevřeno a sledovali jsme zajímavý fotbal. Po krásné akci na jeden dotek v 57. minutě šli poprvé v zápase do vedení domácí. Trefil se Henrich Mchitarjan, jenž využil skvělé práce Edina Džeka v pokutovém území. Vyrovnání přišlo až v 88. minutě z kopačky Romela Lukaka, který proměnil penaltu.

    Zaváhání Interu tak hraje do karet Juventusu, který má před zítřejší dohrávkou náskok pěti bodů na čele tabulky. Pokud se mu podaří porazit Lazio, tak půjde už do osmibodového trháku, což by 4 kola před koncem bylo velice obtížné dotáhnout. AS Řím zůstává na páté příčce, ale jeho náskok na AC Milán a Neapol se snížil jen na dva body.

    Z mé strany je to vše. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek dnešní noci. Na počtenou! (00:04:04)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 3:1. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 18:13.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Závěrečný rohový kop v podání Christiana Eriksena ale nebyl kopnut ideálně. Míč skončil v zámezí a brzy se ozve poslední hvizd.
     
    90+4
    AS se ubránilo s přehledem. Černomodří ale neskládají zbraně a znovu se řítí na polovinu domácích.
     
    90+3
    Carles Pérez fauloval na své polovině hřiště. Inter tak rozehraje standardní situaci a bude to jedna z posledních možností na rozhodující branku.
     
    90+2
    Úvodní minuta nastaveného času moc vzruchu nenabídla. Inter ale drží míč na svých kopačkách a vypadá to, že je to on, který bude více bojovat o tři body.
     
    90+1
    Tak nakonec verdikt sudího byl změněn a kopalo se jen od brány. Nastavovat se budou 4 minuty.
     
    90
    Inter vybojoval rohový kop, který rozehraje Christian Eriksen.
     
    90
    Ani Alexis Sánchez se na druhé straně neprosadil. Závěrečné minuty ale slibují fotbal nahoru dolů.
     
    89
    AS se ale vzápětí dostalo na polovinu Interu. Dokonce vybojovalo roh, ale při snaze zakončit jeden z domácích hráčů fauloval.
    88. Romelu LUKAKU - 2:2
     
    88
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    K puntíku se postavil belgický kanonýr ROMELU LUKAKU. K levé tyči ze svého pohledu poslal prudkou střelu, na kterou Pau López reagovat nemohl, neboť skočil k opačné tyči. Inter tak vyrovnává na 2:2 a závěr zápasu je zcela otevřený. 2:2.
    86. Nešikovný faul Spinazzoly ve vápně
     
    86
    Spinazzola předvedl ve vlastním vápně obrovskou hrubku, po které ztratil míč a navíc sestřelil Mosese. Hosté se tak celkem zadarmo dostávají k exekuci pokutového kopu.
     
    86
    Domácí už brání na své polovině a čekají, co Inter vymyslí.
     
    84
    Brozović rychle přenesl hru na levou stranu, odkud centroval Biraghi. Centr se mu však vůbec nepovedl a vlastně jen zamířil do náruče Lópeze. Pro brankáře AS nebyl problém zasáhnout a pošetřit několik vteřin.
     
    83
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Henrich Mchitarjan, přichází Carles Pérez.
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Lorenzo Pellegrini, přichází Diego Perotti.

    Daniel Fekets

    Góly: 45+1. Spinazzola (Džeko), 57. Mchitarjan (Džeko) – 15. de Vrij (Alexis Sánchez), 88. R. Lukaku (pen.)

    Karty:   72. Pau López (ASR) – 23. Barella (INM)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 3:1. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 18:13.
    AS Rím: Pau López – Mancini, Ibañez (74. Smalling), Kolarov – Peres, Veretout, Diawara (69. Cristante), Spinazzola – Lorenzo Pellegrini (83. Perotti), Mchitarjan (83. C. Pérez) – Džeko (C).
    Náhradníci: Fuzato – Zappacosta, Smalling, Cristante, Perotti, Villar, Ünder, Çetin, N. Kalinić, Pastore, Kluivert, C. Pérez.

    Inter Miláno: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Bastoni (82. D'Ambrosio) – Candreva (67. Moses), Gagliardini (69. Eriksen), Barella, Young (67. Biraghi) – Brozović – Alexis Sánchez, Lautaro Martínez (67. R. Lukaku).
    Náhradníci: D. Padelli, Berni – Godín, R. Lukaku, Ranocchia, Moses, Eriksen, Valero, S. Esposito, Agoume, Biraghi, D'Ambrosio.

    Rozhodca: Marco di Bello